Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Prodoctor marka bebeğim ben gözüme inanamayıp içini çıkardım yerleştirirken tekrar kaydırmışım o yüzden🙈🙈

Canım tavsiyem predictor markayla yapman o kesin doğru sonuç veriyor şu an kan vermeni tavsiye etmem kan gününü bekle sen evde takip et iki de bir kan vermek zorunda kalma kollarına yazık inşallah herşey gönlüne göre olsun 🤲❤️

Maşallahh maşallahh maşallahh 😇😇🤲🏻
Çok şükür idare ediyorum bu iki haftadır fazla iyiyim buda beni tedirgin editor 14 haftalık olduk :)

Allah razı olsun biz bir tane beklerken Rabbim ikisini de bana bağışladı hamdolsun 🤲🥹
Canım maşallah artık 4.aya yol almışsın 2.Trimester prenseslik dönemi zaten 3.Trimester için aynısını diyemeyeceğim 😁 neyse bebişler sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah Amin 🤲😘

Canım tavsiyem predictor markayla yapman o kesin doğru sonuç veriyor şu an kan vermeni tavsiye etmem kan gününü bekle sen evde takip et iki de bir kan vermek zorunda kalma kollarına yazık inşallah herşey gönlüne göre olsun 🤲❤️

İnşallah canım çok teşekkür ederim evde bu markadan biraz stok var o yüzden başka almıyım hiç dedim 🙈🙈 olmadı ondan da alıp denerim

Sizin transfer zamanı ne zamandı?kaçıncı gün ve kaç embriyo transfer edilmişti?birde taze miydi? Sizi görünce bende mi yapsam test diye düşündüm de

Benim 14 ünde transferim yapıldı canım tek embriyo transferi yapıldı dondurulmuş embriyo transferi yaptık ilk denememiz
Bence sen birazcık daha bekle senn transfer günün benden 1 gün sonraymış 🌸🌸

Benim 14 ünde transferim yapıldı canım tek embriyo transferi yapıldı dondurulmuş embriyo transferi yaptık ilk denememiz
Bence sen birazcık daha bekle senn transfer günün benden 1 gün sonraymış 🌸🌸
İnşallah güzel haber alırsınız.erken gebelik testiyle mi yaptınız prodoctor?bende yarın yapsam mı diye düşünüyorum.

İnşallah güzel haber alırsınız.erken gebelik testiyle mi yaptınız prodoctor?bende yarın yapsam mı diye düşünüyorum.
Evet erken gebelik testi ile yaptım canım prodoctor markasının
İstersen yapabilirsin ama çıkmazsada ümitsizliğe kapılma 7. Gün negatif 8. Gün pozitif görende var testte negatif kanda pozitif görende var

Bnm de kqsik ağrım var ama kaset testte cikmadj bakalm bekleyeceğim bir kaç gün daha

Herkeste bünye farklı farklı kuzum ben hala emin değilim koyulaşmayı takip edicem daha önce de aşılama yaptırmıştım progestan kullandığımdan kaynaklı silik çıkmıştı hep ama tabi bu kadar bariz değildi onlar
Emin olamıyorum o yüzden 🙈

Herkeste bünye farklı farklı kuzum ben hala emin değilim koyulaşmayı takip edicem daha önce de aşılama yaptırmıştım progestan kullandığımdan kaynaklı silik çıkmıştı hep ama tabi bu kadar bariz değildi onlar
Emin olamıyorum o yüzden 🙈
Raabim daim etsin kuzum baya net senin maşallah şimdi başladım yarin kan versem mi diye

Allah razı olsun biz bir tane beklerken Rabbim ikisini de bana bağışladı hamdolsun 🤲🥹
Canım maşallah artık 4.aya yol almışsın 2.Trimester prenseslik dönemi zaten 3.Trimester için aynısını diyemeyeceğim 😁 neyse bebişler sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok sağlıcakla vaktinde zamanında kucağımıza alalım inşallah Amin 🤲😘
Mayalaa Bu sabah test yatın nego çıktı yaa 5.gün çift embriyo ve bu sabah ta 5.gun🥲oysaki kasık ağrım falan hep varr

Evet erken gebelik testi ile yaptım canım prodoctor markasının
İstersen yapabilirsin ama çıkmazsada ümitsizliğe kapılma 7. Gün negatif 8. Gün pozitif görende var testte negatif kanda pozitif görende var
Evet aslında en garantisi kanda beta hcg de bakalım cesaret edemiyorum. Bakalım belki yarın kendime kanda beta isterim

Mayalaa Bu sabah test yatın nego çıktı yaa 5.gün çift embriyo ve bu sabah ta 5.gun🥲oysaki kasık ağrım falan hep varr

Bence çok erken diye düşünüyorum bazıların 7. Gin bile idrara yansıyor dur hemen moralini bozma kendini üzme herkesin bir olmaz Allahım yüzünü güldürsün inşallah Amin 🤲🥹💕

Eşimi atlatıp işe gidince isticem sanırım. 1 haftadır evdeyim yarın isteyebilirim aslında ama korkuyorum kendimi hiç değilse cumaya kadar tutayım diyorum ama kanıma giriyorsunuz :)
Aynı düşüncelere sahibiz 🤣esimi gönderince ahahahah bnm zaten test günüm cumaa😁

Back
X