serencim seni bekliyoruz nerelerdesin sensiz olmuyo
ayzencim ben en son 15 subatta oldum simdi 13 martta olursam yumurtlama günüm ne zaman olur.yardim edermisin canimyaa:)
yok yok çalışıyoruzzzzzz merak etme :)))))tam yumurtlama günümü hesaplattım internetten bugün ben tam o günü kaçırmışım biönceki gün sanıyodum bunun bi önemi varmı acaba hayırlısı olsun ama
tesekkür ederim serencim önce su ayin 13 bekleyeyim bu ay gelmezse nisana gelir insallah calismalara tabiki devam edicez.kizlar hep beraber bebislerimizi kucagimiza alicaz merak etmeyein
sudenazcım tamamda bende belki adet düzensizliğidir diye düşünüyorum sanki hamile olduğumu öğrenince tekrar kabedicem diye korkuyorum idrar testi yapsamda sonuç negatif çıkar canım ben yinede biraz bekliyeyim olmazmı
sudenazcım tamamda bende belki adet düzensizliğidir diye düşünüyorum sanki hamile olduğumu öğrenince tekrar kabedicem diye korkuyorum idrar testi yapsamda sonuç negatif çıkar canım ben yinede biraz bekliyeyim olmazmı
:teytey: GELDİİM CNM BURDAYIMMM ARADA EYLÜL VE EKİMDE ANNE OLACAKLARA BAKIYORUM KISMETSE BENDE O ZAMANDA DOGUM YAPACAM YA ONDAN:dance: BİRDE DEKORASYONA BAKIYORUM DUVARLARIMI SİMLEMİŞTİMDE İLLE RESİM İSTEDİLER ONLARI ÇEKİP YAPIŞTIRDIM:roflol: BİRDE HAMİŞLİK VAR İŞTE KÖR TOPAL GÖTÜRÜYORUZ İŞİİ ..
SİZLER İSİNİZ İNŞALLAH ÇALIŞMALARA ARA VERMİYORSUNUZ DİMİ KISSklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?