Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

aynı nazancım 13 subat 13,30 ogle tatilimbitti yemekten keyifle geliyordumki lavaboya ugrayayım dedim vveee husrannn ((((

bu ay da 10 unda olmam gerekhiçsasmaz benim 27. gun mutlaka olurum
dun aksam bende salakca birhareketti ama sıradan gebelik testlerinden aksam ustu idrarı ile yaptım tabiki birsey çıkmadı çıkcagı bile varsa çıkmaz zaten çok erken sabah idrari değil iki gun geçenler bile acıkpembe cizgi goruoyr ama kendime engel olamadım yaptım
bu aksam erken ebelik testi bulup alsammı diye dusune dusune duruyordum simdi bende:))aynıymısız ne guzel gergin ptesiye çok az kaldı

arkadaşlar yardımcı olun baya şiddetli bi ağrı ama ara ara oluyo sırtıma olması garip geldi

canim bekle biraz daha cok acele etme bu seferde negatif gorursen insan cok uzuluyo en azindan umudun olur benim niyetim haftaya cumaya kadar beklemek bilmiyorum dayanabilirmiyim ama:roflol:
sende hamilelik belirtilerinden varmi?

kızlar testimin sonucunu aldım :çok üzgünüm: negatif çıktı çok üzüldüm....
moralim bozuldu....napalım artık kısmet..
gerçi daha hala günüm gelmedi yinede bekliycem günümü......:çok üzgünüm:

kızlar testimin sonucunu aldım :çok üzgünüm: negatif çıktı çok üzüldüm....
moralim bozuldu....napalım artık kısmet..
gerçi daha hala günüm gelmedi yinede bekliycem günümü......:çok üzgünüm:

bak iste erkenden yapip moralimizi bozuyoruz ben kesin bekliycem bu sefer:)
sudenazcim uzulme gunun gelene kadar bekle daha belki erken oldugu icin cikmamistiryerimseniben

sudenezcim sabir etmemiz lazim bigün o minikleri kucagimza alcaz sakin umutsuz olma

arkadaşlar yardımcı olun baya şiddetli bi ağrı ama ara ara oluyo sırtıma olması garip geldi

canim regl olacagi zamanda insanin beli agriyo yada hamilelik belirtilerinden de olabiliyo sen neyi merak ediyosun guzelim?

sudenaz insalah erken oldugu için çıkmamıstır
belirti yasıyormusun ??

nazan cuma ya kadar masalah yani hedef olsa bile guzel yani benhayatta bekleyemem benim bir gun bile geçmez ptesi aksam eve gidene kadar olmassam yoldan bi test alıp salı sabah ise gelmeden test yaparım çok heyecanlı yaaa...

belim agrıyor ilk kez bu ay benimde araad sırtıma sancı giriyor gibi oluyor. ayaaga ani kalkınca karnımın iç inde ip gerili sanki rahatsız oluorum su legen kemiklerimin orda birsey cekistiriyor gibi bilmiyru hersey adet oncesi belirtilere çok benziyorr

belim ağrımıyo nazancım sol tarafıma böbreğime doğru ara ara çok şiddetli bi ağrı giriyo bu bi belirtimidir acaba

sağolun kızlar ilk defa bu ay bu kadar belirti yaşadım...o yüzden kan testi yaptım yoksa yapmazdım...olsun alıştık biz bu sonuçlara ..ümidimi kaybetmiyorum...

sudenaz bidaha duymayayim ne demek ümit kaybetmek asla umutsuzluga kapilmak yok calismaya devam olurmu.unutma bigün hamisim diyceksin bizlere

:1hug:sudenazcım gebe kalmak o kadar kolay bi konu değilki canım birsürü şartın bi arada olması ve zamana bırakılması lazım bir sene korunmasız ilişkiden sonra doktora başvurulmalı pes etmek yok bazısı 1.ayında kalıyo kimisi 10 .yola devammmmmmmmmmm

ayzencim sen nasilsin bi^degisiklik varmi

kızlar yaaa benim dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım
adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve bir yanma hissediyorum
karar veremedim işten gelirken test aldım
sonucu çok merak ediyorum yapsam mı acaba?

gülsücüm bugün sol tarafıma ama sırtıma ara ara şiddetli bi ağrı giriyo ve gidiyo bilmiyorum bu bir belirtimidir birde yüzümde bi kaçtane kulağımda kocaman bi sivilce çıktı bende hiç sivilce çıkmaz normalde sen nasılsın canım

kizlar simdi doktoru aradim sordum 4 gunum var regl olmama test yapsam olurmu diye regl tarihin bir iki gun gecsin bekle oyle yap diyo bende bir umit belki cikar yap der diye sordum bekle diyo:roflol: en iyisi beklemek kizlar acele etmeyin
benimde bu ay sanki kasiklarima igne batiriyolar gibi arada batma oluyo goguslerimde ozelliklede gogus uclarim cok aciyo karnimin alt kisminda sislik var biraz sanki belim agriyo basim sIk sIk agriyo birkac gundur her turlu belirti var ama bazen psikolojik oluyo diyolar birde regl oncesi bu tur seyler cok oluyo
he birde birkac gun once bir ruya gordum ruyamda mavili yesilli bir kus karnima konuyo boyle cengel gibi kivriliyo karnimin uctunde sasiriyorum bu ne yapiyo diye sanki anne karnindaki bebek seklini aliyo benim ruyalarim cok cikar aceba buda cikarmi dersiniz:teytey:

sabah yap canım mutlaka çıkar ayyyyyyy çok heycanlandım inşallah vardır hep gecikirmi peki benim şıp diye olur mesela :1hug:

valla güzelim ben dün yaptım benimde dün 29.günümdü negatif çıktı dünde adet oldum bende hiçbir ağrı yoktu bu ay ama genede yaptım yapta kurtul insanın ömrünü yiyor varmı yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…