Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

gülsücüm insan ümit etmeden yaşayamıyo ben her ay düşünmüycem diyorum sonra yaklaşınca zaman dur şurammı ağrıyo evett evettt ağrıyo galiba nerdeyse kaşımın altında gözüm var bu bi belirtimi acaba diycem allah sağlıklı bebekler versin hepimiz genciz olur inşallah

nazancim olsunda bebsim tek belim agrisin hatta heryerim agrisin yeterki olsun yani

Canım merhaba!Ben de hsg çektirmiştim 2 ay önce!Şiddetli bir adet sansısı şeklindeydi!Çekilmeden önce ağrı kesici al,ve mutlaka yanına ped al!3 gün az bir kanaman olabilir.
Ama ben çekileceğim zaman adetimin bitiminden 3 gün sonraydı,doktorun dediğine göre bu dönemlerde çekilirmiş hsg!Senin yumurtlama döneminde çekilmesi pek doğru değil sanırım!Doktorunla konuştun mu?

xnazanx bende bu ay senin gibi dua edip yattım bebek için rüyamda senin bebeğin karnında diyorlardı:uhm:

ayzencim cok sekersinya valla benim bu 2. ayim oldu calismaaya baslayali ama sunu söylim diyer hamileligimi 4. haftaya kadar anlamadim cünkü onu planli yapmamastik süpriz olmustu.o yüzden diyorumki kizlar süprizlere hazir olun niye buram agrimiyor niye suram agriymior diye düsünmeyin.4.haftadan sonra belli olur diyorum.

gülsücüm peki nasıl ağrılar oluyo şideetlimi yoksa hafif ağrılarmı

canlar adete 3 gun kala beta hcg cıkar dimi benım 0 cıktı :roflol: anam gebelık hormonunun g si bilem yok gelecek aya kaldı ümitler

nazancim olsunda bebsim tek belim agrisin hatta heryerim agrisin yeterki olsun yani

inslh canim Allah isteyen herkezi kucagini bos birakmasin ben sakasindayim isin hepimiz stresliyiz biraz stresimizi dagitalim diye takiliyorum stres yaptikca isimiz zorlasir kafamiza takmayip oluruna birakmak lazim

ayzencim su andaki agrilarim kasiklarimida böyle sanki nebilim agni kramp giriyor böyle etim cekiliyor gibi.ama diger bebegimde 6.haftadamdaydi ve böyle egilirken kalkarken elimi koydugumda sanki ben burdayim dergibi agri vardi.bilmiyorum canimya o duygu cok güzeldi.umarim bidaha yasatir.

10 gün kaldı ama rüyamda cevabı tövbe haşa allah veriyordu rüyamda da dua ediyordum cevabı geliyordu

guzel ruya gormussun anneye malum olurmus derler sanada malum olmustur inslh kac gunun kaldi canim regl tarihine?

kızlar şimdi doktorumla konuştum çarşamba yada perşembe HSG çektiriyorum bakalım uterusumuzda neler varmış inşallah çare olur bana bu rahim filml tıkanıklık falan vardır da açılır

kızlar şimdi doktorumla konuştum çarşamba yada perşembe HSG çektiriyorum bakalım uterusumuzda neler varmış inşallah çare olur bana bu rahim filml tıkanıklık falan vardır da açılır

inşallah vuslatcım sağlıklı çıkarsın canım

:roflol::roflol: ayyyoll siz coook yaşayın emiii okurken katıldım yawww, kimisii ohh ohh neguzeell belımız sırtımız agriii der kımısı ayy kasıgım agriii der kimisi ruyasında gorur allahım yaa deeeeliileerrr:dance: valla sizlere coook dua edıyorum cuma vakti bilem dua ettım canlarrımmm ayy yerım sizleriii:dance:

valla sizi ümitlendirmiş olmim ama ben hamiş kaldıgımı daha ogrenmedıgımde yanı adetıme hemen hemen 4-5 gun kala ruyamda bi bebiş gordum pembiş pembiş hemde kızım olmus kucagıma alıyordum hatta babam ayy nekadar neşeli bi bebek dıyordu resmen bana agucuk yapıyordu ertesı gunde yatarken durduk yere agladım hatta eşime sırtımı dondum sessızce sankı hamışim gıbı cok agladımm yani ben hissetmişimde haberım yokmus sonra test yaptım ve sonuc pozitif cıktı cook suukurr
rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
fater ciiiim canımm sende ne duruyon kıs gıt hemen yap testını ha bugun ha yarın ben saat 2-3 gıbı yapmıstım drek cıktı hadı koooş vcyee beklıyoss seniii:teytey:

arkadaşlar merhaba. yeni geldim beni de aranıza alır mısınız? aslıda 2 hafta önce üye oldum ama bişey yazmaya cesaret edemiyordum. burdaki herkes sanki senelerdir birbirini tanıyormuş gibi. cesaret edemiyordum dedim ya adet tarihim 9 veya 10 mart. kendimi çok havaya sokmak istemiyordum. ama ben dayanamadım test yaptım. 2. çizgi pembe ama belirgin çıktı. kan testi yaptıracam bakalım. daha eşimden başka kimse bilmiyor. ama ben burdaki samimiyetten dolayı size de söylemek istedim.hala şokta olduğum için sevinç cümlesi bile yazamıyorum. rüya gibi ve ben uyanmak istemiyorum. inşallah devamı da hayırlısıyla gelir inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…