Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

YAA UGRUCAM AMA HAMİLE OLMAYINCA MORALIM BOSULUO CANIM GELMEK İSTEMİO AMA REGLIME 1 HAFTA KALA HEP BURALARDA OLUORUM HERKESE CEVAPLAR VERMEYE CALISIORUM AMA REGL OLDUKTAN SONRA CANIM BİDAHA GELMEK İSTEMİO YAA SİZDEDE BOLE OLUOMU ACABA?YADA BEN KAFAYI YEDİM SANIRIM YAVAS YAVAS :)
tatlicadiarzu

hehe o zaman ben çok yüzsüzüm valla :roflol: :roflol: her Allahın günü burdayım..hiç olmuyor canım benim yani ..adet olduysam bile diğer arkadaşları merak ediyom ne haltlar karıştıdılar diye.Kötü Kazen :roflol:

sirine valla banada aynısı oluyor regl nin ilk gunleri ozellikle girmemeye calısıyorum çok bos geliyor hersey hayattaki hersey ama tek burda yazısmak değil ama sonra tıpıs tıpıs geliyorum merak ediyorum birkere kimler hamile kimlere noldu dye :)

Merhaba arkadaşlar, şimdi keşfetim sayfanızı çok güzel yaa bayıldım... bende bebiş istiyorum 3 aydır çalışıyoruz fazla bi süre olmadı belki ama insan istmeye başladımı günler bile geçmek bilmiyor benim bugün regl olmam gerekiyordu olmadım!!! geçen ay da gecikmişti heveslenmek istemiyorum!!! inşallah hamişimdir dua edin bana daaa

EWET BENDE MERAK EDIORUM ACABA KIMLER HAMILE DIE EGER TAKİP ETİİM KİŞYSE COK SEVİNİRUM BİRDE ÜZÜLÜORUM BEN NEDEN HAMILE OLAMIORUM DİE OLSUN VARSIN HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN BİRDE BURAYA GELINCE İYİCE TAKIORUM BUNU KAFAMA AH DİORUM KESKE HAMILE KALSAM DA SURADAN BANGIR BANGIR BAGIRSAM BEN HAMILEYIM DİE:1no2::sm_confused:a.s.

3 AY KISA Bİ SÜRE CANIM AMA BENIMDE 6 AY OLDU CALISMAYA BASLAYALI ERKEN ERKEN DIORUM AMA OLMAYINCADA TELASLANIORUM OLACAK OLSAYDI OLURDU DİORUM AMANNN ÖLE İŞTE TUHAF Bİ DURMDAYIM tatlicadiarzuHİÇ AKLIMA GELMESDİ COCUK YAPMANIN BU KADAR STRESLİ VE ZOR OLDUU SENİN İÇİNDE HAYIRLISI CANIM İNSALLAH HAYIRLISIYLA OLUR FAZLA BEKLETMES SİZİ

[YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (18,04,2008)

********NİSANNNNNNNN********

ELFİDE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 8 NİSANNNNNNNNN
SUDENAZ222::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNN
BALSURAT:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
EMELİKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
ZELİŞ82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
NİHAL1981:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNN
MİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNN
LİLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNNN
ŞİMAL82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNN
LATİFEELİF::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BURCU_ARDA::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNN
PAPARİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNNN
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NİSANNNNNNNNN

*********** MAYISSSSSSSS*************

NAZARLIK::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYISSSSSSSSS
DİLEK2682::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
AYKARA2::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN:::::::::::::4 MAYISSSSSSSS
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYISSSSSSSS
NEVROSKY:::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
ENİSE85::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
EMEL_76:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MUBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
REBEL06:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
CANIMINİÇİ::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSSS
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

ÇİDO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NİSANNNNNNNNN
eD@hMeT:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 NİSANNNNNNNNN
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 NİSANNNNNNNNN
ASUTAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 NİSANNNNNNNNN
NEFİSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSANNNNNNNNN
MİTAKU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.15 NİSANNNNNNNNN
NAR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 NİSANNNNNNNN
HAZANYAĞMURU::::::::::::::::::::::::::14 NİSANNNNNNNNN
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 NİSANNNNNNNNN
EVRİMMM::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNN
KARABİBERİM::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNN
SABIRSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NİSANNNNNNNNN
ZE_NANNN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NİSANNNNNNNN
JESİLLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 NİSANNNNNNNN
NİLHAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 NİSANNNNNNNN
GGAYE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NİSANNNNNNN
BUBUŞ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 NİSANNNNNNN
PETEKNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 NİSANNNNNNN

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ
*ADEMEL______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*AYZEN________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZ

ÇİDO CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA..SENİ BEKLEMEDEKİLERE EKLEDİM...İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZLERE...

evet şirine kısa bir süre gerçekten, hatta kızıyorum kendi kendime yıllarca çocuğu olmayan insanlar ne yapsın diyorum ama ben de 31 yaşındayım en büyük endişem yaşım gidiyor, ben yaşlı anne olmak istemiyoruuumm (( birde bizim iş yeri yılbaşında kapanıyor benim derdim bir an önce hamile kalıp hiç olmazsa az bir süreyi işsiz geçirmek, şirket kapanmaya yakın hamile kalırsam kimse beni işe de almaz en az 2 yıl çalışamam. neyse allah doğru zamanı biliyordur nasıl olsa biz ne kadar planlar yapsak da boş. senin yaş avantajın var canım o yüzden üzülme

Zeynepçim bi de bişey soracağım. Çatlatma iğnesi olduktan sonra kasık ağrısı oldu mu sende de ? Benim o günden bu yana ara ara sızlıyor sağ kasığım...

ah canım hemde nasıl yanma şişme ..bende dedimki kesin hamileyim ama fos çıktı..işin kötüsü adetim gecikicek galiba keşke bir an önce hasta olsam...

klava: kız ben o koşu bantına kilo alayım diyemi dünyanın parasını saydım..parçalatmam vallaklava:..hamile kalacağıma bir inanabilsem yürümiycemde ..bilmiyom işte bee..gene piskopata bağladınız benijeyyar

zeynepcim sen de az arıza değilsin haa :)) bu arada bende de benzer tepkiler oluşacak yakında. spor yapıyordum bıraktım, göbek bel falan aldı başını gitti

kim diyo boşa para saydın diye...sen önce doğur sonra doğumdan kalacak kiloları öncekilerlen beraber verirsin...

zeynep keçisi klava: inanacaksın diyosam inanacaksın klava: işte o kadar..

jeyyar jeyyar ben adama kökte söktürürüm çocukta yaptırırım kariyerde yaptırırım kiloda verdirtirim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

çabuk o beynini yıka...arın bu saçma fikirlerden..ve tam gaz kocişinle çalışmalara devam..kaytardığını görmiycem...yoksam ben biliyom yapcağımı sana keçi klava:

zeynepcim sen de az arıza değilsin haa :)) bu arada bende de benzer tepkiler oluşacak yakında. spor yapıyordum bıraktım, göbek bel falan aldı başını gitti

canım ne arızası 9 aydır valla delirtti bu hamilelik işi..zaten bakırköyede yakın oturuyom yakında gidip yerleşmeyi düşünüyom orayajeyyar..bide üstüne bu ay kiloda aldım..sonra dedimki galiba hamileyim varsın alıyım dedim daha çok yedim şiştim..ama malesef sonuç herzamanki gibi negatif...şimdi ben hiç koşu bantıma elletirmiyim kimseyi..zate temmuzda tatile gitçez..nası giyicem bu göbekle bikinilerimi hıııı:sm_confused:

kim diyo boşa para saydın diye...sen önce doğur sonra doğumdan kalacak kiloları öncekilerlen beraber verirsin...

zeynep keçisi klava: inanacaksın diyosam inanacaksın klava: işte o kadar..

jeyyar jeyyar ben adama kökte söktürürüm çocukta yaptırırım kariyerde yaptırırım kiloda verdirtirim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

çabuk o beynini yıka...arın bu saçma fikirlerden..ve tam gaz kocişinle çalışmalara devam..kaytardığını görmiycem...yoksam ben biliyom yapcağımı sana keçi

jeyyarjeyyarjeyyar..kız bana bak zate 3 ay sonra tatile o taraflara gelicem valla gelir bulurum seni hamile kalamazsam...klava:

kıss benim 6.ayım 6 kilo aldım..ve hepsini belden almışım göbek olmuş..ya ben nasıl giycem bikinileri...eeeeee artık pareo larla dolaşacaz napalım....zaten ondan çalışmaları aralıksız sürdürüyom..havalar iyice ısınana kadar en azında hamiş kalıyımda,göbeğimi örtbas edeyim....sırnaşık şey

sen gel buraya ben seni eritirim hiç canını sıkma...delüüüü zeynep lülülülülülü şakkıdı

kız delüüüürtmeyin beni....delü diye diye iyicene sıyırttıcanız beni...kız ben senin ablan sayılırım gelmiyim yanına hııııı

:) Noldu şimdi Zeynebin deli olduğuna oy birliği ile karar mı verdik :) Şaka Zeynepçim ama yakında hepimiz delircez Walla bu bebek işi yüzünden... Ben de hamiş kalim de tatilde göbeğimi gere gere dolaşim istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…