- Konu Sahibi mayala katar
- #20.441
Evet evet aşkm ya baksanaaaaa bittim derken rabbim yettim Diyir kuluna gercekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet aşkm ya baksanaaaaa bittim derken rabbim yettim Diyir kuluna gercekten
Evet evet aşkm ya baksanaaaaa bittim derken rabbim yettim Diyir kuluna gercektenbeta da verdim az once bakaym
Canm kardeşim çok teşekkür ediyorum burada herkese destek oluyorsun ya sana helal olsun beta gelsin yazicammmYaa maşallahsübhanallah ve bebeğin tamamen el sallıyor buradayım diye ve rengi çok güzel çıkmış Rabbim devamını getirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin
çok şükür Rabbim herşeyin en güzelini bilendir vakti gelince önünde hiçbirşey durmaz hamdolsun Rabbime
![]()
Canm kardeşim çok teşekkür ediyorum burada herkese destek oluyorsun ya sana helal olsun beta gelsin yazicammm![]()
canısı doktor cumartesi günü olur dedi bugün son gonal-f ve cetrodite yarın da çatlatma iğnesi olacak inşallahOpu günün belli olunca bizi de haberdar edersin inşallah bol şanslar diliyorum![]()
Semih Zeki Uludağ canım. Sizin kimdi![]()
tedavi ücretiniz ne kadar tuttu acaba? Ve tedavi süreniz be kadar?Özgüç Altun canım![]()
canısı doktor cumartesi günü olur dedi bugün son gonal-f ve cetrodite yarın da çatlatma iğnesi olacak inşallah![]()
Mayalaaaa beta m 100 geldiRica ederim ne demek kuzum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
İnşallah canım hayırlı güzel haberlerini bekliyorum![]()
Mayalaaaa beta m 100 geldi![]()
Ay bilmiyorum ya çok mutluyum tarifi yok muş gercektenVay maşallahvay maşallah
hayırlı olsun canım seni tebrik ediyorum
bugün 7. Gün olmasına rağmen gayet iyi çıkmış inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin bakalım ikizler mi geliyor
Sağlıcakla gelsin minik mucizeler![]()
Duydun mu kalp atisiniiiAh amiin canım insallah yaaa bana dua edin yarın kalp atısı icin kontrol varr![]()
Ay bilmiyorum ya çok mutluyum tarifi yok muş gercekten
Bugün evde yaptım canım yine çift çizgi inşallah cumartesi kan vericem![]()
Maşallahkuzum katlanarak devam etsin testini at bir bakalım tecrübe gözüyle
Aynen kan gününü bekle bende öyle yapmıştım evde takip ettim kan günümde sadece bir defa verdim daha da vermedim çok şükürdarısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Amin
![]()
Aminnn amiiin canım inşallahhhhhrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Oy oy o kırmızı çizgilere kalbimi bıraktımsağlıcakla gelsin minik kuzum Allahım sana bağışlasın inşallah Amin
![]()
Ayyy canımsın teşekkür ederim bitaneminşallah hepimiz için sağ salim kucaklarımıza almak nasip olsun kolayından
![]()
Amin kuzum inşallah sonuçların tam belli olunca yeni açtığım topiğe bekliyorum inşallah Amin![]()