Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

:teytey:canımmm hosgeldın aramızaa nıye cekınıyorsun tabıkıde senıde aramıza alırıss bi şartla ama egerki bu ay hamiş değilse otekı aya coook çalısacan okkklava: ınsallah hamıssındır tabıkıde, ama yazdıgına gore hamiş gıbısın en son adet tarıgın kactı cnm :uhm:

amiiin canım sende inşallah hamişsindir kan testiyle garantilersin dilerim bu güzel sevincini.....a.s.

brooke hamilesin hayırlı olsun..
bende de silik çıkmıştı deneyimime dayanarak yazıyorum :))
sevgiler...

bencede kesin hamilesin hayırlı olsun darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma inşallah

hepinize teşekkür adiyorum kızlar ama yaşayanlar bilirler gene de emin olamıyorum. görmeden inanamam herhalde. bi de bazı arkadaşlar yazmış ya adet dönemi bhcg hormonu pozitif çıkabiliyor diye. heyecandan mı belirti mi bilmem kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi. beklemekten başka çare yok. hayırlısı olsun. rüyalardan bahsetmişiniz ya eşimin akrabalarından biri ailedeki gelinlerden 3 ünün hamile olduğunu görmüş rüyasında. diğer 2 si hamile çıkmış. beni de sürekli soruyormuş kayınvalideme. ben de yakında öğrenicez diyemiyodum tabi. bir kaö gğn önce de annem rğyasında hamile olduğumu görmüş. anneme malum mu oldu acaba

galiba bende bu gidişle aşılamaya başvurucam cnm yaa inşallah tutar valla şu BEBEK YOK MU DAHA sorularından sıkıldım artık bende pko var biraz ümitsizleşiyorum bunu düşündükçe ama yinede yılmıycam bende anne olucam:çok üzgünüm:

Brooke test bozuk değilse eğer, inan ki hamilesin :))

Desire yaşın çok genç inşAllah en yakın zamanda hamile haberini alırız buradan sıkma canını olur mu
sevgiler..

serencim benim adet hikayem biraz uzun. yine de burdaki bazı arkadaşlara umut olması için anlatıyım. ben 2 sene doğum kontrol hapı kullandım. 6 aydır da eşim korunuyordu. evlenmeden önce adetim düzensizdi ama önemsemezdim. evlenince geçer derlerdi ama ben hemen hap kullanmaya başladığım için adetim düzeldi mi bilmiyordum. hapı bırakınca 2 ay adet olmadım. sonra 37 gün, sonra 2 ay, sonra yine 40 gün derken korunmayı geçen ay bıraktık. artık bebek düşünüyoruz adetlerim neden düzensüz diye doktora gittiğimde polikistik over var sende dedi doktor. akışına bırak dedi. ama kafaya takınca akışına bırakmak olmuyor. bi de eşimde de daha önce varikosel varmış. 2 tarafta da sorun olunca insan daha çok kafasına takıyo tabi. bu konu hakkında araştırma yaparken keşfettim forumu.adaçayı, ateş ölçme yöntemi, gün aşırı çalışma derken bu güne geldik.ateş ölçme yöntemine göre 23. gün yumurtladım. bugün 35. gün. yumurtlamadan 14 gün sonra adet olacaksam daha 2 gün vardı. ama dayanamadım test yaptım. hala emin diilim ama eğer hamileysem bu pkolular için büyük bi umut olur bence. yarın kan testi yaptıracam inşallah. haerdar ederim sizi. işte böyle. hep dua ettim Allahım kimseye fazla aratma diye. inşallah kimseye aratmaz

kıs adaçayı işe yaradımı yaniiiiiii.....bu arada aramıza hoşgeldiiiinnnnnn..

evet kıssslar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.....

kıslarrrrrrr......inşallah mayıs ayına kadar hamiş kalırızda ilk anneler günümüzü de kutlarızzzz.....

ya bana geçen yıl anneler günüde bi zor geldi....çok zoruma gitti....eltim anne,görümcem anne,en samimi arkadaşlarım ya anne yada anne adayı....ben ise.....LAMİA..........

(BU ARADA BELİRTEYİM ŞU LAMİADAN NEFRET EDİYORUMMMM...)

Evet Canim Hepimizin Dünya Kadinlar Günü Kutlu Olsun ... Mayis Da Da Anneler Günümüzü Kutlariz Hep Beraber Inşalllah... Ayyyyy Allahim Nolur Ya... Dualarimiz Kabul Et Lütfen........ Amin............

selaaamm ben de varım kıslar bu ay olmadı galiba ama inşallah nisanda ben de mutlu haberler veririm size... herkesin kadınlar gününü kutluyorum mucuks:)

kızlar halen adet olmadım ınatla test de yapmıyorum bekliyorum kafamçokkarıştı, pazartesıne kadar bekliycem sonra test yapacam :sm_cool:, kadınlar gunumuzkutlu olsun:enbuyukkk:

kızlar halen adet olmadım ınatla test de yapmıyorum bekliyorum kafamçokkarıştı, pazartesıne kadar bekliycem sonra test yapacam :sm_cool:, kadınlar gunumuzkutlu olsun:enbuyukkk:

inanmıyorum sana bence sen hamilesin nası bi sabır bu biz bir gün geçsede yapsak diye ölüyoruz erken erken yapıyoruz sen nası dayanıyosun belirtilerin varmı peki canım:dance:

kızlar merhaba...
kafam çok karıştı bilen biri bana yardım etsin
dün yazmıştım hatırlarsanız adetim geçti diye neyse tabi ben dayanamayıp test yaptım
gözümü kapattım sonucu görmemek için gözümü açtığımda tek çizgiyi görür görmez hemen çöpe attım testi
sinirlerim bozuldu temizlıik yapmaya giriştim ama beni görseniz
ev mis gibi oldu sonra aklıma takıldı tekrar teste baktım çok silik pembe bir çizgi
inanmadım üzerinden zaman geçti diye
sabah kalkar kalkmaz eczaneden test alıp ilk idrarımla tekrar yaptım
yaaaa kızlar idrar iyice süzülünce 10 dk.içinde yine aynı silik ama bakınca farkedilen pembe çizgiyi gördüm
hala ihtimal veremiyorum kendimi bi tuhaf hissediyorum nolacak şimdiiii...

HEMEN ÇIKMADIYSA DİKKATE ALMAYIN DENİYOR BEKLE BAKALIM BİRAZ DAHA SONRA YİNELERSİN TESTİ İNŞ. HAMİŞSİNDİR.

yarın sabah mutlaka bir test daha yap canım inşallah hadi güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar benim bugün kasıklarımda bi sızlama var (((( acaba kendimmi yaratıyorum bu ağrıları:çok üzgünüm:

kıslar bugun moralım cok bozuk..senağlamabugun buyuk olasılıkla yumurtlama gunum ama kocıs evde yok..senağlamasenağlamane olucak sımdı bır sonrakı aya mı kaldı yıne umutlarım..senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…