arkadaşlar merhaba. yeni geldim beni de aranıza alır mısınız? aslıda 2 hafta önce üye oldum ama bişey yazmaya cesaret edemiyordum. burdaki herkes sanki senelerdir birbirini tanıyormuş gibi. cesaret edemiyordum dedim ya adet tarihim 9 veya 10 mart. kendimi çok havaya sokmak istemiyordum. ama ben dayanamadım test yaptım. 2. çizgi pembe ama belirgin çıktı. kan testi yaptıracam bakalım. daha eşimden başka kimse bilmiyor. ama ben burdaki samimiyetten dolayı size de söylemek istedim.hala şokta olduğum için sevinç cümlesi bile yazamıyorum. rüya gibi ve ben uyanmak istemiyorum. inşallah devamı da hayırlısıyla gelir inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar merhaba. yeni geldim beni de aranıza alır mısınız? aslıda 2 hafta önce üye oldum ama bişey yazmaya cesaret edemiyordum. burdaki herkes sanki senelerdir birbirini tanıyormuş gibi. cesaret edemiyordum dedim ya adet tarihim 9 veya 10 mart. kendimi çok havaya sokmak istemiyordum. ama ben dayanamadım test yaptım. 2. çizgi pembe ama belirgin çıktı. kan testi yaptıracam bakalım. daha eşimden başka kimse bilmiyor. ama ben burdaki samimiyetten dolayı size de söylemek istedim.hala şokta olduğum için sevinç cümlesi bile yazamıyorum. rüya gibi ve ben uyanmak istemiyorum. inşallah devamı da hayırlısıyla gelir inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benim bende yumurtlama sorunu var zaten vücudum 12 yumurtayı kendi yapmadı yumurtlatıcı ilaç kullandımda oluştu hergün iğne kullandım hapla bile oluşmamıştı anca iğnalarla cevap verdi yumurtalar
kızlar halen adet olmadım ınatla test de yapmıyorum bekliyorum kafamçokkarıştı, pazartesıne kadar bekliycem sonra test yapacam :sm_cool:, kadınlar gunumuzkutlu olsun:enbuyukkk:
kızlar merhaba...
kafam çok karıştı bilen biri bana yardım etsin
dün yazmıştım hatırlarsanız adetim geçti diye neyse tabi ben dayanamayıp test yaptım
gözümü kapattım sonucu görmemek için gözümü açtığımda tek çizgiyi görür görmez hemen çöpe attım testi
sinirlerim bozuldu temizlıik yapmaya giriştim ama beni görseniz
ev mis gibi oldu sonra aklıma takıldı tekrar teste baktım çok silik pembe bir çizgi
inanmadım üzerinden zaman geçti diye
sabah kalkar kalkmaz eczaneden test alıp ilk idrarımla tekrar yaptım
yaaaa kızlar idrar iyice süzülünce 10 dk.içinde yine aynı silik ama bakınca farkedilen pembe çizgiyi gördüm
hala ihtimal veremiyorum kendimi bi tuhaf hissediyorum nolacak şimdiiii...
kızlar merhaba...
kafam çok karıştı bilen biri bana yardım etsin
dün yazmıştım hatırlarsanız adetim geçti diye neyse tabi ben dayanamayıp test yaptım
gözümü kapattım sonucu görmemek için gözümü açtığımda tek çizgiyi görür görmez hemen çöpe attım testi
sinirlerim bozuldu temizlıik yapmaya giriştim ama beni görseniz
ev mis gibi oldu sonra aklıma takıldı tekrar teste baktım çok silik pembe bir çizgi
inanmadım üzerinden zaman geçti diye
sabah kalkar kalkmaz eczaneden test alıp ilk idrarımla tekrar yaptım
yaaaa kızlar idrar iyice süzülünce 10 dk.içinde yine aynı silik ama bakınca farkedilen pembe çizgiyi gördüm
hala ihtimal veremiyorum kendimi bi tuhaf hissediyorum nolacak şimdiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?