Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

Kızlar bugün doktora gittim. Hormon tahlili istedi. Eşimin spermiyogramı normal çıktı. Salı günü tahlil sonuçları belli olacak. Çarşamba günü de HSG çekileceğim. Daha önce çektiren var mı ? Ben tek başıma gideceğim yanımda olabilecek kimse yok malesef. Acaba sonrasında araba kullanabilir miyim eve gidebilir miyim onu düşünüyorum korku bastı şimdiden...

ben 2 ay önce çektirdim..öyle hiç abartıldığı gibi değildi..zerre acım olmadı sonuca odaklardım bu daha önemliydi..gülerekte çıktım..yanlız yanına orkid almayı unutma çünkü kalktığın gibi kanaman oluyor.endişelencek bişiy değil ...

yavvvv...biz ay başlarımızda ne sancılar geçiriyoruz....bumu bizi korkutcak....

bebişlerimize bir adım daha yaklaşıyoruz......böyle düşün ve mutlaka sonucunu haber et...iyi haberlerini bekliyoruz..

buarada biraz dinlendikten sonra araba kullanmanda bi sakınca yok kanımca... :içelim:

listenin son durumu nedir arkadaşlar ?
bi görelim...
yeni hamişlerimiz yokmu?

denizkokusu nerede cektireceksin hsg yi birkaç ay daha bende hamile kalamassam dr um bendende isteyecegini soylemisti çunku simdiden arastırmaya baslarım herseyin en kotusunu dusunup ona gore hareket edeyim diyorum on bilgim olsun.

araba kullanmanda engel teskil edeceğini sanmıyoum adet sancısı gibi yada daha siddetli olabilir karın agrısı oluyormus. bir ara çok okumustum bununla ilgili bu sitedede forum baslıkları var orda cektiren arkadaslar daha iyi yanıtlarlar merak etigin baska sorular var ise sayet.

bu arada jinekoloji bölümümüzde bu filmle ilgili birçok yorum var orayıda okuyabilirsiniz..

kızlar selam bugün 29.günüm sabahın 5:30 nda uyandım hadi dedim evde kalan son bir testim vardı hiç bu kadar erken test yapmadım ama şansımı deneyim dedim .... sonuç negatif normal olarak biraz önce baktımda geçen ayki gibi oldum ve damla damla geliyor sanırım başladıCADIARZU

ama ne yapalım ben diyodum zaten olmayacak diye içimde hiç bir umut yoktu bu aya dair ama bugün eşimle birlikteliğimizin 11. yılını doldurduk bugün müjde vermek isterdim şahsen neyse anlayacağınız adetim başladı ama mutsuz değilim napalım

ben artık ara veriyorum bebek işine rahim filmi çekilir artık mayısta tekrar başlarım diyorum hepinizi öptüm Şeniz

esincim bu ayda arkamdan gelme emi bak döverim haaaaklava: seni mart ayı hamiş listesinde görmek istiyorum inşallah canım benim..... bu arada herkese bol şanslar Allah yardımcınız olsun

sanırım bende adet olucammmm:a015:
bakalım bugün regl günüm
Rabbim bizim hakkımızda hayırlısını versin

merhaba rosemcim.ben mart ayında olamadım ama nisanda inş.benim içinde dua edersen sevinirim.

merhaba kızlar ben subat ve mart ayına kaydolmustum ama 3 martta regl olmam lazımdı olmadımm
lısteden de sılınmek ıstemıstım. ama halen bırsey yok acaba hamılemıyım?

canım yaaa olsun takma kafaya....ayrıca niye umudun yokki umut olmadan muradımız olurmu.....
herkes bir belirti hissetcek değilyaa.. ne arkadaşlarım var hiç anlamadan hamile kalıyolar..üstüne adet görüyolar..
o yüzden umudunu kaybetme çalışmalara tam gaz devam.....:teytey:

slm bayanlar bende hamilemiyim acababilmiyorum korkuma testte yapamıyorum hayal kırıklığına uğrarım diye ben 31 ocakta düşük yaptım 6 haftalıktı 28 şubattada adet görmem gerekirdi ama hala gelmedi belirtilerde var ama ben yinede umutlanmak istemiyorum biryandanda hamileysem diye seviniyorum karmaşık duygular içindeyim sizce olbilirmi

merhaba kızlar ben subat ve mart ayına kaydolmustum ama 3 martta regl olmam lazımdı olmadımm
lısteden de sılınmek ıstemıstım. ama halen bırsey yok acaba hamılemıyım?

olabilirsin tabikide...
niye listeden silinmek istedinki?
bence 1-2 gün daha bekle sonrada test al yap..
Allah hayırlısını verir inşallah......:teytey:

canım yaa çok geçmiş olsun öncelikle..
belki düşük yapmanın sonucunda bi adet düzensizliği olabilir diye ilk aklıma geldi..
ama yani 7 gün geçmiş ve sen hala burda soruyosun git hemen test al yap..ben 2 gün geçsede test etsen diye çırpınıyorum...sen 7 gün olmuş bekliyosun...hadi sonucunuda yazmayı unutma şaşkın..:içelim:

Sevgili Sudenaz ve Esrako teşekkürler.

Tek başıma olacağım için çekiniyorum biraz. İnsanın ailesinin başka bir şehirde olması çok zormuş gerçekten de. Formları okudum kimisi bayıldım acıdan diyor kimisi hiç bişey hissetmedim diyor. Kimisi ağrı kesici ve antibiyotik kullanmış kimi sadece gidip çektirmiş. İnsanın daha da kafası karışıyor okudukça. Ben GATADA çektireceğim filmi. Daha önce orada çektiren var mı aranızda ? Sadece çarşambaları ve günde 5 film çekiyorlarmış. Benim yumurtlama günüme denk geliyor tam da. O tarih de bi tuhaf geldi bana ama napalım artık mecburen çektireceğiz ve bu ayı harcayacağız.
Sevgiler herkese.

sudenazcım tamamda bende belki adet düzensizliğidir diye düşünüyorum sanki hamile olduğumu öğrenince tekrar kabedicem diye korkuyorum idrar testi yapsamda sonuç negatif çıkar canım ben yinede biraz bekliyeyim olmazmı

apple bence hamile olabilirsin canım adet belirtisi ve gebelik belirtisi çok benzer belirtiler bence bir an önce test yapmalısın

kizlar ben geldim.nasilsiniz ben iyiyim haftaya bugün adet olmam lazim ama hic bi belirti yok olsun ama ben umutluyum bebisim belki süpriz yapar ha.kizlar hep umutlu olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…