evrimcim igneden 14 gun sonra adet olacaksın diye birsey yok o kesin bir tarih değil. ben 25 subat ta catlatma ignesi oldum dun ise adet oldum 13. gun gçen ay 12. gun oldum yani net bir tarih değil o yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur bilgisi.
anlasıldıgı uzre ben 10 martı beklerken dun aksam erkenden adet oldum bu ayda umutlar bosa çıktı. birakç gun sonra kendime gelirim su an çok canım sıkkınnn(((
sudenazz sen ne durumdasın test yapacaktın sankiii
Kızkar ben de dün (adetten 3 gün önce) test yaptım ve silik pembe de olsa çift çizgiyi gördüm :teytey:
Ama adet günüm geçmeden ne kan testi ne de doktor düşünüyorum...
Kızkar ben de dün (adetten 3 gün önce) test yaptım ve silik pembe de olsa çift çizgiyi gördüm :teytey:
Ama adet günüm geçmeden ne kan testi ne de doktor düşünüyorum...
elmalı turta çok sevindimmm.
bizim adet tarihlerimiz aynı idi hep seninle yaklasık olarak tabi. en azından bizim donemden birtane hamile verelim yaaa.
insalahh kesinlesir birkaç gun içinde hayırlı olsun simdiden.
uç gun kala da olsa silik cizgi ok demektir bence keske baska marka bir test alıp onunlada deneseydin aslında.
evrimcim igneden 14 gun sonra adet olacaksın diye birsey yok o kesin bir tarih değil. ben 25 subat ta catlatma ignesi oldum dun ise adet oldum 13. gun gçen ay 12. gun oldum yani net bir tarih değil o yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur bilgisi.
anlasıldıgı uzre ben 10 martı beklerken dun aksam erkenden adet oldum bu ayda umutlar bosa çıktı. birakç gun sonra kendime gelirim su an çok canım sıkkınnn(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?