Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Eklentiler

• 1000218142.webp
    1000218142.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000218140.webp
    1000218140.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000218141.webp
    1000218141.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 36
Evet evet aşkm ya baksanaaaaa bittim derken rabbim yettim Diyir kuluna gercekten ❤️🥲beta da verdim az once bakaym

Yaa maşallah 🧿 sübhanallah ve bebeğin tamamen el sallıyor buradayım diye ve rengi çok güzel çıkmış Rabbim devamını getirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲🥹 çok şükür Rabbim herşeyin en güzelini bilendir vakti gelince önünde hiçbirşey durmaz hamdolsun Rabbime 🤲❤️

Yaa maşallah 🧿 sübhanallah ve bebeğin tamamen el sallıyor buradayım diye ve rengi çok güzel çıkmış Rabbim devamını getirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲🥹 çok şükür Rabbim herşeyin en güzelini bilendir vakti gelince önünde hiçbirşey durmaz hamdolsun Rabbime 🤲❤️
Canm kardeşim çok teşekkür ediyorum burada herkese destek oluyorsun ya sana helal olsun beta gelsin yazicammm🥹

Mayalaaaa beta m 100 geldi 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Vay maşallah 🧿 vay maşallah 🧿 hayırlı olsun canım seni tebrik ediyorum 🥳 bugün 7. Gün olmasına rağmen gayet iyi çıkmış inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin bakalım ikizler mi geliyor 🥹🤲
Sağlıcakla gelsin minik mucizeler 🐣🐣

Vay maşallah 🧿 vay maşallah 🧿 hayırlı olsun canım seni tebrik ediyorum 🥳 bugün 7. Gün olmasına rağmen gayet iyi çıkmış inşallah sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin bakalım ikizler mi geliyor 🥹🤲
Sağlıcakla gelsin minik mucizeler 🐣🐣
Ay bilmiyorum ya çok mutluyum tarifi yok muş gercekten

Bugün evde yaptım canım yine çift çizgi inşallah cumartesi kan vericem ❤️❤️

Maşallah 🧿 kuzum katlanarak devam etsin testini at bir bakalım tecrübe gözüyle 🧐😁
Aynen kan gününü bekle bende öyle yapmıştım evde takip ettim kan günümde sadece bir defa verdim daha da vermedim çok şükür 🙌 darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Amin 🤲🥹💕

Maşallah 🧿 kuzum katlanarak devam etsin testini at bir bakalım tecrübe gözüyle 🧐😁
Aynen kan gününü bekle bende öyle yapmıştım evde takip ettim kan günümde sadece bir defa verdim daha da vermedim çok şükür 🙌 darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Amin 🤲🥹💕

Aminnn amiiin canım inşallahhhhh 🥹🥹🥹 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️

Eklentiler

• IMG_6392.webp
    IMG_6392.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 32
Selam kızlar
Ben 7 mayıs öğlen 11de çatlatma iğnesi vurulmuştum. 14 gün ne zaman doluyor ? 36 saat sonra 1. Gün diye mi hesaplıcaz.
Ben buraya tüp bebek olarak başladım ama bu ay normale döndük ama kopamıyorum burdan :) mayala inşallah senin diğer grubada gelcem.

Back
X