ADET GÜNÜM GELDİ YA TAM GAZ ARAŞTIRMALARA DEVAM EDİYORUM...KIZLAR Bİ SES VERİN YAFFFF........
merhaba bence hiç düşünme belirti filan benim günüm geçeli 3 gün oldu hiç belirtim yok çok az yani ama takmıyorum olursa olur olmadıysa birdahaki ay yaşadığımız sürece umut vardır yerimseniben insan düşündükçe içinden çıkamıyor
DOĞRU DİYOSUN CANIM..ASLINDA BAŞLARDA BENDE TAKMIYORUM...AMA SON GÜNLER KALA Bİ HEYECAN BASIYOR İŞTE..ENGEL OLAMIYORUMKİ..NAPIYIM??? :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
güzelim eğer göğüslerin bayağı ağrıyosa , sık idrara çıkıyosan..kasıklarındada yanma varsa durma çabuk koş git bir test al yap sonucunuda yaz..sinirlerimide hoplatma haberini ver..klava:
bugün kaçıncı günündesin..benim oğlan 26. günde tam net çıkmıştı..ben senin yerinde olsam akşam iş çıkışı bir test alıp sabah yaparım..nediye stres yapıyonki..valla ben her ay min.3 test harcıyom..yani bu test fabrikalarını zengin ediyom..delüüüyüm ben delüüü
haklısın canım en güzel şey sabredip bekleyebilmek..inş sonunda yüzün güler..
günaydın kıslarr o kadar heyecanlıyımkiii ağlıyorum su an adetime daha 2 gün var ama dayanamadım test yaptım ( gece rüyamda görmüştümdee ) 2. çizgi de çıktı çok silikte değil şimdi gidip bi test daha alıcam eğer oda pozitif cıkarsa yarın dr.dayım . Öyle bi mutlulukki dilerim Allah'ım hepinize yaşatsın sudenaz sana teşekkür ederim ben hiç bişi bilmiyodum yazılarını hep takip etmiştim sayende oldu manevi teyze olmak istermisin
şimdi 2. testide yaptım oda silik cıktı ama çıktıı daha önce hiç çıkmamıstı emin olun dualarım sizinle sizde bi an önce bu mutluluğu yaşarsınız inş.
ay inşallah yanılmıyorumdur şimdi içime korku düştü ya değilse diye kan testinde kesin çkar dimi yarın mutlaka dr. gidicem hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum nolur dua edinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?