- 1 Mayıs 2025
- 104
- 159
- 18
- 33
Kızlar merhaba, ben test sınucum negatif çıkınca çok büyük bir çöküş yaşadım her gün istisnasız ağlama seanslarım oldu oluyor... Dün de tekrar kan testi verdim ve yine 0.1 çıktı. Ben de hemşireme mesaj atıp durumu anlattım ve ilaçları bıraktım zaten test günüm de 12. gündü. Bana kesinlikle ilaçları bırakmamam gerektiğini 12. gün tekrar kan vermem gerektiğini söyledi. Ben başlamadım ama bugün ve dün akşam almadım artık. Siz negatif çıktığında veya önceki olumsuz tecrübeniz varsa onlarda ne yaptınız? Eşim de bırakmasa mıydın acaba yanlış mı yaptın dedi ama 9. gün 0.1 olan değer artar mı imkan yok.
Çok zor şeyler yaşadım şuan hastanedeyim çarşamba günü akşam şiddetli ağrıyla fenalaştım ve bayılmışım eşim yerde baygın bulmuş beni daha sonra hemen ambulansı aradım ambulans gelene kadar 2 kez daha bayılmışım o anları hatırlamıyorum sadece birileri beni kaldırmaya çalışırken kendime geliyodum hemen hastaneye geldim tüplerimden biri delinmiş o gün gece yatış verdi belki kendiliğinden kapanabilir o delik diye kan değerlerim de çok iyiydi çünkü ama öyle bir ağrı çektim ki gece boyu ki benim canım acı eşiğim yüksektir öyle herşeye ah demem ama resmen tepindim yatakta bu süreçtede betahcg düşmüştü tani. Sabah Herşey yolunda gibiydi ultrason için doktorun odasına götürüyorlardı tekerlekli sandalyeyle gerisini hatırlamıyorum sonra yine başımda hemşireler doktor falan bayılmışım yine, sonra ameliyata girdim tüplerimden biri alınıcaktı ama ameliyat sırasında diğerinde de sıkıntı olduğun farketmişler onu da aldılar. Yani kısacası 2 tüpümde alındı kapalı ameliyat oldum ama şuan iyiyim bugün taburcu olucam inşallah. Dış gebelik zormuş gerçekten.
Selam kızlar , bugün transfer günümdü. Embriyo glue ile çift embriyo transfer edildi . Bu kez çok idrara sıkışık gitmedim transferde bir sıkıntı olmadı , sonrasında biraz daha çok uzanabildim. Hayırlısıyla test için gün saymaya başlıyorum , hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Merhaba eşimde azosperm nerde tedavi oldunuz hangi doktor
3 gün yatcam sonra işbaşı olacak inşallahCok cok guzel ilerler insallah simdi bol bol yat dinlen kafana biseyi takma rahatla bebisin seninle artik
İnşallah sizlere pozitif haberler vermeyi çok istiyorum.Merhaba ,
Sağlıkla tutunup büyüsün minikleriniz
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Arkadaşım sonucun net bir şekilde negatif. İlaçları birakmanda sorun yok. Değerin ara bir değer olsaydı yine 12. Günü bekle derdim ama bu sonuç değişmez. Bırakman iyi olmuş. Boşuna vücuduna 3 gün daha ilaç yüklememis oldun. Adetine hazırlık olur. Üzme kendini. Rabbbim bir daha ki transferinde yüzünü güldürsün. Baştan sonucu bilmek iyidir.Kızlar merhaba, ben test sınucum negatif çıkınca çok büyük bir çöküş yaşadım her gün istisnasız ağlama seanslarım oldu oluyor... Dün de tekrar kan testi verdim ve yine 0.1 çıktı. Ben de hemşireme mesaj atıp durumu anlattım ve ilaçları bıraktım zaten test günüm de 12. gündü. Bana kesinlikle ilaçları bırakmamam gerektiğini 12. gün tekrar kan vermem gerektiğini söyledi. Ben başlamadım ama bugün ve dün akşam almadım artık. Siz negatif çıktığında veya önceki olumsuz tecrübeniz varsa onlarda ne yaptınız? Eşim de bırakmasa mıydın acaba yanlış mı yaptın dedi ama 9. gün 0.1 olan değer artar mı imkan yok.
Kuzum gittim ama rahim kalınlığı az geldi 5.7 mm. En az 7 mm olması lazım ilaç kullanmaya devam edicem. Salı sabahtan tekrar kontrolüm var ona göre belli olucak ama şu an için çarşambaya transfer planladıkVignette kuzucum kaçırdım galiba sen naptın gittin mi bugün doktora
İnşallah kuzum ya biraz üzüldüm ama tabi daha 5 gün var önümüzdeHiç üzülme canım benim nerden çıkardın Progesteron la birlikte destekleyecek senin Rahim kalınlaşmasını birde gebelik desteklemek için önemli aksine Progesteron rahimi kalınlaştırır ve incelmesine izin vermez sen rahat ol
İnşallah kuzum ya biraz üzüldüm ama tabi daha 5 gün var önümüzde
Aminn canım benim Allah razı olsun inşAllah bu sefer müjdeler alirizAy kıyamam ya inşallah bu sefer pozitif olur Rabbim seni müjdelesin inşallah Amin
Aminn canım benim Allah razı olsun inşAllah bu sefer müjdeler aliriz
Ağzın bal yesinAmin Ecmain inşallah Allah’ın izniyle kucağın dolsun bu sefer sağlıklı hayırlı evlatlarla inşallah
Kızlar merhaba benim adetin 2.gunu 26 mayıs oluyor,tedaviye başlamaya karar verdik ama bayram 6haziran.ne zaman başlamıştık öncekinde hatırlamıyorum sizce bayrama sarkar mi opu olmaz mi benim iş bu adetimde
Amin Allah razı olsun, hepimizin yüzünü güldürsün rabbim inşallah.merhabaumarım bu günlerinizi unutacak çok güzel günler yaşarsınız
Benim de ilk denememde kalp atışı duyulmadığı için Dr ne olur ne olmaz diyerek bir hafta daha iğne ve ilaçları kullandırmıştı olmayacağını bilerek kullanmak gerçekten işkence gibiydi o yüzden sizi çok iyi anlıyorum
Amin, inşallah. Allah isteyen herkese güzel haberi aldırıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Arkadaşım sonucun net bir şekilde negatif. İlaçları birakmanda sorun yok. Değerin ara bir değer olsaydı yine 12. Günü bekle derdim ama bu sonuç değişmez. Bırakman iyi olmuş. Boşuna vücuduna 3 gün daha ilaç yüklememis oldun. Adetine hazırlık olur. Üzme kendini. Rabbbim bir daha ki transferinde yüzünü güldürsün. Baştan sonucu bilmek iyidir.
Kan testi mi yaptınız kaçıncı gününüzdüİlk negatifimi aldım
Evet kan testi verdim 9. GünümdüKan testi mi yaptınız kaçıncı gününüzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?