kizlar simdi doktoru aradim sordum 4 gunum var regl olmama test yapsam olurmu diye regl tarihin bir iki gun gecsin bekle oyle yap diyo bende bir umit belki cikar yap der diye sordum bekle diyo:roflol: en iyisi beklemek kizlar acele etmeyin
benimde bu ay sanki kasiklarima igne batiriyolar gibi arada batma oluyo goguslerimde ozelliklede gogus uclarim cok aciyo karnimin alt kisminda sislik var biraz sanki belim agriyo basim sIk sIk agriyo birkac gundur her turlu belirti var ama bazen psikolojik oluyo diyolar birde regl oncesi bu tur seyler cok oluyo
he birde birkac gun once bir ruya gordum ruyamda mavili yesilli bir kus karnima konuyo boyle cengel gibi kivriliyo karnimin uctunde sasiriyorum bu ne yapiyo diye sanki anne karnindaki bebek seklini aliyo benim ruyalarim cok cikar aceba buda cikarmi dersiniz:teytey:
hadi inşallah rüyalar bilinç altının yanıltmalarıdır ama malum olmak diyede birşey var dimi inşallah bebek sana rüyada malum olmuştur canım
saol canim ben 4 ay once dusuk yaptim ona hamile kaldigimida regl olmama 4-5 gun kala ruyamda gormustum arkasindan test yaptim pozitif cikmisti ayrica ruyamda bir kiz bebegi gormustum ama ozurlu gibiydi korktum cocuktan sopayla vurmaya baslamistim vurdukca sopaya iyice yapisti sonrada kucuk cengel kadar kaldi sopadan dustu yani dusuk yapacagimi bile gordum daha hamile kalmadan o gun test yaptim iste hamile oldugumu ogrendim[/QUOT
sende var bişeyler kız sen bu gece uykuya yatmadan önce kadınlar klubünde vuslat diye bir kadıncağız var diye bir düşün kız belki bende rüyana girerim de benim için bişeyler görürüsün
saol canim ben 4 ay once dusuk yaptim ona hamile kaldigimida regl olmama 4-5 gun kala ruyamda gormustum arkasindan test yaptim pozitif cikmisti ayrica ruyamda bir kiz bebegi gormustum ama ozurlu gibiydi korktum cocuktan sopayla vurmaya baslamistim vurdukca sopaya iyice yapisti sonrada kucuk cengel kadar kaldi sopadan dustu yani dusuk yapacagimi bile gordum daha hamile kalmadan o gun test yaptim iste hamile oldugumu ogrendim[/QUOT
sende var bişeyler kız sen bu gece uykuya yatmadan önce kadınlar klubünde vuslat diye bir kadıncağız var diye bir düşün kız belki bende rüyana girerim de benim için bişeyler görürüsün
valla olabilir zaten bu iki gun once gordugum ruyayi o sekilde gordum yani yatmadan once namaz kilip dua edip hamileysem goreyim diye dileyerek yatmistim oyle gordum degilsem zaten ruyama birsey girmiyo o sekilde pek cok sey ruyamda malum oldu pekde dile getirmek istemiyorum aslinda soyleyince bir daha goremezsin diyolar:sm_confused:
ayzencim gelinlik temiz ise güzel biseymis
ayzenn aynen bendede hatta bobregimmi agrıyor yoksa kummu dokuyorum yien falan oldum
geçen sene kum dokmustum çunku korkuçdu ama gunlerdir aynı agrı var bugunlerde sanki daha ortaya tam bel kısmına dogru geliyor. kendimimi dinliyorum diyorum aylardır dinliyorum hiç birblirti yok seklinlde idim bu ay boyle agrılar sızı lar falan var insalahh
bir yerim agrıyınca bu kadar sevinceğimi hiç bilmezdim:)))
tansiyon düşermiş canım senin ki daha güzel bi belirti :)))ve kasığın ağrıyo ben sırtımdaki ağrıyla yetiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?