- 11 Nisan 2025
- 145
- 162
- 18
- 29
Valla bebiş tutunduktan ve sağlıklı olduktan sonra hepsi tatlı streslerdir yaa inşallah bizede nasip olsunBitmiyor anlaşılan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bebiş tutunduktan ve sağlıklı olduktan sonra hepsi tatlı streslerdir yaa inşallah bizede nasip olsunBitmiyor anlaşılan![]()
Çok teşekkür ederim:)
Çok teşekkür ederim
Çok saçma değil mi kimse istemiyor bunu yani sadece normal dondurma ücreti isteniyor siz hangi bahceci de oldunuz memnun kaldınız mı pekiRahim dinlendirme transfere kadar embriyoları dondurma ücreti sadece, transfer sonrası da tekrar senelik dondurma ücreti veriyoruz![]()
Şakamı ya rahîm dinlendirmede ne var Allah aşkına yaptıkları hicbisey yokki ilaçsız tedavisiz normal 1 ay geçiriyorsun yani ne parası ya ben şok oldumAyy saka gibiler çok paracılar Yaa ben de bursa bahceciyle görüştüm şu rahim dinlendirme işini anlayamadım siz anladınız mı 20bin istiyorlar buna ve histerwskopi de çok pahalı geldi bana 66 çıktı o da
Bendede pembe lekelenme oldu coraspini birakmistim oksapara devamÇok teşekkür ediyorum iki gündür ceviz kadar kahverengi leke oluyor doktorum oksapar ve coraspini üç gün bırak dedi adet kanaması gibi olursa ya da bıçak saplanir gibi bı agrin olursa bilgi ver dedi biraz korkmuyorum
Diyarbakır bahçeci. Evet memnun kaldım yalan yok ilgileri alakaları doktor süper. Ama cidden çok para ya Allah’a şükür pozitif aldım ama insan bi sorguluyor arkadaşlarım başka merkezlerde daha uyguna yaptırıp pozitif alıyorlar insan bi keriz biz miyiz diye sorguluyor ama Türkiye’de en iyi klinik olduğu için de el mahkum :/Çok saçma değil mi kimse istemiyor bunu yani sadece normal dondurma ücreti isteniyor siz hangi bahceci de oldunuz memnun kaldınız mı peki
Yerleşme kanaması olmadan ve idrarda pozitif görmeden sonucu pozitif olan var mı aramızda çok merak ediyorum![]()
Çok şükür kanama yaşamadım, ama idrar testi hiç yapmadım. Hatta son gün dedim kesin olmadı öyle saldım ama pozitif aldım şükürYerleşme kanaması olmadan ve idrarda pozitif görmeden sonucu pozitif olan var mı aramızda çok merak ediyorum![]()
Evet ya arkadaşım ben 3 4 ay kadar rahim dinlendirme süreci yaşadım histereskopi vs oldum ama sonradan ds dondurma ücreti ayrı verdik.Şakamı ya rahîm dinlendirmede ne var Allah aşkına yaptıkları hicbisey yokki ilaçsız tedavisiz normal 1 ay geçiriyorsun yani ne parası ya ben şok oldumbanada rahîm dinlendirmede yapıldı beş kuruş para alınmadı
Şakamı ya rahîm dinlendirmede ne var Allah aşkına yaptıkları hicbisey yokki ilaçsız tedavisiz normal 1 ay geçiriyorsun yani ne parası ya ben şok oldumbanada rahîm dinlendirmede yapıldı beş kuruş para alınmadı
Evet ya arkadaşım ben 3 4 ay kadar rahim dinlendirme süreci yaşadım histereskopi vs oldum ama sonradan ds dondurma ücreti ayrı verdik.
Evet işte ben de anlamadım anlattı ama mantığıma yatmamisti zaten dedim zaten ekstra tedavi oluyor mu rahime ilaç vs.hayir dediler ne saçma dimi hava parası oluyor resmenŞakamı ya rahîm dinlendirmede ne var Allah aşkına yaptıkları hicbisey yokki ilaçsız tedavisiz normal 1 ay geçiriyorsun yani ne parası ya ben şok oldumbanada rahîm dinlendirmede yapıldı beş kuruş para alınmadı
Peki her ay verdiniz mi rahim dinlendirme ucretiEvet ya arkadaşım ben 3 4 ay kadar rahim dinlendirme süreci yaşadım histereskopi vs oldum ama sonradan ds dondurma ücreti ayrı verdik.
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun canımmÇok şükür kanama yaşamadım, ama idrar testi hiç yapmadım. Hatta son gün dedim kesin olmadı öyle saldım ama pozitif aldım şükür
Hayır tek seferlik ama rahim dinledirme dediğiniz olay şöyle Pcos hastaları için özellikle faydalı bir şey. Genellikle öyle ara verip transfer yapıyorlar li bende de Pcos vardı aşırı değildi ama. Histereskopi oldum sonrasında doktorum doğal yolla denememi istedi ki doğal yollada gebe kaldım opudan sonra. Çok düşük beta değerim oldu ilerlemedi. Sonra da bayram araya girdi doktorum bayramda yapmayalım erteleyelim dinlendir kendini dedi o süreci öyle 3 ay kadar beraber erteledik . İsterseniz bir ay sonra hemen yaptırmayın kendinizi hazır hissedince yaptırın transfer. Aralıkta başladım sürece mayısta oldum transfer.Peki her ay verdiniz mi rahim dinlendirme ucreti
Cok şaşırdım ya bu insan somurmekten başka bişey değilEvet ya arkadaşım ben 3 4 ay kadar rahim dinlendirme süreci yaşadım histereskopi vs oldum ama sonradan ds dondurma ücreti ayrı verdik.
Evet ya kesinlikle katılıyorum yazık insanlara ne zorluklarla evlat sahibi olmaya çalışıyorlar bide bunların yaptığına bak ticarethaneden başka bişey değil gerçektenİşte millet zaten tedavi parasını zar zor bir araya getiriyor birde insanları kolayca sömürüyorlar yazıktır günahtır![]()
Evet ben yiyemedim al sen ye hesabı çok gereksiz gerçektenEvet işte ben de anlamadım anlattı ama mantığıma yatmamisti zaten dedim zaten ekstra tedavi oluyor mu rahime ilaç vs.hayir dediler ne saçma dimi hava parası oluyor resmen