Kizlar hepinize ayri ayri cok teşekkür ediyorum o kadar iyi geliyosunuz ki pozitif olanlarda olmayanlarda ben cok buyuk psikolojik destek aldim sizlerden herkesin hikayesi farkli etkiliyo kimseyi tanimiyorum ama hepinizden Allah razi olsun her birimiz ayri ayri birbirimizin hayatlarina dokunuyoruz.. anne olanlari tebrik ediyorum hepimiz bebislerimizi saglikla alalim kucagimiza anne olacaklara da meleklerinizin sizi secmesini bekleyin diyorum cunku mutlaka bi gun gelecekler… hepinizi cok cok seviyorum
Çok zor şeyler yaşadım şuan hastanedeyim çarşamba günü akşam şiddetli ağrıyla fenalaştım ve bayılmışım eşim yerde baygın bulmuş beni daha sonra hemen ambulansı aradım ambulans gelene kadar 2 kez daha bayılmışım o anları hatırlamıyorum sadece birileri beni kaldırmaya çalışırken kendime geliyodum hemen hastaneye geldim tüplerimden biri delinmiş o gün gece yatış verdi belki kendiliğinden kapanabilir o delik diye kan değerlerim de çok iyiydi çünkü ama öyle bir ağrı çektim ki gece boyu ki benim canım acı eşiğim yüksektir öyle herşeye ah demem ama resmen tepindim yatakta bu süreçtede betahcg düşmüştü tani. Sabah Herşey yolunda gibiydi ultrason için doktorun odasına götürüyorlardı tekerlekli sandalyeyle gerisini hatırlamıyorum sonra yine başımda hemşireler doktor falan bayılmışım yine, sonra ameliyata girdim tüplerimden biri alınıcaktı ama ameliyat sırasında diğerinde de sıkıntı olduğun farketmişler onu da aldılar. Yani kısacası 2 tüpümde alındı kapalı ameliyat oldum ama şuan iyiyim bugün taburcu olucam inşallah. Dış gebelik zormuş gerçekten.
Ya okurken yaşadım resmen ne zor şeyler atşatmışssınız. Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun. Tüpler alındı peki bundan sonra ne olcak ?Çok zor şeyler yaşadım şuan hastanedeyim çarşamba günü akşam şiddetli ağrıyla fenalaştım ve bayılmışım eşim yerde baygın bulmuş beni daha sonra hemen ambulansı aradım ambulans gelene kadar 2 kez daha bayılmışım o anları hatırlamıyorum sadece birileri beni kaldırmaya çalışırken kendime geliyodum hemen hastaneye geldim tüplerimden biri delinmiş o gün gece yatış verdi belki kendiliğinden kapanabilir o delik diye kan değerlerim de çok iyiydi çünkü ama öyle bir ağrı çektim ki gece boyu ki benim canım acı eşiğim yüksektir öyle herşeye ah demem ama resmen tepindim yatakta bu süreçtede betahcg düşmüştü tani. Sabah Herşey yolunda gibiydi ultrason için doktorun odasına götürüyorlardı tekerlekli sandalyeyle gerisini hatırlamıyorum sonra yine başımda hemşireler doktor falan bayılmışım yine, sonra ameliyata girdim tüplerimden biri alınıcaktı ama ameliyat sırasında diğerinde de sıkıntı olduğun farketmişler onu da aldılar. Yani kısacası 2 tüpümde alındı kapalı ameliyat oldum ama şuan iyiyim bugün taburcu olucam inşallah. Dış gebelik zormuş gerçekten.
Gerçekten yaşadıklarını derinden hissettim kuzum inşallah birlikte toparlanıcazÇok zor şeyler yaşadım şuan hastanedeyim çarşamba günü akşam şiddetli ağrıyla fenalaştım ve bayılmışım eşim yerde baygın bulmuş beni daha sonra hemen ambulansı aradım ambulans gelene kadar 2 kez daha bayılmışım o anları hatırlamıyorum sadece birileri beni kaldırmaya çalışırken kendime geliyodum hemen hastaneye geldim tüplerimden biri delinmiş o gün gece yatış verdi belki kendiliğinden kapanabilir o delik diye kan değerlerim de çok iyiydi çünkü ama öyle bir ağrı çektim ki gece boyu ki benim canım acı eşiğim yüksektir öyle herşeye ah demem ama
resmen tepindim yatakta bu süreçtede betahcg düşmüştü tani. Sabah Herşey yolunda gibiydi ultrason için doktorun odasına götürüyorlardı tekerlekli sandalyeyle gerisini hatırlamıyorum sonra yine başımda hemşireler doktor falan bayılmışım yine, sonra ameliyata girdim tüplerimden biri alınıcaktı ama ameliyat sırasında diğerinde de sıkıntı olduğun farketmişler onu da aldılar. Yani kısacası 2 tüpümde alındı kapalı ameliyat oldum ama şuan iyiyim bugün taburcu olucam inşallah. Dış gebelik zormuş gerçekten.
Çok teşekkür ederim. Tüplerim alındığı için normal hamile kalma şansım yok. Ama zaten olmadığı için tüp bebek yaptırdım. Yani yine istersem tüp bebek yaptırıcam. En azından diyorum ki olurda ilerde tekrar denersem dış gebelik ihtimali kalmadı. Zor bir süreçmiş Allah kimseye yaşatmasın beterinden korusun. Geçen hafta bugün betam yüksek çıktı diye sevinirken bugün bunları yaşadım. Ama vardır herşeyde bir hayır.. Çok teşekkür ederim desteğiniz içinYa okurken yaşadım resmen ne zor şeyler atşatmışssınız. Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun. Tüpler alındı peki bundan sonra ne olcak ?
Çok teşekkür ederimGerçekten yaşadıklarını derinden hissettim kuzum inşallah birlikte toparlanıcaz
Merhaba canım ,doktorum mide bulantısı ilacı yazdı dün gece iki tane üst üste sabahta aç karna bir tane içince Allah'ım şükürler olsun bulnti geçti ama iki gündür kusmaktan çok afadersiniz o kadar yorulmuşum ki dayak yemiş gibiyim vücudum perişan oldu , inşallah aynı şeyleri tekrar yasamam çünkü bağışıklık o kadar dusukki benim çok korkuyorum,çok teşekkür ederim msj için Allah razı olsun
Ben de 4 haftalik gebeyim daha gorsenjiz 4 aylik dersiniz aynen odemden igneden prednolden sistim valla.Kızlar merhaba bişi sorcam. Ben hem progestan fitil progestan hem göbekten hemde kalçadan vuruluyorum. 7 haftalık gebeyim ama karnımı görseniz 4 aylık dersiniz. Ben çok ödem topladım aşırı şişkinliğim var ve geçmiyor. Patlayacak gibi hissediyorum karnımı. Sizinde böylemi ya ben çok sindirim sorunu yaşıyorum ve öncesinde böyle değildim. Ne yapmalıyım bu nasıl geçecek gerçekten
Kalınlaştırma için önerebileceğiniz şeyler var mı?Kızlar az önce kontrolden çıktım çizgilenme başlamış dedi ama kalınlık 5.7 mm geldi. Çarşambaya transfer planlandı ama salı tekrar kontrole gidicem en az 7 mm olmasını bekliyoruz
Nar suyu canim gunde 2 bardak ictim ben. Kabak cekirdegi yaban mersini tuketmeye calistim etkisi var mi bilmiyorum ama nar suyunun oldu kesinlikle bence
Nar suyu
Icen cok var canim zaten tamamen birakmak gerekmiyor kararinda tuketince sorun yokKızlar canım çok çekti sabah açık bir çay, bir de şimdi bir Türk kahvesi içtim.İlk defa içtim kahve.İnternete baktım bir şey olmaz diyordu günlük 200 mg mış.İçen var mı aranızda? Bir şey olur mu ya biraz pişman oldum.
Merhaba eşimde azosperm nerde tedavi oldunuz hangi doktorIyi geceler kizlar 11. Gun beta 316
14 . Gun pazartesi 1050 cikti
Dr bu gun kese icin cagirdi ama henuz bir sey goremedi haftaya sali tekrar cagirdi insallah haftaya gozukur
Ben her gün içtim canım Allah’ın izniyle bir şey olmaz .bazen günde 2 fincan bile içtimKızlar canım çok çekti sabah açık bir çay, bir de şimdi bir Türk kahvesi içtim.İlk defa içtim kahve.İnternete baktım bir şey olmaz diyordu günlük 200 mg mış.İçen var mı aranızda? Bir şey olur mu ya biraz pişman oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?