Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

slm kızlar nasılsınız serenciğim bir soru sorcam bende bebek takvimi yapıyım dedim ve yaptım ama yanlış oldu daha yeni hamileyim biliyosun ama 6 aylık falan oldum nasıl takvim yapacağımı söleyebilirmisin tatlım

kız allah iyiliğini versin bende desem bu ne zaman 6 aylık hamile oldu canım son adet tarihinin gününü yazmadınmı:roflol:

canım ilk on dakika içinde belirmiş ikinci çizgi..
hamilesin hayırlı olsun..

fater bazı testlerde bu senin dediğin olay oluyor ben hamile olmadığım halde silik pembe çizgi çıktı eczacı arkadaşa gösterdim hamilesin dedi ama kan testim hamile olmadığımı söyledi ve arkasından da adet oldum bence kan yaptırmalısın tam olarak emin olmak için

kızlar kan testi yaptırdım. bhcg 255 miş. yumurtlamadan sonraki 14. gün nasıl sizce. daha doktorla konuşmadım merak ediyorum. normal mi acaba

kız allah iyiliğini versin bende desem bu ne zaman 6 aylık hamile oldu canım son adet tarihinin gününü yazmadınmı:roflol:

evet malesef yapamadım beceremedim zelişciğim son adet tariimin gününü yazmadım ki
yani sormadı:)

canım hamişlerden haberlere gir orda anlatıyolar ordan bakarak yapabilirsin canım belki

evrimmmm bende de 3 gündür çok fazla bel ağrısı var canım adetimde 13 mart aşılama oldum da bekliyorum

evrimmmm bende de 3 gündür çok fazla bel ağrısı var canım adetimde 13 mart aşılama oldum da bekliyorum............

benim göğüs uçlarım sızlıyo bomba gibi,acıyo,,kasıklarıma kramplar giriyo...veee felakeketttt bel ağrısı var 1 haftadır...

ne var gene bugün kkda hem mesajınız gönderilemedi diyor hemde 3 tane birden gönderiyor yetmez miş gibi birde sırasında da değil

benimle aynı tarihte hastalanmayı bekleyen var mııı??? 11 martttt

kızlar benimde 2 gün var adet sancıları başladı biraz sinirlerim bozuldu acaba adetmi olacağım bu arada hepinizin kadınlar gününüz kutlu olsun bebeklerimiz gelsin bizede armağan olsun inşallah anneler günümüz boş geçmez bu sene ilk anneler günümüzü kutlarız

yokk kısssss 11 mart....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…