kız delüüüürtmeyin beni....delü diye diye iyicene sıyırttıcanız beni...kız ben senin ablan sayılırım gelmiyim yanına hııııı
--------------------------------------------------------------------------------
yok be canım çokta büyük sayılmam 28 yaşındayım benim bir oğlum var ama 2. olmuyo..bugünde canım çok sıkkkın hala adet olamadım offf offf
canım stres yapma.. sen birde çatlatma olmuştu yanlış hatılrmayorsam.. belki biraz ondan gecikmiştir.. sıkma canını.. daha gençsin.. bir çocuğunda var.. niye olmasınki.. öyle düşünme.. inş olucaksın.. yeterki stres yapma canım.. bak gör hiç beklemediğin bir anda gelciek bebeişinn:))a.s.
--------------------------------------------------------------------------------
yok be canım çokta büyük sayılmam 28 yaşındayım benim bir oğlum var ama 2. olmuyo..bugünde canım çok sıkkkın hala adet olamadım offf offf
canım benim inşallah bakalım nası hissediyosun kendini
ah be canım keşke dediğin gibi olsa..ama sanki içimemi doğuyo nedir bende hiç umut kalmadı bu ay iyice yıkıldım..senağlama olmıycak herhalde bebişim..allah oğluşuma hayırlı ömürler versin napıyım..inş.sizlerin olur..:a015:
canım lütfen öyle deme.. bak benim bir tüpüm
var.. 3 ay önce dılş gebelik geçiridm.. tek tüplüyüm.. ama yinede ümidim var.. korkularımda var..ama Allah büyük.. bunuda biliyorummm.. o isterse veriri.. biz neyaprsak yapalım.. sadece bizim yapmamızla diil.. veren veririse olur elbett.. ama olumsuzda düşünmeeduanı et.. sabret bekle.. elbet olur.. birinin olduğu yerden ikincide olur der annem.. inş olcuakk....
inş.canım belkide benim 2 tüpte tıkalıdır..ya ben bugün çok mutsuzum ağlamak istiyorum...senağlama
inş.canım belkide benim 2 tüpte tıkalıdır..ya ben bugün çok mutsuzum ağlamak istiyorum...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?