- 4 Aralık 2024
- 7.418
- 7.827
- 113
- 37
Duyguların
Ahhhcok sevindim ben de 13 nde gtcm ailemize ne zaman soyleyebilirz acaba
Ben bir süre söylemeyi düşünmüyorum


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duyguların
Ahhhcok sevindim ben de 13 nde gtcm ailemize ne zaman soyleyebilirz acaba
Cuma günü kuzum kontrolüm. Ama sol kasığımda yani folikülün olduğu tarafta çok batmam var ve beyaz akıntım var. Göğüslerimde de doluluk var ama ilaçtan da olabilir.
Transfer öncesi gebelik testi yapılıyor mu kuzum bazı yerler yapıyormuş standartmayala
kızlar merhaba ben bugün tam 7+0 gebeyim. ara ara lekelenmelerim oluyor. bugün kanamam oldu kırmızı renkli bir saat kesik kesik aktı sonra kahverengiye döndü. doktora gittim kese iyi bebek iyi kalp atışlarıda var. normalde protestan fiti ve göbekten iğne kullanıyorum. kalçadan progestanda başladı. aranızda böyle durumlar yaşayan varmı. doktor korkma ara ara böyle kanamalar olabilir önemli olan pıhtılı akmaması diyor ama insan yinede korkuyor
Canikom iyi varsın seni çok seviyorummm
Nedenini sormadım ama transfer için başladığımızdan beri yasak diyorlar.cuma bende kontrole gittim.yine tekrarladı yasak diye. Burdaki insanlara da sordum ama kimse net bişey demedi.kimisi yasak dedi kimisi hayır dedi.kimisi de doktorun ne derse onu yap diyorBize bişey demediler kuzum valla. Neden yasakladılar?
Süreci biliyorlar mıydı canım? Benim kv ve annem biliyor bi de 3 arkadaşım. Onlara söylerim mecbur ama diğerlerine cinsiyeti öğrendikten sonra söylemek istiyorumBen bir süre söylemeyi düşünmüyorumhatta cinsiyeti belli olsun ismini de belirlerim kızlara öyle paylaşırım süpriz olsun
![]()
Bana opu öncesi 5 gün, opu sonrası için de 10 gün yasak demişti. Ama transfer öncesi bişey demedi. Belki bu kontrolde yasak koyar. Zaten 3 ay beklicez kafayı mı yiyelim benim libidom yüksek birazNedenini sormadım ama transfer için başladığımızdan beri yasak diyorlar.cuma bende kontrole gittim.yine tekrarladı yasak diye. Burdaki insanlara da sordum ama kimse net bişey demedi.kimisi yasak dedi kimisi hayır dedi.kimisi de doktorun ne derse onu yap diyor![]()
Süreci biliyorlar mıydı canım? Benim kv ve annem biliyor bi de 3 arkadaşım. Onlara söylerim mecbur ama diğerlerine cinsiyeti öğrendikten sonra söylemek istiyorum
Nedenini sormadım ama transfer için başladığımızdan beri yasak diyorlar.cuma bende kontrole gittim.yine tekrarladı yasak diye. Burdaki insanlara da sordum ama kimse net bişey demedi.kimisi yasak dedi kimisi hayır dedi.kimisi de doktorun ne derse onu yap diyor![]()
Bana opu öncesi 5 gün, opu sonrası için de 10 gün yasak demişti. Ama transfer öncesi bişey demedi. Belki bu kontrolde yasak koyar. Zaten 3 ay beklicez kafayı mı yiyelim benim libidom yüksek biraz![]()
![]()
Opudan sonra da 5 gün bekledim![]()
![]()
Ay arkadaşım tam tersini dedi adamı bıktırmış ahahhahaKız yok yok hiçbirşeycik olmaz hamilehormonları başlarda seni uzaklaştırır o istek olmaz sen rahat ol
ileri ki dönemleri bilemem
![]()
Ay arkadaşım tam tersini dedi adamı bıktırmış ahahhaha![]()
![]()
Bizde opuda yasaklama değil ama ağrın olur ama genede sana kalmış demişti transfer aşamasında da bisey demedi yasak diyeNedenini sormadım ama transfer için başladığımızdan beri yasak diyorlar.cuma bende kontrole gittim.yine tekrarladı yasak diye. Burdaki insanlara da sordum ama kimse net bişey demedi.kimisi yasak dedi kimisi hayır dedi.kimisi de doktorun ne derse onu yap diyor![]()
Mutlu yillar canim iyi ki dogdunKızlar bugün benim doğum günüm
Aşkolsun insan bir kutlar
kadınlar kulübü
sizden iyidoğum günüm için sabah girdim ki bana özel yazı yazmışlar
Tabi başta engel yemişim sandımmesajı okuyunca rahatladım
iyi ki doğdum
ben
![]()
Mutlu yillar canim iyi ki dogdun
Bizde opuda yasaklama değil ama ağrın olur ama genede sana kalmış demişti transfer aşamasında da bisey demedi yasak diye
Ya bu halimle kahkaha attırdın bana alemsinBana opu öncesi 5 gün, opu sonrası için de 10 gün yasak demişti. Ama transfer öncesi bişey demedi. Belki bu kontrolde yasak koyar. Zaten 3 ay beklicez kafayı mı yiyelim benim libidom yüksek biraz![]()
![]()
Opudan sonra da 5 gün bekledim![]()
![]()
Tabi tabi opudan sonra yasaktı zaten 1 hafta kadar ama öncesinde ve transfer hazırlığında bu konuyla alakalı bişey demedi yaniOpudan sonra genelde yasaklıyorlar enfeksiyona karşı![]()
Tabi tabi opudan sonra yasaktı zaten 1 hafta kadar ama öncesinde ve transfer hazırlığında bu konuyla alakalı bişey demedi yani
Bende riske atmamistim dediğin gibi bende de 22 yumurta büyüdüğü için ağrım vardı zaten penguen gibi yuruyodumDoğrudur canım bizde öyle ama benim yumurtalar büyüdükçe kasıklarda çok ağrı oluyordu dedim hiç risk alamam bu kadar emek vermişim yani![]()