Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

niye o kadar uzun bi süre verdilerki hayret bu sonuç hemen öçıkan bi sonuç onların bi makinbeleri var ve genelde bikere çalıştırdıkları için yarım günde çıkıyo

esracım hesap yapmamak sen ve bana göre olmadığı kesin biz kesin yeriz kendimizi yapmazsak tüh yapsaydık diye:))

benim bir iki saattir epey belim ağrımaya başladı kesin yine regli olacağım çok keyifsizim bir saat önce sinirden mi üzüntüden mi bilmiyorum gözlerim doldu vallahi sonra kendimi işlerime verdim de geçti nonstop çalıştım kaç saattir.

niye o kadar uzun bi süre verdilerki hayret bu sonuç hemen öçıkan bi sonuç onların bi makinbeleri var ve genelde bikere çalıştırdıkları için yarım günde çıkıyo

özel bi klinikte yaptırdım....çalıştığım için hastaneye gidemedim....
labaratuvarları yokmuş oyüzden canım.göndercekler kanı sonuç bidaha cumaya

arkadaslar yeni tarıhım 29 mart .ekleye bilir misiniz

kızlar üzgünümmmmm...elim varıpta açamadım bilgisayarı...sizide merakta bıraktım...ama iyi değilim..

ben hamileymişim döllenme olmuş ama progesteron yüzünden yok oldu artıkkk....rahime yerleşememiş sanırım...şimdide progestan kullandığım için aadet olduğumda atabilecekmişim....kimyasal gebelik oldu dedi...yani döllenme oldu ama tutunamadı.....hcg değerim 13.9 çıktı...

bilmiyorum....söyleyecek pek fazla bişeyde bulamıyorum...çok zoruma gitti...ilk defa bu kadar yaklaşmıştım...

geçmiş olsun canım inşallah birdahaki aya olur
üzülme demekki bebeğin oluyor, kendine daha fazla dikkat et.

canım arkadaşlarım arada msj atıp bazen cevap veremiyorum çok yoğunum bu ara kusuruma bakmayın ve cevap vermiyorum sanmayın fırsat buldukça giriyorum siteye herkesi öptüm:teytey:

kizlar ben geldim size yararli olacagini düsündüm bilgiler getirdim.ni arkadasim var su anda 3.ye hamile o diyorki her hamilelik farklidir.ilk hamileliliginde sirtinin asagi agrimis kuyuruk sokumu derlerya ora sadece orasi yani.2.hamileliginde kasiklari ve gögüsleri aramis bide bulanti,3.sinde ise hicbiyeri agrimamis hic bir belirtisi olmamis yani.o yüzden diyorki lütfen agrilara takilmayin gögsüm sismedi diye üzülme kasigim agridi hamile degilim ben diye stres yapma dedi.anlicaniz kizlar gelen agrisizda geliyor hicbir belirti vermeden sadece sabir gösterip bekleyelim olurmu

ÜZÜLME CANIM.. EN YAKIN ZAMANDA OLUR İNŞALLAH...

canım çok zor bir durum kelimelerle anlatılabilecek gibi değil.Bende bebeğini kaybetmiş biri olarak hala kendime gelmiş eğilim.Tekrar hamile kalmak istiyorum ama bir yanım hala ilk meleğimle....inşallah çabuk atlatır ve tekrar hamiş olursun.

canım üzülme umarım yeniden başarırsın. aynısı benimde başıma iki ay önce geldi önce hamileyim diye sevindim 4 gün sonra kanama ile gitti. sanki elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi hissettim kendimi çok kötü oldum o gün ama sonra alıştım demekke hayırlısı böyleymiş dedim. ya sağlıksız olsaydı dedim. lütfen sende kendini üzme en azından bak tüplerin tıkalı değil bunu anlamış oldun:)) progestoron yüzünden derken yani eksikliğinden dolayı tutunamadı değil mi? Sanırım bende de aynı durum oldu şimdi adetin 16.cı günü ile 26.cı günleri arasında duphaston kullanıyorum bu sefer eğer döllenme gerçekleşirse tutunabilecek umarım tabi herşeyden önemlisi sağlıklıysa hayırlıysa olsun aksi insanı inan daha fazla üzer zamanla. sevgiler

evrimcim uzme kendini en azından dollenme olabilmis hamile kalabiliyorsun
normalde o yuzden erkenden hcg testleri yapıp husran olmayın der dr lar mutlaka adet geçikmesini bekleyin diye ama sen takip ve tedavide oldugunu için zamanında bakılmalıydı tabiki uzgunum bir sonraki aya umarım basarılı olursun.

gerçekten çok üzücü bir olay yaşamışsın ama arkadaşlarında dediği gibi en azından hamile kalabiliyosun ve mutlaka yine kalıcaksın...

anlasana kız bebişin sana uzaktan göz kırpıyor..geliceğinin müjdesi bu..
kendini üzme...toparlan ve çalışmalara başla...geriye dönük kalma...bu sefer stresten olmıycak...

UYUMAK YOK YOLA DEVAM!!!

evrimcim hiç üzülme canım genellikle sakat bebeklerde düşme olayı çok fazla oluyo sen en azından hamile kalabiliyosun demekki canım bak burdaki insanların çoğu senin yaşadığını bile yaşayamıyo bidahaki aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…