Sevgili Sudenaz ve Esrako teşekkürler.
Tek başıma olacağım için çekiniyorum biraz. İnsanın ailesinin başka bir şehirde olması çok zormuş gerçekten de. Formları okudum kimisi bayıldım acıdan diyor kimisi hiç bişey hissetmedim diyor. Kimisi ağrı kesici ve antibiyotik kullanmış kimi sadece gidip çektirmiş. İnsanın daha da kafası karışıyor okudukça. Ben GATADA çektireceğim filmi. Daha önce orada çektiren var mı aranızda ? Sadece çarşambaları ve günde 5 film çekiyorlarmış. Benim yumurtlama günüme denk geliyor tam da. O tarih de bi tuhaf geldi bana ama napalım artık mecburen çektireceğiz ve bu ayı harcayacağız.
Sevgiler herkese.
nazancim olsunda bebsim tek belim agrisin hatta heryerim agrisin yeterki olsun yani
xnazanx bende bu ay senin gibi dua edip yattım bebek için rüyamda senin bebeğin karnında diyorlardı:uhm:
kızlar şimdi doktorumla konuştum çarşamba yada perşembe HSG çektiriyorum bakalım uterusumuzda neler varmış inşallah çare olur bana bu rahim filml tıkanıklık falan vardır da açılır
10 gün kaldı ama rüyamda cevabı tövbe haşa allah veriyordu rüyamda da dua ediyordum cevabı geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?