kız hamile kaldın deye bizi unutma heeeeee!!
biz burda hala mücadelemizi tam gaz sürdürüyoruz.....
YATMAK YOK YOLA DEVAM!! :dance: :dance:
kıslar bugün test yaptım 2. çizgi belli belirsiz çıktı :sm_confused: bakalım inşallah bu ay bebişim annesine gelir yarın yeniden yapıcam yine silik çıkarsa direk kan testi :teytey:
canım nasıl bi silik çizgiydi umarım hamişsindir.:teytey:Geçen ay bende silik parlak bi çizgi çıktı iki sefer test yaptım ve sonra hastalandım burdaki arkadaşların çoğu çizginin yeri olduğunu ve herkeste çıkabileceğini söyledi pembe silik bi çizgi olmalı gebe olman için
evet canım seninde konunu baya dikkatle okudum. üzüldüm böyle olmasına:teselli:
pembe silik bir çizgiydi. gözle görülebilen birşey ama ışıkda daha net belli oluyor. zaten bu kadar saat geçtikden sonra iyice mora döndü o çizgi:teytey: yarın sabah ilk işim tekrar denemek olacak:dance:
kızlar günaydın......
ben bugün çok heycanlıyım.....yerimde duramıyorum....uyuyamadım....
öğleden sonra 13:30 gibi kan testimin sonucunu öğrencem.....Allahım sen dualarımızı kabul eyle....
arkadaşlar dün itibariyle yüzümde bi kaçtane ve kulağımın içinde kocaman bir sivilce çıktı bu bi belirti olabilirmi yoksa saçmalıyormuyum
sudenez hadi insallahhh
senin adetin daha gelmemisti sanırım dimi erken merak edip test verdin ama iki gun sonraya sonuç vericeklerdi diye hatırlıyoum.
bence daha erkenden aramaya basla :) ben duramaz bekleyemezdim o saati . yada sen bilirsin:)
hemen yanıtını yaz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?