• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Rahim dinlendirme transfere kadar embriyoları dondurma ücreti sadece, transfer sonrası da tekrar senelik dondurma ücreti veriyoruz 🤯🤬
Çok saçma değil mi kimse istemiyor bunu yani sadece normal dondurma ücreti isteniyor siz hangi bahceci de oldunuz memnun kaldınız mı peki

Ayy saka gibiler çok paracılar Yaa ben de bursa bahceciyle görüştüm şu rahim dinlendirme işini anlayamadım siz anladınız mı 20bin istiyorlar buna ve histerwskopi de çok pahalı geldi bana 66 çıktı o da
Şakamı ya rahîm dinlendirmede ne var Allah aşkına yaptıkları hicbisey yokki ilaçsız tedavisiz normal 1 ay geçiriyorsun yani ne parası ya ben şok oldum 😱 banada rahîm dinlendirmede yapıldı beş kuruş para alınmadı

Çok teşekkür ediyorum iki gündür ceviz kadar kahverengi leke oluyor doktorum oksapar ve coraspini üç gün bırak dedi adet kanaması gibi olursa ya da bıçak saplanir gibi bı agrin olursa bilgi ver dedi biraz korkmuyorum
Bendede pembe lekelenme oldu coraspini birakmistim oksapara devam

Yerleşme kanaması olmadan ve idrarda pozitif görmeden sonucu pozitif olan var mı aramızda çok merak ediyorum 🥹

Çok saçma değil mi kimse istemiyor bunu yani sadece normal dondurma ücreti isteniyor siz hangi bahceci de oldunuz memnun kaldınız mı peki
Diyarbakır bahçeci. Evet memnun kaldım yalan yok ilgileri alakaları doktor süper. Ama cidden çok para ya Allah’a şükür pozitif aldım ama insan bi sorguluyor arkadaşlarım başka merkezlerde daha uyguna yaptırıp pozitif alıyorlar insan bi keriz biz miyiz diye sorguluyor ama Türkiye’de en iyi klinik olduğu için de el mahkum :/

Yerleşme kanaması olmadan ve idrarda pozitif görmeden sonucu pozitif olan var mı aramızda çok merak ediyorum 🥹

Canım yerleşme kanaması herkeste olmaz aslında normal sağlıklı gebeliklerde hiç kan gelmemesi lazım onun için kafanı yorma inşallah yarın pozitifleri görürsün Allah’ın izniyle 🤲💕

Şakamı ya rahîm dinlendirmede ne var Allah aşkına yaptıkları hicbisey yokki ilaçsız tedavisiz normal 1 ay geçiriyorsun yani ne parası ya ben şok oldum 😱 banada rahîm dinlendirmede yapıldı beş kuruş para alınmadı
Evet ya arkadaşım ben 3 4 ay kadar rahim dinlendirme süreci yaşadım histereskopi vs oldum ama sonradan ds dondurma ücreti ayrı verdik.

İşte millet zaten tedavi parasını zar zor bir araya getiriyor birde insanları kolayca sömürüyorlar yazıktır günahtır 🥺

Evet işte ben de anlamadım anlattı ama mantığıma yatmamisti zaten dedim zaten ekstra tedavi oluyor mu rahime ilaç vs.hayir dediler ne saçma dimi hava parası oluyor resmen

Çok şükür kanama yaşamadım, ama idrar testi hiç yapmadım. Hatta son gün dedim kesin olmadı öyle saldım ama pozitif aldım şükür
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun canımm 🧿 bende sabah vereceğim testimi korkuyorum ama hakkımızda hayırlısını versin Allah yapacak bir şey yok artık 🥲

Peki her ay verdiniz mi rahim dinlendirme ucreti
Hayır tek seferlik ama rahim dinledirme dediğiniz olay şöyle Pcos hastaları için özellikle faydalı bir şey. Genellikle öyle ara verip transfer yapıyorlar li bende de Pcos vardı aşırı değildi ama. Histereskopi oldum sonrasında doktorum doğal yolla denememi istedi ki doğal yollada gebe kaldım opudan sonra. Çok düşük beta değerim oldu ilerlemedi. Sonra da bayram araya girdi doktorum bayramda yapmayalım erteleyelim dinlendir kendini dedi o süreci öyle 3 ay kadar beraber erteledik . İsterseniz bir ay sonra hemen yaptırmayın kendinizi hazır hissedince yaptırın transfer. Aralıkta başladım sürece mayısta oldum transfer.

İşte millet zaten tedavi parasını zar zor bir araya getiriyor birde insanları kolayca sömürüyorlar yazıktır günahtır 🥺
Evet ya kesinlikle katılıyorum yazık insanlara ne zorluklarla evlat sahibi olmaya çalışıyorlar bide bunların yaptığına bak ticarethaneden başka bişey değil gerçekten

Back
X