Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım benim güzel dileklerin ve duaların için bizde seni seviyoruz iyi ki varsın yüzünde gülücükler eksilmesin inşallah

Merhaba kızlar aranızda pcos olup ikinci çocuğu için tedavi görenler varmi devler hastanesinde varsa toplam ne kadar ücret ödediniz tüp bebek için devlet çocuğu olanın ilac ücretini veya tüp bebek ücretini karsilamiyormus diye duydum

G gs0303 canım nasılsın son durumun nedir bir gelişme var mı
Çok zor şeyler yaşadım şuan hastanedeyim çarşamba günü akşam şiddetli ağrıyla fenalaştım ve bayılmışım eşim yerde baygın bulmuş beni daha sonra hemen ambulansı aradım ambulans gelene kadar 2 kez daha bayılmışım o anları hatırlamıyorum sadece birileri beni kaldırmaya çalışırken kendime geliyodum hemen hastaneye geldim tüplerimden biri delinmiş o gün gece yatış verdi belki kendiliğinden kapanabilir o delik diye kan değerlerim de çok iyiydi çünkü ama öyle bir ağrı çektim ki gece boyu ki benim canım acı eşiğim yüksektir öyle herşeye ah demem ama resmen tepindim yatakta bu süreçtede betahcg düşmüştü tani. Sabah Herşey yolunda gibiydi ultrason için doktorun odasına götürüyorlardı tekerlekli sandalyeyle gerisini hatırlamıyorum sonra yine başımda hemşireler doktor falan bayılmışım yine, sonra ameliyata girdim tüplerimden biri alınıcaktı ama ameliyat sırasında diğerinde de sıkıntı olduğun farketmişler onu da aldılar. Yani kısacası 2 tüpümde alındı kapalı ameliyat oldum ama şuan iyiyim bugün taburcu olucam inşallah. Dış gebelik zormuş gerçekten.

Ya okurken yaşadım resmen ne zor şeyler atşatmışssınız. Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun. Tüpler alındı peki bundan sonra ne olcak ?

Gerçekten yaşadıklarını derinden hissettim kuzum inşallah birlikte toparlanıcaz

Ya okurken yaşadım resmen ne zor şeyler atşatmışssınız. Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun. Tüpler alındı peki bundan sonra ne olcak ?
Çok teşekkür ederim. Tüplerim alındığı için normal hamile kalma şansım yok. Ama zaten olmadığı için tüp bebek yaptırdım. Yani yine istersem tüp bebek yaptırıcam. En azından diyorum ki olurda ilerde tekrar denersem dış gebelik ihtimali kalmadı. Zor bir süreçmiş Allah kimseye yaşatmasın beterinden korusun. Geçen hafta bugün betam yüksek çıktı diye sevinirken bugün bunları yaşadım. Ama vardır herşeyde bir hayır.. Çok teşekkür ederim desteğiniz için

R Resunrise
Nasıl oldunuz bugün ağrılarınız geçti mi genel durumunuz nedir
Merhaba canım ,doktorum mide bulantısı ilacı yazdı dün gece iki tane üst üste sabahta aç karna bir tane içince Allah'ım şükürler olsun bulnti geçti ama iki gündür kusmaktan çok afadersiniz o kadar yorulmuşum ki dayak yemiş gibiyim vücudum perişan oldu , inşallah aynı şeyleri tekrar yasamam çünkü bağışıklık o kadar dusukki benim çok korkuyorum,çok teşekkür ederim msj için Allah razı olsun

Ben de 4 haftalik gebeyim daha gorsenjiz 4 aylik dersiniz aynen odemden igneden prednolden sistim valla.

Kızlar canım çok çekti sabah açık bir çay, bir de şimdi bir Türk kahvesi içtim.İlk defa içtim kahve.İnternete baktım bir şey olmaz diyordu günlük 200 mg mış.İçen var mı aranızda? Bir şey olur mu ya biraz pişman oldum.

Icen cok var canim zaten tamamen birakmak gerekmiyor kararinda tuketince sorun yok

Ben her gün içtim canım Allah’ın izniyle bir şey olmaz .bazen günde 2 fincan bile içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…