Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melankolia selam cnm,seninle aynı merkezde tüp bebek yaptırdık ve ilaç listesinde coraspirin 8 ci aya kadar diye yazıyordu,tabii bende hep dr sorucam ama dediğim gibi listede öyle yazıyordu

selam canım. BenİM doktorum 32. haftada kesicez coraspirin 'i dedi
maşallah canım 3 aylık oldun demek. Ne çabuk geçiyor zamann.:nazar:

ayy o kadar çok kullancaz yani?* neyse bebişimiz iyi olsun da ne yapalım kullanırız kızlar.bir şey daha soracağım, saat 1 de randevum var vaginalultrasonla mı bakacaklar yine merak ettim?

evet açelyacığım 3 ay oldu bi de sen kendine bak maşallah 18 haftalık olmuşsun allahım tamamına erdirir insallah sorunsuz bir şekilde,
ernurcum sen nasılsın? nasıl gidiyor? bebişini gördün mü? kalp sesini duydun mu? oy yerim ben onlarııı:utangac:

ayy o kadar çok kullancaz yani?* neyse bebişimiz iyi olsun da ne yapalım kullanırız kızlar.bir şey daha soracağım, saat 1 de randevum var vaginalultrasonla mı bakacaklar yine merak ettim?

evet açelyacığım 3 ay oldu bi de sen kendine bak maşallah 18 haftalık olmuşsun allahım tamamına erdirir insallah sorunsuz bir şekilde,
ernurcum sen nasılsın? nasıl gidiyor? bebişini gördün mü? kalp sesini duydun mu? oy yerim ben onlarııı:utangac:

bana 12. haftadan itibaren karından bakmaya başladılar.
Sende kendine iyi bak canım.
İnşallah sağlıklı gelsin bebeklerimiz.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

herkese mrb hepinizin adına çok sevindim ben de test sonucu için gün sayıyorum 2 günüm kaldı inşallah rabbim hepimizin yüzüne güler sizlere birşey sorabilir miyim akıntının sarı yeşil gibi gelmesi olumsuz mu yaşayanınız var mı

selam canım. Seni burda görmek çok güzel. epeydir yoktur. şimdi tesadüfen gördüm okudum yazdıklarını ve çok sevindim.
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Çok güzell bir haber.:nazar::nazar::CüvCüv:

açelyacım canım çok tşk ederim,evet benimde 7 hafta oldu 2 gün sonra inşl kalp atışını görcez,senin nasıl gidiyor:CüvCüv: çok merak ediyorum

melankolia ben aynı dr la devam ediyorum 12 haftaya kadar vajinal ultr bakıcaz dedi, kal atışını dediğim gibi 16 da inşl görcez ne güzel sırayla tadını çıkarmaya başladık :nazar::nazar:

merhaba birşey sorucam tüp bebek yaptırdık 25 martta toplama işlemi 28 mart trasfer işlemi yapıldı hı 11 mart hastalandım ve şu anda hamileyim kac haftalık olmuş oluyo cumartesi dr gidicez ama ben cok merak ediyorum hala inanamıyorum anne olacagıma

slm kızlar bende mayısta kısmetse başlıyorum tüp bebeğe eşim azosperm ankarad genartta yaptıran varmı içinizde eşimde iki aya kadar sperm çıkmazsa microtese olacak içinde benim durumumda olup hamile kalan varmı

merhaba birşey sorucam tüp bebek yaptırdık 25 martta toplama işlemi 28 mart trasfer işlemi yapıldı hı 11 mart hastalandım ve şu anda hamileyim kac haftalık olmuş oluyo cumartesi dr gidicez ama ben cok merak ediyorum hala inanamıyorum anne olacagıma

5 haftalik hamilesin canima.s gözün aydin:) allah tamamina erdirsin insallahhihoyyyt

tşk ederim kızlar valla çok yrd oldunuz sağolun yani:kızgın: ama olsun akıntının rengi jelden kaynaklanıyormuş benim durumumda olup da merak eden varsa söyliyeyim dedim

açelyacım canım çok tşk ederim,evet benimde 7 hafta oldu 2 gün sonra inşl kalp atışını görcez,senin nasıl gidiyor:CüvCüv: çok merak ediyorum

melankolia ben aynı dr la devam ediyorum 12 haftaya kadar vajinal ultr bakıcaz dedi, kal atışını dediğim gibi 16 da inşl görcez ne güzel sırayla tadını çıkarmaya başladık :nazar::nazar:

canım benim hayırlısıyla kalp atışlarını da gör insallah. allahım hayırslıysa doğurmayı nasip etsinn

5 haftalik hamilesin canima.s gözün aydin:) allah tamamina erdirsin insallahhihoyyyt

canım nerelerdesin merak ettim nasıl gidiyor, maşallah kocaman olmuş bebeğin, allahım ayırmasın canım

canım benim hayırlısıyla kalp atışlarını da gör insallah. allahım hayırslıysa doğurmayı nasip etsinn

canım nerelerdesin merak ettim nasıl gidiyor, maşallah kocaman olmuş bebeğin, allahım ayırmasın canım

canim cok sagol seninde gözün aydin:CüvCüv: 2009 eylül annelerine takiliyorum.cok sükür iyi gidiyo.insallahta hep böyle gider.senin nasil gidiyo?

canim cok sagol seninde gözün aydin:CüvCüv: 2009 eylül annelerine takiliyorum.cok sükür iyi gidiyo.insallahta hep böyle gider.senin nasil gidiyo?

maşallah canım her şeyin yolunda gitmesine sevindim, bende de şimdilik her şey yolunda. kasıklarımda sıyrılma gibi bişiler hissetmeye başladım ve günden güne arttı, herkes bebektir diyor ama ilk hareketleri acı veriyor muydu sende nasıl oldu merak ettim. bir de ayrıntılı ultrasona girdin mi girdiysen ne zaman nerde ne kadara girdin canım beni bilgilendirirsen çok sevinirim.öpüyorum seni ve meleğini

merhabalar,
biz ocak ayında mikroenjeksiyon yaptırdık iki embriyo transfer edildi üç tanesini dondurduk,test tarihinden bir gün önce kanamam başladı ertesi günü test sonucum 138.8 çıktı doktorum güzel bir sonuç iki gün sonra tekrar test dedi ama kanamam git gide çoğaldı ve sonuç 19a düştü...:( mart ayında dondurulmuşlarla deneyeceğiz dondurulmuş embriyo ile gebelik yaşayan varmı içinizde..? kafam iyice karıştı bazıları iyi bazıları kötü diyor dondurulmuş embriyo için...

Kızlar bugun ıtıbarı le bende bahÇecı klınıĞınde tedavıme baŞladım hatta ılk ılaÇlarımı aldım :) 18 ınde lucrın e baŞlıyorum hadı hayırlısı hepımız ıÇın

Mrb,
ben 3.denemem için dondurulmuşları deniyecem.2 martta hayırlı ile başladım.günlük 75 doz gonal-f iğne yapıyorum.1 adet bebe aspirin ve folik asit hap içiyorum.Perşembe günü tekrar kontrolüm var.Büyük ihtimal c.tesi aşılamam yapılacak.Salı veya çarşamba günü de dondurulmuş yumoşumun transferi var.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Bu sefer sonucu aldığımda eşim ile beraber mutluluk kahkahaları atmak istiyorum

merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim. tüp bebek için kolları sıvadık bakalım. bende polikistik pver var o yüzden 15 gün doğum kontrol hapı içmem lazımmış. sonraa iğnelere başlıycazzz....

buraya girmeyeli bayağı olmuş...herşeyi okumaya zamanım yetmedi ama tüp bebeğe başladığım ilk zamanlar bu forumda geçiyordu tüm zamanım.şimdi bebişim bir yaşına girdi bile...
rabbim hepinize nasip etsin inşallah.inanın ki bu küçük mucizeler için herşeye değermiş..çektiğim her derdi unuttum...
allah yardımcınız olsun..

arkadaşlar merhaba ben 1 aydır klomen tedavisindeyim bugun doktor 1 tane yumurtan olmuş 12 mm dedi pazartesi tekrar gidicem büyür inşallah birde estraderm 100 verdi günde 2 tane yapıştır dedi 24 saat te 1 değiştir 2 şer 2 şer kullan dedi ama yan etkileri çokmuş sanırım sizc nasıl kullanan yan etkisini gören var mı rahim içi tabakam inceymiş kalınlaştırmak için vermiş

Back
X