Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür ederim
Bana da 2. Testten sonra değere göre konuşacağız dedi kontrol için inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın Allahım korusun bebeğini sana bağışlasın Amin
Mayala çok teşekkür ederim güzel kardeşim,sadece çok korkuyorum lekelenme çok az ama yine de korkuyorum bu kadar yol katedip hayal kurup maddi manevi bedensel psikolojik yipranip olumsuz bı durum gerçekten üzer ;( insanın bı tarafından da hep ihtimller geçiyor ama Allah ne derse o olacak tabii Rabbime emanet

Haklısın canım hepimiz aynı durumdayız insan yüreği ağzında geziyor ama hayırlısıyla sağlıklı güzel geçer inşallah güzel düşün güzel olsun Amin

Çok teşekkür ederim
Bana da 2. Testten sonra değere göre konuşacağız dedi kontrol için inşallah güzel haberler alırız hepimiz
İnşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun Allah şifanızı versin sizin de benim kulaktan sonra başka yere vurmaz inşallah onu da bekliyorum 1 aydır hasta olunca

Verdim Mayala. Ama kan sonucum yarın sabah çıkar. Değişiklik olacağını düşünmüyorum. Negatif gelecektir. Değerin yükselmesi vs. çok zor. Artık 2. Transfere ayarladım kendimi.
Çok geçmiş olsun size de, inşallah güzel haberler alırsınız yarın vakti şimdi değilse de elbet bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…