Tekrar verdim canım ilki 28 di ikinci kan 71 çıktıAmin inşallah dilerim sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallahbeni de haberdar edersin canım tekrar kan verince dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Amin
Tekrar verdim canım ilki 28 di ikinci kan 71 çıktıyalnız hemşire artık kan vermene gerek yok 10 gün sonra kese için gel dedi. Bi kaç kere daha vermem gerekmez miydi ya
Yok Memorialda yücel şahin aynı doktor değil malesefMerhaba yücel bey demişsiniz aynı doktora mı gidiyoruz acaba yücel karaman brüksel hastanesi mi benim de o mayıs 2 de transferim oldu. Sonucunuz ne oldu sizin inşallah olumlu sonuçlar almışsınızdır
Oldum canım allaka sükürr
Kuzum transfer günü senin rahim kalınlığın kaçtı acaba hatırlıyor musunCanım arkadaşımız söylemiş onları günlük tüket inşallah şifa olsun sana Amin
Oldum canım allaka sükürr4 tane yumurtam toplanmışş. Folidoce, decavit, monodoks, progestan fitil verdi yarın embriyolog arayacskmışşş
Kuzum transfer günü senin rahim kalınlığın kaçtı acaba hatırlıyor musun
Selam kızlar , bugün transfer günümdü. Embriyo glue ile çift embriyo transfer edildi . Bu kez çok idrara sıkışık gitmedim transferde bir sıkıntı olmadı , sonrasında biraz daha çok uzanabildim. Hayırlısıyla test için gün saymaya başlıyorum , hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Amin canım canım inşallahÇok şükür bunu da atlattın yarın güzel haberler alırsın inşallah dilerim hepsi sağlıklı şekilde döllenir Amin
Yücel bey diyince kendi doktorumu diye düşündümYok Memorialda yücel şahin aynı doktor değil malesef
Pozitif güzel sonuçlar alırsınız inşalllahSelam kızlar , bugün transfer günümdü. Embriyo glue ile çift embriyo transfer edildi . Bu kez çok idrara sıkışık gitmedim transferde bir sıkıntı olmadı , sonrasında biraz daha çok uzanabildim. Hayırlısıyla test için gün saymaya başlıyorum , hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Amin Allah razı olsun , inşallah bekleyişlerimiz hayırla sonuçlanırAleyküm selam canım
Maşallahçok şükür darısı tutunmalarına olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun bırakmasınlar Annelerini sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun Amin Ecmain inşallah
İnşallah Allah razı olsunPozitif güzel sonuçlar alırsınız inşalllah
Benim doktorum 1 tane turk kahvesi veriyo zarari yoktur diye dusunuyorum 1 tane icebilirsin dediKızlar canım çok çekti sabah açık bir çay, bir de şimdi bir Türk kahvesi içtim.İlk defa içtim kahve.İnternete baktım bir şey olmaz diyordu günlük 200 mg mış.İçen var mı aranızda? Bir şey olur mu ya biraz pişman oldum.
Cok cok guzel ilerler insallah simdi bol bol yat dinlen kafana biseyi takma rahatla bebisin seninle artikSelam kızlar , bugün transfer günümdü. Embriyo glue ile çift embriyo transfer edildi . Bu kez çok idrara sıkışık gitmedim transferde bir sıkıntı olmadı , sonrasında biraz daha çok uzanabildim. Hayırlısıyla test için gün saymaya başlıyorum , hayırlı sonuçlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?