Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

badecim gecmis olsun tez zamanda tekrar hamis olursun inslh

fater bence sen hamilesin 2-3 gun once senin mesajlarini okurken inanmiycaksin belki ama hamile oldugunu hissettim yazmak istemedim dogal olarak inslh yanilmamisimdir guzelim darisi tum isteyenlerin basina:teytey:

güzelim testyi biraz erken yapmamışmısın?yani ne bileyim ......ben aslında umutsuzum bu ay doktorum muhtemel bi düşük olucak dedi..ama diğer forumdaki bizim kısslarda olmaz öle şey daha bunu anlamak için çok erken diyolar...ben yeniden heveslendim bu sefer....

aramızda kalsın bu ay doktorun verdiği tarihlere uymadım o kritik günler boyunca hergün ilişkiye girdik....bu ay da böle denedim.....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aşırı bir bel ağrısı
göğüslerimde gerginlik
göğüsuçlarında acı
kasıklarımda kramplar

bende olanlar bunlar 1 haftadır böleyim......kendi kendime de avunuyo olabilirim....ayyyyyyyyyy......şimdi bile kramp girdi....offfff.....bi sağ bi soldan giriyo kramp....karnım tef gibi gerildi şuan sanki gaz varmış gibi......öfff yaaaaaa ....ne olcak böle bu işler.....benimle aynı tarihte hastalanmayı bekleyen arkadaşlar......adetiniz 11 inde gelmezse ne kadar beklemeyi düşünüyosunuz test yapmak için.....birde ben progestan kullanıyom...pazartesi biticek...kaç gün içinde hastalanırım acaba....nasıl anlıcam ne kadar geciktiğini........

arkadaşım test yaptım silik çıktı diyosun testiş hem erken yapmışsın hemde sana bişey sorucam....sen bu ay çatlatma iğnesi falan vuruldun mu????

canım sanırım haklısın ağzından bal damlıyor
dünden beri artık göğüslerime dokunamaz oldum
bu ilk defa başıma geliyor
ben adet olacağımda bile ağrımaz göğüslerim
inşallah düşündüğümüz gibidir canım teşekkürler

pişşşştttt kıssslllaarrrrr

beni silebilirsiniz. ben bugün adet olacağım 4 gün önce dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç negatif nisan ayına ekleyebilirmisiniz? artık gün falan saymayacağım sayınca olmuyor. moralim çok bozulmuştu daha yeni kendime geldim

aRKaDaŞLaR BeNiM ReGl TaRiHiM 6 MaRT Tı HaLa oLMadıM aMa 7 SiNDe TesT YaPMıŞTıM NeGaTiF ÇıKTı YaRıN KaN TaHLiLİ YaPTıRaCaĞıM BaNa DuA eDiN oLUr Mu?

selam canım adet olduğumuz ilk günümü yazıyorsun ben yeniyim de sitede bende bugün adet oldum 3 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor benide eklermizin liseye yada neler yapam gerekiyor yazarmısn

kızlar ben 11 mart az kaldı daha tık yok inşallah dibe vurmam

suzidil85 cnm ben en son 11 şubatta regli oldum 11 mart diye yazdım hadi hayırlısı cnm

slm canım ben yaklaşık 2 sene kadar mantar tedavisi gördüm ama hiç kanama olmadı ama mantar olmaya başladığı zamanki günlerde ilişki esnasında acayip acı oluyor bende...

canım bni beklemede yazmışsın ama ben adet olmuştum söylemiştim.artık nisana .ben 4 martta adet oldum bugün bitti sanırım.artık 4 nisana inşallah....

UUF BENDEDE YAVAŞDAN SANCILAR BAŞLADI!!!:1no2: YA O TEST YANILDI YADA NE BİLEYİMsenağlama İYİCE ÜMİTSİZLİĞE KAPILDIM:1no2: ADET OLACAKMIŞ GİBİ OLUPDA HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENEN ARKADAŞLAR VAR MI KIZLAR:uhm: :uhm:BENİM TESTTE ÇOK SİLİK BİR ÇİZGİ ÇIKMIŞTI PEMBE. AMA NE ALAKAYSA ADE OLUCAM GİBİ SANCILANIYORUMsenağlama

güzelim sen yarın kan tahlili yaptıracakmısınnn???

dıptıs inşallah test yanılmaz regli zamanı diye vücut rütun sancısınıda yapmış olabilir korkma

dıptıs kan testi daha kesin sonuç bence ilk önce onu yaptır oldumu tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…