Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hocam hazır sizi bulmuşken sorayım😅 tsh kaç olmalı gebelik isteniyorsa.Aile hekimim 1 diyor,dahiliye doktorum 3 diyor,kadın doğumcum 2 diyor.tüp bebek doktorumun yorumunu almadım😆 yani nedir hocam bunun için olması gereken.Levotiron 50 mg kullanıyorum en son ki değerim transferden önce 2.11 😇
Euthyrox 25 lk başladılar tüp bebeğe başlayınca bana ilk transfer oncesi 4.20 çıktı sonra 50 mg çıkardılar beni de şuan 2.41 civarı

Geçer canım bende ılk haftalarda oldu geçdı şimdi ara sıra oluyor , gümlük yok derken ? Nasıl kullanıyorsın ? He ordamı yapdın tüp bebeyı ?

Amin canım orada nokta kaymadığım için öyle çıktı günlük ilaç içiyorum 🤗 evet canım tüp bebeklerimi burada yaptırdım 🥰

Kuzu ben yılmadım akşam kaset test yaptım o ikinci çizgiyi aldım 5 dk da nasıl oldu bende anlamadim🥹🥹🥹💓

Ya bak gördün mü yeni idrara geçiyor sana dedim daha erkendir zaten önce kana geçer sonra idrara kuzum boşuna stres yaptın inşallah sağlıcakla devam etsin Amin 🤲 sabah idrarıyla tekrar dene bakalım 🥹❤️

Hocam hazır sizi bulmuşken sorayım😅 tsh kaç olmalı gebelik isteniyorsa.Aile hekimim 1 diyor,dahiliye doktorum 3 diyor,kadın doğumcum 2 diyor.tüp bebek doktorumun yorumunu almadım😆 yani nedir hocam bunun için olması gereken.Levotiron 50 mg kullanıyorum en son ki değerim transferden önce 2.11 😇

Yılan 🐍 hikayesine dönmüş senin sonuçlar 🫣😅

Gebelikte 2.5 altında olmasını isteriz

Belki yarın yarından sonra göreceksin sabah benim yaptığımda gölge bile yoktu canım ve çok modd düşürdüm sırf kan vermekten korktuğum için test aldm akaaam üzeri testle yüzleşmek daha kolay diye
Yok erken zaten de bugün çok bahsi geçicince nöbetçi eczaneden aldım eşim görmeden :) bakalım artık beklicez zaten test günüm 25 mayıs

Yok erken zaten de bugün çok bahsi geçicince nöbetçi eczaneden aldım eşim görmeden :) bakalım artık beklicez zaten test günüm 25 mayıs

Sen buradaki kızçelere bakma 🥲 erkendir daha insan bir gaza geliyor ama normalde doktorlarımız evde test bile yapmayın diyorlar ben iki transferimde hiç evde test yapmadım bunda ne olduysa birden yaptım 🤨

Back
X