Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

evrimcim igneden 14 gun sonra adet olacaksın diye birsey yok o kesin bir tarih değil. ben 25 subat ta catlatma ignesi oldum dun ise adet oldum 13. gun gçen ay 12. gun oldum yani net bir tarih değil o yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur bilgisi.

anlasıldıgı uzre ben 10 martı beklerken dun aksam erkenden adet oldum bu ayda umutlar bosa çıktı. birakç gun sonra kendime gelirim su an çok canım sıkkınnn (((

tatlım bozma moralini...bigün olucak...annesine naz yapıyor işte......

gülsücüm sende hiç belirti yoktu canım birden biremi çıktı ne zaman başladı bide sen geçen ay 15inde hastalanmadınmı bu ay daha erken olman lazım . inşallah hamiş olursun canım bu arada bende hiç bir belirti yokkkk(((((

Kızkar ben de dün (adetten 3 gün önce) test yaptım ve silik pembe de olsa çift çizgiyi gördüm :teytey:
Ama adet günüm geçmeden ne kan testi ne de doktor düşünüyorum...

kızlar benimde adet günüm yarın daha olmadım hadi hayırlısı daha bi belirtide yok sivilce hariç heh

Kızkar ben de dün (adetten 3 gün önce) test yaptım ve silik pembe de olsa çift çizgiyi gördüm :teytey:

hamile olma olasılığın yüksek bence bi kan testiyle kesinleştir..
eğer hamileysen sonucunla beraber gidersin .....tabi doktora gitmen için adet tarihini ez az 1 hafta geçirmelisin....kese anca gözüküyor......

umarım hamişsindir......

canım benim çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :teytey:

Teşekkürler Esrakocum a.s.
Ben testi Oncomed ile yaptım. 5 tane birden almıştım ve adete 1 hafta kala başladım testleri yapmaya... 3 gün kala çift çizgiyi gördüm. Aynı marka test ile pozitifi yakaladım ama yine de hata payı olabilir mi acaba:uhm:

elmalı turta çok sevindimmm.
bizim adet tarihlerimiz aynı idi hep seninle yaklasık olarak tabi. en azından bizim donemden birtane hamile verelim yaaa.
insalahh kesinlesir birkaç gun içinde hayırlı olsun simdiden.
uç gun kala da olsa silik cizgi ok demektir bence keske baska marka bir test alıp onunlada deneseydin aslında.

valla iyi fikir elmalı turta erken gebelik testine bir sur para verene ve bir kere o gun deneme sansın var onun yerine bes tane obur testlerden supersin:)
bir kere yani birtane test kullanıp yaptın oylemi
e elinde daha birkaç test olması lazim birtane daha yapsaydın
baska marka diye lafın gelisi dedim ben markanın çok bir onemi yok pozitif çıkan teste bence. ama ikinci bir test ile kesinlesmesi daha içini rahat ettirir diye dedim. hem birkaç gun daha geçince daha koyulasır cizgi .
hayırlısı olsun simdidennn

kızlar beni de ekleyin olur mu 13 martta adet olmam lazım inşallah olmam.........

elmaı turta seni tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallah kızıma hamileyken deadet tarihinden 2-3 gün önce test yapmıştım silik 2 çizgi çıkmıştı .ttest doğrudur yani için rahat olsun tekrr Allah tamamına erdirsin

merhaba kızlar halen adet olmadım yarın sabah test yapacam cok heyecanlıyım:dance:

korkmayın kızlar inşallah bu ay hayırlı haberlerinizi alırız .rabbim büyük ondan isteyin dualarımız sizlerle:)

efettt kıslarrr nerde listeeee

ama bana öyle dedileeerrr...yaaaa ağlıcam şimdi...bi dikiş tutturamadıkkkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…