Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin inşallah dilerim sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah beni de haberdar edersin canım tekrar kan verince dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Amin
Tekrar verdim canım ilki 28 di ikinci kan 71 çıktı yalnız hemşire artık kan vermene gerek yok 10 gün sonra kese için gel dedi. Bi kaç kere daha vermem gerekmez miydi ya

Tekrar verdim canım ilki 28 di ikinci kan 71 çıktı yalnız hemşire artık kan vermene gerek yok 10 gün sonra kese için gel dedi. Bi kaç kere daha vermem gerekmez miydi ya

Çok şükür canım güzel artmış inşallah sağlıcakla artmaya devam etsin inşallah Amin
Bir kaç defa değilde belki son bir kez daha isteyebilirdi güzel arttığı için belki gerek duymamıştır sen için rahat etmesi için isterse pazartesi günü tekrar ver nasıl rahat edeceksen öyle yap inşallah sağlıcakla ilerler sağlıcakla kucağına alırsın Amin

Merhaba yücel bey demişsiniz aynı doktora mı gidiyoruz acaba yücel karaman brüksel hastanesi mi benim de o mayıs 2 de transferim oldu. Sonucunuz ne oldu sizin inşallah olumlu sonuçlar almışsınızdır
Yok Memorialda yücel şahin aynı doktor değil malesef

Oldum canım allaka sükürr 4 tane yumurtam toplanmışş. Folidoce, decavit, monodoks, progestan fitil verdi yarın embriyolog arayacskmışşş

Çok şükür bunu da atlattın yarın güzel haberler alırsın inşallah dilerim hepsi sağlıklı şekilde döllenir Amin

Kuzum transfer günü senin rahim kalınlığın kaçtı acaba hatırlıyor musun

Opudan birgün önce ölçülmüştü 12 mm olmuştu transfer günü doktor ölçtü biçti her şey güzel dedi kalınlığı ama sesli bahsetmedi ben sorduğumda iyi dedi kaç milim demedi

Selam kızlar , bugün transfer günümdü. Embriyo glue ile çift embriyo transfer edildi . Bu kez çok idrara sıkışık gitmedim transferde bir sıkıntı olmadı , sonrasında biraz daha çok uzanabildim. Hayırlısıyla test için gün saymaya başlıyorum , hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Aleyküm selam canım
Maşallah çok şükür darısı tutunmalarına olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun bırakmasınlar Annelerini sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun Amin Ecmain inşallah

Pozitif güzel sonuçlar alırsınız inşalllah

Benim doktorum 1 tane turk kahvesi veriyo zarari yoktur diye dusunuyorum 1 tane icebilirsin dedi

Cok cok guzel ilerler insallah simdi bol bol yat dinlen kafana biseyi takma rahatla bebisin seninle artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…