Kızlar bugün doktora gittim. Hormon tahlili istedi. Eşimin spermiyogramı normal çıktı. Salı günü tahlil sonuçları belli olacak. Çarşamba günü de HSG çekileceğim. Daha önce çektiren var mı ? Ben tek başıma gideceğim yanımda olabilecek kimse yok malesef. Acaba sonrasında araba kullanabilir miyim eve gidebilir miyim onu düşünüyorum korku bastı şimdiden...
kızlar selam bugün 29.günüm sabahın 5:30 nda uyandım hadi dedim evde kalan son bir testim vardı hiç bu kadar erken test yapmadım ama şansımı deneyim dedim .... sonuç negatif normal olarak biraz önce baktımda geçen ayki gibi oldum ve damla damla geliyor sanırım başladıCADIARZU
ama ne yapalım ben diyodum zaten olmayacak diye içimde hiç bir umut yoktu bu aya dair ama bugün eşimle birlikteliğimizin 11. yılını doldurduk bugün müjde vermek isterdim şahsen neyse anlayacağınız adetim başladı ama mutsuz değilim napalım
ben artık ara veriyorum bebek işine rahim filmi çekilir artık mayısta tekrar başlarım diyorum hepinizi öptüm Şeniz
esincim bu ayda arkamdan gelme emi bak döverim haaaaklava: seni mart ayı hamiş listesinde görmek istiyorum inşallah canım benim..... bu arada herkese bol şanslar Allah yardımcınız olsun
merhaba kızlar ben subat ve mart ayına kaydolmustum ama 3 martta regl olmam lazımdı olmadımm
lısteden de sılınmek ıstemıstım. ama halen bırsey yok acaba hamılemıyım?
slm bayanlar bende hamilemiyim acababilmiyorum korkuma testte yapamıyorum hayal kırıklığına uğrarım diye ben 31 ocakta düşük yaptım 6 haftalıktı 28 şubattada adet görmem gerekirdi ama hala gelmedi belirtilerde var ama ben yinede umutlanmak istemiyorum biryandanda hamileysem diye seviniyorum karmaşık duygular içindeyim sizce olbilirmi
olabilirsin tabikide...
niye listeden silinmek istedinki?
bence 1-2 gün daha bekle sonrada test al yap..
Allah hayırlısını verir inşallah......:teytey:
adet belırtılerım oldugu ıcın sılınmek ıstedımm ama olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?