Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

kız hamile kaldın deye bizi unutma heeeeee!!

biz burda hala mücadelemizi tam gaz sürdürüyoruz.....
YATMAK YOK YOLA DEVAM!! :dance: :dance:

kıs unuturmuyum hiiç sizii bak unutmadıgım için link actım yaaa:teytey: valla inanın sizlere cook dua edıyorum inşallah bana yetişeceksiniz canlarımm zatii seni unutmak mümkün deelkii allahım şu resme baksana bii :roflol: bunu gorunce ısırıp koparasım geliyo yaa cook tatlı coookk:roflol:nasılda haşin haşin bakii kızım olursa buna verecem vallah:roflol::sm_cool:

kıslar bugün test yaptım 2. çizgi belli belirsiz çıktı :sm_confused: bakalım inşallah bu ay bebişim annesine gelir yarın yeniden yapıcam yine silik çıkarsa direk kan testi :teytey:

kıslar bugün test yaptım 2. çizgi belli belirsiz çıktı :sm_confused: bakalım inşallah bu ay bebişim annesine gelir yarın yeniden yapıcam yine silik çıkarsa direk kan testi :teytey:

canım nasıl bi silik çizgiydi umarım hamişsindir.:teytey:Geçen ay bende silik parlak bi çizgi çıktı iki sefer test yaptım ve sonra hastalandım burdaki arkadaşların çoğu çizginin yeri olduğunu ve herkeste çıkabileceğini söyledi pembe silik bi çizgi olmalı gebe olman için

evet canım seninde konunu baya dikkatle okudum. üzüldüm böyle olmasına:teselli:
pembe silik bir çizgiydi. gözle görülebilen birşey ama ışıkda daha net belli oluyor. zaten bu kadar saat geçtikden sonra iyice mora döndü o çizgi:teytey: yarın sabah ilk işim tekrar denemek olacak:dance:

kızlar günaydın......
ben bugün çok heycanlıyım.....yerimde duramıyorum....uyuyamadım....
öğleden sonra 13:30 gibi kan testimin sonucunu öğrencem.....Allahım sen dualarımızı kabul eyle....

günaydın bende çok merak ettim , telefonu falan yokmu bi arayıp sorsan belki netice hastaneye gelmiştir :):) bene çok sabırısızım

canım benim çok sevindim allah sağlıkla kucağınaa almayı nasip eder inşallah belirtilerin anlat nelerdi canım:teytey:

kızlar günaydın......
ben bugün çok heycanlıyım.....yerimde duramıyorum....uyuyamadım....
öğleden sonra 13:30 gibi kan testimin sonucunu öğrencem.....Allahım sen dualarımızı kabul eyle....

sudenazcım dualarımız seninle canım inşallah müjdeli haber veririsin bizlere

çok sağolun arkadaşlar ...yanımda olduğunuzu bilmek bana moral veriyor
telefonla aradım zaten 13:30 da ara dediler...bekliyorum sabırsızlıkla.....

arkadaşlar dün itibariyle yüzümde bi kaçtane ve kulağımın içinde kocaman bir sivilce çıktı bu bi belirti olabilirmi yoksa saçmalıyormuyum

arkadaşlar dün itibariyle yüzümde bi kaçtane ve kulağımın içinde kocaman bir sivilce çıktı bu bi belirti olabilirmi yoksa saçmalıyormuyum

kız rahat bırak vücudunu aaaaa

diyorumda sanki ben bırakabiliyomuyum...

bedenimizin nedir çektiği bizden...

canım sen takılma olabilir tabiki rahat ol yeter...:teytey:

sudenez hadi insallahhh

senin adetin daha gelmemisti sanırım dimi erken merak edip test verdin ama iki gun sonraya sonuç vericeklerdi diye hatırlıyoum.
bence daha erkenden aramaya basla :) ben duramaz bekleyemezdim o saati . yada sen bilirsin:)
hemen yanıtını yaz bize

ayzen birkaç gun once benimde alnımda sac dibime dogru minik bir sivlce çıktı acayip moralim bozuldu farkedince ama yok oldu iki gun içinde. yuzumun birik iyerinde minik minik sivilcecik gibi seylerde var iki tane falan. normalde arada bir adet oncesi birsivilcem çıkar amaucu sararır adet olduktan sonra patlar yok olur. bunlar gitti kendi kendine bilmiyorum valla. hamilelekte sivilce genelde 8 haftalıktan sonra çıkarmıs ama nette okudum 4-6hafktalıkken çıkanlarda var değisen hormonlarla birlikte cilt yaglandıgı için oluyormus. ama tabi net birsey yok senin nezamandı adet tarihin ?

gelmedi evet normalde 10 mart.ama 1 martta lekelenme oldu bende 3 gün sürdü..herkes hamile olabilirsin dedi..kendimide kötü hissediyodum yani ilk defa bu ay bu kadar çok belirtim var. ve ilk defa kan testi yaptırdım.yoksa yapmazdım..
umarım düşündüğüm gibi çıkar..

eğer çıkmazsa artık benim moralleri nasıl toplarsınız bilemiycem....

slm arkadaşlar listeye benide alın 26 martta regl olmam lazım ama hayırlıysa çift çizgi görmek istiyorum sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olsun inşallah hamiş olanlar sağlıcakla alsınlar kucaklarınaa

ayzen benimde 15 mart adet tarihim, belirtin falan varmı bende belirgin bişey yok

canım bendede belirgin bişey yok zaten belirti yoksa bile sanki ben zorla yaratıyorum gibi hissediyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…