Selam kızlar , mart döneminde 3. Transferim negatif olmuştu , o dönemlerde pozitif haber alanları şimdi görüyorum çok çok sevindim
Ben 3. Transfer için hazırlıklara başladım .
9 Mayıs cuma transferim olacak inşallah , bu kez çift embriyo deneyeceğiz , bana da dua edin olur mu
18 ve 15 mm di en büyükleri diğerleri 13 mm civarı
Merhaba,
Yapıldı transfer edilebilir geldi
Şöyle iğneli yaptıktan 10 dk sonra denedim. Diğer günler için dediğin olabilir o zaman.Canım gözün aydın umarım sürecin sağlıkla kolaylıkla ilerler. Ovitrelleden sonra LH testleri pik pik gider hcg testleri gibi. O yüzden iğneden sonra yaptığın testler doğru sonuç vermez
Selam kızlar
Bugün doktora gittim iki folikül vardı biri 19 mm olmuş diğeri 9 mmde kalmış. Şunu farkettim benim geçen sefer iğnelerle zar zor 17 mm olmuştu ve içi boş çıkmıştı. Bu sefer sadece 5 gün Femara kullandım o da zaten genelde tek folikül büyütüyormuş umarım içi dolu olduğu için güzel büyüdü. İhtiyacımız olanda tek yumurta zaten :) çatlatma iğnesi verdi ovitrelle onu az önce vurdum. Yarından itibaren gün aşırı değerlendirin dedi. Umutlarım tekrar yeşerdidua edin kızlar.
Bir de merak ettim ovulasyon testi yaptım daha önce hiç böyle koyu çıkmamıştı hatta çıkmıyordu çoğu zaman bu sefer hemen 3 dk koyulaştı. Diğer günlerde ovu testi yapcam bakalım nasıl ilerliyor.
foto atacaktım unutmuşum.
Kaç haftalik oldun canimSelam kızlar epeydir girmiyordum buraya sizi merak ettim mide bulantılarından halsizzlikten kolumu kaldıramıyorum vallamayala cnm sen napıyosun iyi misin bebişler nasil iyi mi doktor a gittin mi bebişleri görmek için ❤
Ben de İzmir bahceciye gidiyorum. Opu ve transferden memnun kaldım hemşireler başımda döndüler ama doktor o kadar yoğun ki toplam 5dk bile goremiyorsunuz. Dün test sonucumu bile hemsireden oğrendim . Umarım burası da bı an önce düzene girer.Hangi bahçeci ve hocadasın canım sen şaka gibi olmuş yani evet herşey çok iyi görünsede tutunmayabilir ama bunu bu şekilde geçiştirmek ne kadar kötü çok üzüldüm zor bir süreç olmuş dilerim bu sefer herşey gönlüne göre olsunda bir daha onlara ihtiyaç duyurmasın rabbim
Bu arada benim için süreç hiç öyle ilerlemedi ben önce aşılama denedim o süreçtede nerdeyse hergün arıyorlardı nasılsın iyimisin nasıl hissediyorsun diye maalesef negatif oldu bilgi verdim telefonla önce hemşire aradı detaylı sorular sordu sonrasında Sabri hoca arayıp sordu hem durumu hem halimi hatrımı her gittiğimdede çok ilgili davranıyor merkezdeki herkes güler yüzlü şimdide olası bir durumda ulaşmam için hemşirenin numarasını verdiler kanama olursa ne yapmam gerektiğinide anlattılar yani ilgi alaka bilgilendirme ve güven konusunda ben çok memnun kaldım birde pozitifi yakalarsak tadından yenmez olacak inşallah
Benim bugün 11. Günüm 6 gündür regli ağrısı gibi ağrılarım oluyor iki gündür sıklaştı olumsuz düşünmek istemiyorum normal mi onuda anlayamıyorumKızlar bugün transfer hariç 8. Günüm sağ kasığımda sık sık batma şeklinde ağrı hissediyorum regl ağrısı gibi değil bunu yaşayan oldu mu acaba
Benim bugün 11. Günüm 6 gündür regli ağrısı gibi ağrılarım oluyor iki gündür sıklaştı olumsuz düşünmek istemiyorum normal mi onuda anlayamıyorum9 u kan ver demişti doktorum öncesinde gidip vericem cesareti bulamadım zaten
Aminİnşallah hayırlısıyla pozitifleri görmek nasip olsun
benimde yarın test günüm inşallah pozitif görürüz canım 3. Gün embriyosu muydu seninBenim bugün 11. Günüm 6 gündür regli ağrısı gibi ağrılarım oluyor iki gündür sıklaştı olumsuz düşünmek istemiyorum normal mi onuda anlayamıyorum9 u kan ver demişti doktorum öncesinde gidip vericem cesareti bulamadım zaten
Günaydın kızlaaarbugün test günü olan varsa pozitif haberini verir inşallah bizlere
benimde yarın test günüm inşallah pozitif görürüz canım 3. Gün embriyosu muydu senin
Evet canım 3. Gün embriyosuGünaydın kızlaaarbugün test günü olan varsa pozitif haberini verir inşallah bizlere
benimde yarın test günüm inşallah pozitif görürüz canım 3. Gün embriyosu muydu senin
Canım kan vermeye gittin mi bizi de haberdar edersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?