• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

8 martda 5 gün embiriyosu transfer edildi 1 tane bu gun transfer günü dahil 6. Günümde test yapim dedim negatif çıktı canım sıkıldı
Canım canını sıkma daha erken bazen idrara geç geçiyor herkesin test gününü kendinle kıyaslayıp kendini strese katma dilerim kan da pozitifi görürsün inşallah 🤲

Hatta çoğu kişi idrarda negatif görüp kanda pozitif çıkan baya kişi var bunun örnekleri de var onun için vaktini bekle inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle 🤲🌹

Kızlar benim transferim yarın şuan biraz boğaz ağrım var korktum açıkçası benim gibi olan oldu mu acaba transfer zamanı grip değilim ama boğazımda ağrı var

Kızlar benim transferim yarın şuan biraz boğaz ağrım var korktum açıkçası benim gibi olan oldu mu acaba transfer zamanı grip değilim ama boğazımda ağrı var
İnşallah çok ilerlemez rahatsızlığınız ben yaşamadım dilerim sağlıklı güzel atlatırsın transferini Amin 🤲❤️

Amin inşallah çok korktum inşallah ilerlemez ilaçta kullanamıyorum tabi yarın transferden önce doktora söyleyeceğim bakalım
İnşallah canım şans tam transfer öncesi böyle bir sıkıntı olması 😕

Arkadaşlar merhaba sayfanızın enerjisine bayıldımmm🌸 bende bir sorun çıkmazsa bu pazar transfere gideceğim yarın son kontrol yapılacak bakalım heyecanlıyım bir yandan da olmayacak endişesi var bu stresi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum inşallah hepimizin pozitif sonuç alacağı ay olur bu ay 😄🌸🌸
Hoş geldin canım aramıza 😘 ve transferin hayırlı olur inşAllah 🤩 haberdar et bizi

Arkadaşlar merhaba sayfanızın enerjisine bayıldımmm🌸 bende bir sorun çıkmazsa bu pazar transfere gideceğim yarın son kontrol yapılacak bakalım heyecanlıyım bir yandan da olmayacak endişesi var bu stresi nasıl yönetebiliriz bilmiyorum inşallah hepimizin pozitif sonuç alacağı ay olur bu ay 😄🌸🌸
Canim transferin şimdiden hayırlı olsun rabbim pozitifle sonuçlanmasını nasip etsin inşallah 🤲🤲 ben kendim dahil hiç kötü tarafını düşünülmesi taraftarı değilim. Pozitif düşünelim pozitif olsun 🐣🤰 transfer sonrası da kendine bir uğraş bul, yürüyüşünü yap, çalışıyorsan işe odaklan v.s. v.s diye siralayabilirim 🥰🥰🥰🥰 sonucunda da bize güzel haberler ver 😉😉😉

Daha adetten sonra mı transfer işlemine geçersiniz dilerim herşey gönlünce olur inşallah hep beraber pozitifleri görelim inşallah 🤲💕
Amin canım ilk adet oldum geçen ayın 24 de bu ay çok sancılı erken olacak gibiyim bu ayki adet ile başlayacak süreç Allah'ım hepimizin hallerini gerceklestirsin evimizde bebek sesleri dolsun 🙏 🙏 🙏 🙏 bu arada senin o güzel kalbinden öpüyorum ❤️😍♥️🌸🥰

Sabah 3 tane estrofem sabah akşam duphaston tab sabah decavit sabah coraspin günde 3 kez 2 kere progestan fitil birde 3 günde 1 promer igne bu ilaçlar bir tek bana mı bu kadar fazla geliyor siz ne kullanıyorsunuz

Amin canım ilk adet oldum geçen ayın 24 de bu ay çok sancılı erken olacak gibiyim bu ayki adet ile başlayacak süreç Allah'ım hepimizin hallerini gerceklestirsin evimizde bebek sesleri dolsun 🙏 🙏 🙏 🙏 bu arada senin o güzel kalbinden öpüyorum ❤️😍♥️🌸🥰
Sagol canım benim Allah razı olsun Amin inşallah 🤲🫶🏻

Sabah 3 tane estrofem sabah akşam duphaston tab sabah decavit sabah coraspin günde 3 kez 2 kere progestan fitil birde 3 günde 1 promer igne bu ilaçlar bir tek bana mı bu kadar fazla geliyor siz ne kullanıyorsunuz
Baya ilaç kullanıyorsunuz gerçekten zor Rabbim yardımcınız olsun dilerim kolaylıkla atlatırsın bu günleri inşallah sonunda mucizenize kavuşmak nasip olsun 🤲💕

Back
X