Nazan bence sen bi tas suya 1 kaşık sirke döküp onunla yıka faydası oluyor.
delüüü yeşil gözlü canavar senüüü. benim kedim daha güzel bi keren balığını sevio. bu arada bugün test sonuçlarımı aldım :dance: prolaktin ve toxoplazma baktırmıştım sanırım hepsi iyi :teytey:
bak yazıom buraya
test........................sonuç...................referans
prolaktin....................22.52 ........ 3.20-25.30 ng/ml
toxoplazma(ıgM)...........0.72 (-)....... < 0.90 (-)
toxoplazma(ıgG)............0.69 (-)....... < 0.90 (-)
sudenazcım inşallah canım tüm dularım seninle inşallahhhhh ama lütfen beliritilere takılma canım bek ben buna en güzel örneğim:))))
ah sudenazcım sabırsızlıkla adet günümü bekliyom aslında benim adet günüm ayın 18 ila 20 arası ama bu listeye ben 20 sini yazdırdım hiç bir belirtim yok önceki aylarda kasık ve bel ağrılarım olurdu göğüslerim ağırırdı bu ay hiçbişey yok,ağrım yok ama hiçte umudum yok hamile değilim gibi hissediyorum inşallah yanılırım
ah sudenazcım sabırsızlıkla adet günümü bekliyom aslında benim adet günüm ayın 18 ila 20 arası ama bu listeye ben 20 sini yazdırdım hiç bir belirtim yok önceki aylarda kasık ve bel ağrılarım olurdu göğüslerim ağırırdı bu ay hiçbişey yok,ağrım yok ama hiçte umudum yok hamile değilim gibi hissediyorum inşallah yanılırım
:1no2:inşallah hamileyizdir canım ama bak sendeki belirtiler hamilelik belirtilerinden yani bence senin yine gözle görülür belirtin var bende o bile yok
o zaman ben regl olucam galiba bugun yarin benimki akinti degil bayagi leke pembe gibi kahverengi gibi damla damla kan geliyo kagida silince felan goruyorum onuda :çok üzgünüm:
bu arada bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrandim onun adına çok sevindim ama ben kahroldum çünkü sadece 2 aylık evli ve bebeği asla düşünmüyordu ne denir şimdi buna kız ağliyor istemiyorum diye ben de içimden ağliyorum niye olmuyor diye rabbim sen sabır ve dayanma gücü ver....
kızlar bana bi cevap verin bakim...3 gündür göğüslerim çok fena...ucu koyulaştı
gibi..halkasındada kabarcıklar var...ucuna dokundummu çok acıyor..ne şimdi bu? şüpheleniyimmi? ee
artık gene hamiş çıkmazsam zaten yuhhh diycem artık..bu kadarda psikolojik belirti olmazki
canım...hamişlerden çok belirtim var valla...günümede 3 gün var daha...
hamiş kalanlar sizde oldumu böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?