Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

merhaba umarım bu günlerinizi unutacak çok güzel günler yaşarsınız
Benim de ilk denememde kalp atışı duyulmadığı için Dr ne olur ne olmaz diyerek bir hafta daha iğne ve ilaçları kullandırmıştı olmayacağını bilerek kullanmak gerçekten işkence gibiydi o yüzden sizi çok iyi anlıyorum

Çok geçmiş olsun

Merhaba ,
Sağlıkla tutunup büyüsün minikleriniz
Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Arkadaşım sonucun net bir şekilde negatif. İlaçları birakmanda sorun yok. Değerin ara bir değer olsaydı yine 12. Günü bekle derdim ama bu sonuç değişmez. Bırakman iyi olmuş. Boşuna vücuduna 3 gün daha ilaç yüklememis oldun. Adetine hazırlık olur. Üzme kendini. Rabbbim bir daha ki transferinde yüzünü güldürsün. Baştan sonucu bilmek iyidir.

Vignette kuzucum kaçırdım galiba sen naptın gittin mi bugün doktora
Kuzum gittim ama rahim kalınlığı az geldi 5.7 mm. En az 7 mm olması lazım ilaç kullanmaya devam edicem. Salı sabahtan tekrar kontrolüm var ona göre belli olucak ama şu an için çarşambaya transfer planladık

İnşallah kuzum ya biraz üzüldüm ama tabi daha 5 gün var önümüzde

Kızlar merhaba benim adetin 2.gunu 26 mayıs oluyor,tedaviye başlamaya karar verdik ama bayram 6haziran.ne zaman başlamıştık öncekinde hatırlamıyorum sizce bayrama sarkar mi opu olmaz mi benim iş bu adetimde

Kızlar merhaba benim adetin 2.gunu 26 mayıs oluyor,tedaviye başlamaya karar verdik ama bayram 6haziran.ne zaman başlamıştık öncekinde hatırlamıyorum sizce bayrama sarkar mi opu olmaz mi benim iş bu adetimde

Doktorunla bir görüş bakalım bayram da süreç nasıl olur nasıl ilerler ona göre bir yol çizersiniz inşallah Amin

Amin Allah razı olsun, hepimizin yüzünü güldürsün rabbim inşallah.

Amin, inşallah. Allah isteyen herkese güzel haberi aldırıp bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…