Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

bence testini yap, adetinde geçmiş beklemene gerek yok, ama herşeye hazılıklı olarak yap, ben sürekli test yapan ve hep tek çizgi görmüş biri olarak söylüyorum

hadi inşallah rüyalar bilinç altının yanıltmalarıdır ama malum olmak diyede birşey var dimi inşallah bebek sana rüyada malum olmuştur canım

ayzencim benimde kasiklarimda bir agri var bazen gelip gidiyor bu agrilar bide gögüslerim kasinti var birazda büyümüs.ama internetten okudum 5 haftadan sonra gögüslerde agri baslarmis o yüzden stres yapmiyorum ben sende yapma.1 haftamiz kaldi surda.stres yapma olurmu hayirlisi olsun

ben de dün gece rüyamda yeniden gelinlik giyiyordum ne demek acaba:))))))

hadi inşallah rüyalar bilinç altının yanıltmalarıdır ama malum olmak diyede birşey var dimi inşallah bebek sana rüyada malum olmuştur canım

saol canim ben 4 ay once dusuk yaptim ona hamile kaldigimida regl olmama 4-5 gun kala ruyamda gormustum arkasindan test yaptim pozitif cikmisti ayrica ruyamda bir kiz bebegi gormustum ama ozurlu gibiydi korktum cocuktan sopayla vurmaya baslamistim vurdukca sopaya iyice yapisti sonrada kucuk cengel kadar kaldi sopadan dustu yani dusuk yapacagimi bile gordum daha hamile kalmadan o gun test yaptim iste hamile oldugumu ogrendim

offffff ya sabah yapsam daha iyi olacak biliyorum
ama çoook merak ediyorum bir kaç saat geçince belki yaparım
benim adetim çok düzenli değil ama bir kaç gün öncesinden kasıklarım ağrıyınca anlarım ki adet olucam
kasık ağrılarım başladı bugün işteyken tansiyonum düştü
Allah'ım hakkımızda hayırlısını ver Rabbimmmm

nazancim bende 4 ay önce düsük yaptim düsük yaptiktan 2 gün sonra rüyamda birkiz cocugu gördüm agliyordu bana cok üzüntüyle bakiyordu.dertesi gün ise rüyamda bir erkek cocugu gördüm bana gülüyordu cok sekerdi belki diyorum 2. bebisim bir erkek olcak

ayzencim gelinlik temiz ise güzel biseymis

ayzenn aynen bendede hatta bobregimmi agrıyor yoksa kummu dokuyorum yien falan oldum
geçen sene kum dokmustum çunku korkuçdu ama gunlerdir aynı agrı var bugunlerde sanki daha ortaya tam bel kısmına dogru geliyor. kendimimi dinliyorum diyorum aylardır dinliyorum hiç birblirti yok seklinlde idim bu ay boyle agrılar sızı lar falan var insalahh
bir yerim agrıyınca bu kadar sevinceğimi hiç bilmezdim:)))

bende canım bi yerlerim ağrıdkça mutlu oluyorum bende kum taş gibi bi sorun yok bugün başladı ve ilk defa bu ay oldu belki psikolojiktir ama ağrıyo :)))))

ayzencim benimki araara agriyor tam agrida degil sizlamama gibi arada bir giriyor dün gecede tansiyonum düstü.benimkidemi piskolijikya tansiyon düsermi böyle

tansiyon düşermiş canım senin ki daha güzel bi belirti :)))ve kasığın ağrıyo ben sırtımdaki ağrıyla yetiniyorum

ne guzel ne guzel sırtlarımız bellerimiz agrıyor oh oh harikaa. :)))):teytey::dance::))))))))))

ne billim ayzencim fazla umutlanmak istemiyorum sonra hüsrana uguryoruz oy üyüzden piskoliktir diye düsünmek istiyorum neyapim.insallah bu düsüncemde yanilirim.haftaya persembe umarim kan görmem.büyük allahim bana ve hepimize bi evlet bagislar hepiniz icin dua ediyorum kizlar

tabi sevinin sevinin 9 ay boyunca o bel agrisindan neler cekeceksiniz haberiniz yok:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…