Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Seni anlıyorum canım bu yol sabırlı bir yol sabreden derviş muradına ermiş derler inşallah 🙏 yeter ki sonunda sağlıklı hayırlı bir şekilde mucizelerimize kavuşalım inşallah bende sadece bir kere verdim artık vermene gerek yok ve ben Ayın 28 de kan verdim ultrasona Mayıs 15 çağırdı kız ben ne yapim 😂🥹
Senin kac cikmisti deger ? Cok uzun degil mi ya gercekten bir an once gormek istiyorummm 🙈🙈

Senin kac cikmisti deger ? Cok uzun degil mi ya gercekten bir an once gormek istiyorummm 🙈🙈

Çok uzun ama kafalarında soru işareti kalmasın net cevaplar alsınlar diye böyle yapıyorlar galiba 🤭
Benim ilk kan testim 1200 çıktı doktor artık vermene gerek yok direk ultrason tarihi verdi benim çift transferdi ikizden şüphelendi doktorum ama yine de keseyi görmeden kesin diyemem ikiz bizde heyecanla bekliyoruz bakalım 🤲🥹 Allahım sağlıcakla görmemizi nasip eylesin cümlemize inşallah Amin 🤲❤️

İkinci kanı mı verdin canım inşallah güzel değerler almışsındır 🙏🏻🌸
İkinci kani vermedim de doktorum israrla verme diyo mayala mayala da ayni fikirde 🤣🤣 onlari ikna etmeye calisiyorum gibi dusun 😅😅😅 doktor degerin 230 cikmis erken yapmissin cok iyi gelmiş dedi 200 den dusuk olsaymis tekrar isteyecekmis ama yuksek diye istemiyor bende israrla bi kerecik daha baksak mi diyorum 🙈

Çok uzun ama kafalarında soru işareti kalmasın net cevaplar alsınlar diye böyle yapıyorlar galiba 🤭
Benim ilk kan testim 1200 çıktı doktor artık vermene gerek yok direk ultrason tarihi verdi benim çift transferdi ikizden şüphelendi doktorum ama yine de keseyi görmeden kesin diyemem ikiz bizde heyecanla bekliyoruz bakalım 🤲🥹 Allahım sağlıcakla görmemizi nasip eylesin cümlemize inşallah Amin 🤲❤️
Senin kesin ikiz ama 1200 cok yuksek bi deger benim 230 minik minnacik 😅😅😅 Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah ❤️❤️

Muayenelerde sürekli 5 adet sayıyordu ama ben fazla saydığını gördüm hedef 8 yumurtaymış 6 toplandı birisi boş çıkmış diğer iki yumurta sağ tarafta sağ yumurtalığım çok riskli yerde doktorum yine de girdi ama diğer ikisini alamadı onları da alsaydı 6 yada 7 olgun çıkardı büyük ihtimalle ama nasip böyleymiş hatta ben her muayene de sordum doktorum 4 yada 5 çıkar diyordu bilerek bana Opudan sonra durumu anlatılar buna da çok şükür ben bu kadar beklemiyordum yani Elhamdüllilah 🤲

Hadi inşallah pazartesi günü çok güzel su gibi geçsin sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Rabbim yüzüne baksın inşallah emeğini boşa çıkarmasın mucizene kavuşursun bu sefer inşallah Amin 🤲🥲💕

Ben bu sefer çok yaban mersini 🫐 kabak çekirdeği ve organik yumurta yemeye başlamıştım Opudan önce ve Opu süreci devam etti artık onların da etkisi oldu mu bilmiyorum 🥹🥰
Etkisi oluyor mu yiyeceklerin hakikaten benim ilk transfer olacak sizin daha önce transferiniz yine oldu sanırım fark var mıydı yumurta sayısı açısından? Sizin amh a göre yumurta sayısı fazlaymış maşallah 🧿 yaşınız kaç? Benim başta 5 yumurta saydı ama 2 di tedaviye cevap verdi biri de minik geriden geliyor inşallah o da yetişir pazartesiye ve inşallah kaliteli olurlar 🙏🏻ben de hamile kalırım inşallah sizin gibi hayırlısıyla

Senin kesin ikiz ama 1200 cok yuksek bi deger benim 230 minik minnacik 😅😅😅 Allah saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah ❤️❤️

Amin Amin kuzum inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle 🤲🥲😘 Ama senin de emin ol tek olmasına rağmen değerin iyi eğer için rahat etmek istiyorsa yarın yaptır tüp bebek yerinde yapma doktorun kızmasın 😂🫣

Etkisi oluyor mu yiyeceklerin hakikaten benim ilk transfer olacak sizin daha önce transferiniz yine oldu sanırım fark var mıydı yumurta sayısı açısından? Sizin amh a göre yumurta sayısı fazlaymış maşallah 🧿 yaşınız kaç? Benim başta 5 yumurta saydı ama 2 di tedaviye cevap verdi biri de minik geriden geliyor inşallah o da yetişir pazartesiye ve inşallah kaliteli olurlar 🙏🏻ben de hamile kalırım inşallah sizin gibi hayırlısıyla
Canim avokado tuket demisti benim doktorum cok iyi geliyomus bilgin olsun herkeste ise yarar mi bilmiyorum da ben pek sevmiyorum acikcasi kafani rahatlat birazcik mumkun oldugu kadar sakin kalmaya calis sonucta 1 tane saglam yumurtayla 1 tane saglam sperm lazim o kadar 🙏

Amin Amin kuzum inşallah dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle 🤲🥲😘 Ama senin de emin ol tek olmasına rağmen değerin iyi eğer için rahat etmek istiyorsa yarın yaptır tüp bebek yerinde yapma doktorun kızmasın 😂🫣
Bi oncekini de orada yapmadim ki zaten hemsireleri tembihledi gelirse ben yokken falan sakin yapmayin diye gitsemde yapmazlar 😅😅😅

Canim avokado tuket demisti benim doktorum cok iyi geliyomus bilgin olsun herkeste ise yarar mi bilmiyorum da ben pek sevmiyorum acikcasi kafani rahatlat birazcik mumkun oldugu kadar sakin kalmaya calis sonucta 1 tane saglam yumurtayla 1 tane saglam sperm lazim o kadar 🙏
Ah canım moral oldun teşekkür ederim avokado yiyorum evet yürüyüş yapıyorum vitamin folik asit vs içiyorum inşallah 🙏🏻

İnşallah ikizim olur sağlıkla

İnşallah ikizim olur sağlıkla
İnsallah canim benim, benim gordugum bu surec kafa rahatligi istiyor bende 14 yumurta toplandi 12 embriyo oldu 1 tane 3 gun dondurduk 2 tane 5. Ci gune geldi 1 tane de 6. Gune geldi onlari dondurup pgt yaptirdik dna testi 1 tanesi saglikli geldi onu transfer ettiler ben olur diye düşünmüyordum o yüzden kafam biraz rahatti nasilsa olmayacak ya tekrar yapicaz tup bebek falan diye ama hiç beklemiyorken pozitif gorduk❤️

Yaşım 36 ama 37 ye yol aldık 🤭😁 Benim bu 4.tüp bebeğim 4. Opum diğerlerin de hep dört adet olgun
yumurta çıktı ikisi döllendi ama benim ilk tüp bebekte döllenme olmadı 2.tüp bebekte 2 adet embriyom oluştu ilk transferde hamile kaldım dış gebelik geçirdim üçüncü tüp bebekte yine aynı sayı ve transfer oldum negatif oldu ben sonra artık mental olarak çökmüştüm 4 ay ara verdim fazla da vermek istemiyordum yaş ilerledikçe Amh daha da çünkü düşecekti ilk defa bu tedavim de bu kadar folikül oluştu ve benim için bu bir mucize 🥹 ben bu sefer bu yiyecekleri de yedim ama ilk defa tedavim uzamıştı diğer opularım erken oluyordu neyse dedik vardır bunda bir hikmet sabırla bekledik çok şükür ben çok şaşırdım ve ilk defa 4 yumurta döllenmişti ve risk alıp 5. Güne götürdük iyi ki de uzamış ve risk almışız gerçekten Rabbimin ikramı bunlar bize Hamdolsun 🤲🥲🥰

Çok teşekkür ederim 🤲 Allahım senin de yüzüne baksın inşallah Allahım emeklerini boşa çıkarmasın herşey sağlıklı güzel ilerlesin Rabbim çok uğraştırmadan ilk sefer de nasip eylesin inşallah 🤲❤️

Bi oncekini de orada yapmadim ki zaten hemsireleri tembihledi gelirse ben yokken falan sakin yapmayin diye gitsemde yapmazlar 😅😅😅

Sen haber verdin o zaman ben 12 gün bekledim direk tüp bebek merkezimde verdim 😍
O zaman yine oraya gitme yaptırdığın yerde yaptır 🫣

İnsallah canim benim, benim gordugum bu surec kafa rahatligi istiyor bende 14 yumurta toplandi 12 embriyo oldu 1 tane 3 gun dondurduk 2 tane 5. Ci gune geldi 1 tane de 6. Gune geldi onlari dondurup pgt yaptirdik dna testi 1 tanesi saglikli geldi onu transfer ettiler ben olur diye düşünmüyordum o yüzden kafam biraz rahatti nasilsa olmayacak ya tekrar yapicaz tup bebek falan diye ama hiç beklemiyorken pozitif gorduk❤️

Maşallah 🧿 maşallah 🧿 sübhanallah şimdi dedi anneciğim benden umudun yok ama dur seni bir şaşırtayım 🥹😅

Maşallah 🧿 maşallah 🧿 sübhanallah şimdi dedi anneciğim benden umudun yok ama dur seni bir şaşırtayım 🥹😅
Aynen oyle oldu ya benim doktorum biraz fazla kiziyo bana transfer oncesi adama dedim ki hocam tekrar ne zaman yumurta toplayabilirsin ? Tekrardan ne zaman baslayabilicem tup bebege ? Bi daha dedi boyle bisey sormayacaksin olacak gibi dusuneceksin tamam diyebildim sadece 😅😅😅

Aynen oyle oldu ya benim doktorum biraz fazla kiziyo bana transfer oncesi adama dedim ki hocam tekrar ne zaman yumurta toplayabilirsin ? Tekrardan ne zaman baslayabilicem tup bebege ? Bi daha dedi boyle bisey sormayacaksin olacak gibi dusuneceksin tamam diyebildim sadece 😅😅😅

Doktorun benim ikizim olabilir 🤔🤣
Doğru demiş her daim pozitif düşün negatif düşünüp kötü enerjileri üstüne çekme çok şükür hamdolsun sağlıcakla gelsin minik mucizelerimiz 🤲🧿❤️🐣🐣🐥🐣🐥

Back
X