• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Cuma günü kuzum kontrolüm. Ama sol kasığımda yani folikülün olduğu tarafta çok batmam var ve beyaz akıntım var. Göğüslerimde de doluluk var ama ilaçtan da olabilir.

Transfer öncesi gebelik testi yapılıyor mu kuzum bazı yerler yapıyormuş standart mayala mayala
Benim arkadaş biyokimya uzmanı. O hep derdi tüp bebeğe başlamadan önce test yapılırdı ve çoğu hamile çıkardı:) inşallah seninde öyle olur 🫠

Kizlar ameliyatim perşembe gününe ertelendi dualarınızı o zaman istiyorum 🙏 bebek biraz daha kuculsun bekleyelim 2 gün daha dedi🙏 bana kafayı yedirtmeye ant icmisler🤪 umarım hayırlısı budur🤲

Hadi inşallah 🙏 dilerim senin için ertelenmesi hayırlısı böyledir inşallah sağlıcakla güzellikle atlatman dileklerimle en azından kendini toparladığında tekrardan evladın için bu yola çıkmayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥺

Kızlar merhaba hepinize. Bugün adetimin 8. Günü kontrolüm vardı usg çekildi. E2 ve lh bakıldı ve gonal f in yanına cetrotide iğne ekledi bugün ve yarın için. Çarşamba trkrar çağırdı. Aranızda cetrotide iğne kullanan oldu muu

Ben kullandım 11 gün tam kullandım 🫣

Canım bende 30 unda balıkesirden gonal f aldım hastanenin karşısında kimsede yoktu olanın da kotası doluydu bağlar eczanesi getirmişti sağoldı depodan. İstersen telefonla orayı bi ara sor.

Yaaa süper o zamaan bugün 8. Gün lh değerim 1.22 e2 değerim 302 geldii. Belki de çarşamba günü opu gününü söylerler bana da öyle değil mi 🥹 usg de doktorum 5-6 tane yumurta saydı 15mm-13mm-11 mm-10mm-9 mm saydılar çok heyecanlıyımm 🥰

İyi inşallah Opu ya kadar hepsi sağlıcakla büyüsünler Amin 🤲🫶🏼

Hadi inşallah 🙏 dilerim senin için ertelenmesi hayırlısı böyledir inşallah sağlıcakla güzellikle atlatman dileklerimle en azından kendini toparladığında tekrardan evladın için bu yola çıkmayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥺
Allah razı olsun bebeğim🙏 umarım benim için hayırlısı budur🤲🌸

Acayip bi hazımsızlık sorunu peydahlandi 2 gündür kahvaltı dan sonra aksama kadar bişey yiyemiyorum akşam yemeğini de zorla yemem gerektiği için yiyorum ama sonrası fena başına gelen varmı böyle bişi 😢

Kızlar bugün benim doğum günüm 🎈🎂
Aşk 🧡 olsun insan bir kutlar 😁 kadınlar kulübü

sizden iyi 😌 doğum günüm için sabah girdim ki bana özel yazı yazmışlar En Büyük KK
Tabi başta engel yemişim sandım 😁 mesajı okuyunca rahatladım 😮‍💨❤️ iyi ki doğdum 🎊🎉 ben 💐🫶🏼😂
İyikı doğdun gelen sene kucağında bebenlr geçircem inshAllah

Back
X