Kızlaaaarrr ; cuma günü OPU oluyoruuummm
Merhaba çok sevindim adınıza idrar testinde aynı görmüştük geçenlerdebenim de grip geçmedi kulağıma vurdu kulak ağrısı çekiyorum dün doktora gittim antibiyotik yazdılar beta hcg de bakıldı pozitif ama daha yeni keseyi de göremeyiz perşembe tekrar kan verin 2 katına çıkmış mı bakalım dediler kendi doktorumda randevum de 10 mayısta
Çok teşekkür ederim
Bana da 2. Testten sonra değere göre konuşacağız dedi kontrol için inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Mayala çok teşekkür ederim güzel kardeşim,sadece çok korkuyorum lekelenme çok az ama yine de korkuyorum bu kadar yol katedip hayal kurup maddi manevi bedensel psikolojik yipranip olumsuz bı durum gerçekten üzer ;( insanın bı tarafından da hep ihtimller geçiyor ama Allah ne derse o olacak tabii Rabbime emanetGeçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın Allahım korusun bebeğini sana bağışlasın Amin
Mayala çok teşekkür ederim güzel kardeşim,sadece çok korkuyorum lekelenme çok az ama yine de korkuyorum bu kadar yol katedip hayal kurup maddi manevi bedensel psikolojik yipranip olumsuz bı durum gerçekten üzer ;( insanın bı tarafından da hep ihtimller geçiyor ama Allah ne derse o olacak tabii Rabbime emanet
Verdim Mayala. Ama kan sonucum yarın sabah çıkar. Değişiklik olacağını düşünmüyorum. Negatif gelecektir. Değerin yükselmesi vs. çok zor. Artık 2. Transfere ayarladım kendimi.
Verdim Mayala. Ama kan sonucum yarın sabah çıkar. Değişiklik olacağını düşünmüyorum. Negatif gelecektir. Değerin yükselmesi vs. çok zor. Artık 2. Transfere ayarladım kendimi.
Hadi gözünüz aydın insAllah hayirli güzel sonuçlar alirsiniz
İnşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunÇok teşekkür ederim
Bana da 2. Testten sonra değere göre konuşacağız dedi kontrol için inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Çok geçmiş olsun size de, inşallah güzel haberler alırsınız yarın vakti şimdi değilse de elbet bir günVerdim Mayala. Ama kan sonucum yarın sabah çıkar. Değişiklik olacağını düşünmüyorum. Negatif gelecektir. Değerin yükselmesi vs. çok zor. Artık 2. Transfere ayarladım kendimi.
Aynı gün miniğimize kavuşmuşuz
İnşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunAllah şifanızı versin sizin de benim kulaktan sonra başka yere vurmaz inşallah onu da bekliyorum 1 aydır hasta olunca
Ben de normalde hastanede çalışıyorum ebeyim ama bu kadar ağır en son covid olmuştum herhalde şansa geldi bu zamanı buldu eşim de hasta ailecek kırılıyoruzvallahi bende normal de pek hasta olan biri değilim evden çıkmadığım halde çok kötü grip oldum
Hadi bakalım güzel kaliteli yumurtalar çıksın inşallah.Kızlaaaarrr ; cuma günü OPU oluyoruuummm
merhaba , nasılsınız ?
yazışmaları kaçırdıysam kusura bakmayın aynı gün transfer olduğumuz için merak ettim sizi
Pozitif onun da çok şükür
ay çok şüküryazsam mı yazmasam mı korka korka yazdım
Ben de normalde hastanede çalışıyorum ebeyim ama bu kadar ağır en son covid olmuştum herhalde şansa geldi bu zamanı buldu eşim de hasta ailecek kırılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?