Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

dıptıs kan testi daha kesin sonuç bence ilk önce onu yaptır oldumu tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz

evet hadi bakalım hayırlı haberlerle dön emii

kizlar nasilsiniz ben geldim.ofya bu hafta hastalanmam lazim ama gecmiyor günler.kizlar gelmesin bu ay okirmizi renk.

canım ben de günüm gelmeden test yapmıştım. o sabah adet olacakmışım gibi o bölgede bir ağırlık, hafiften bi ağrı vardı. hatta eşimi arayıp hastalanıcam herhalde demeyi bile düşünüyordum.sonra gittim öylesine test aldım.senin yazdıklarından gaza gelmiştim. 2. çizgi pembe çıktı. ertesi gün kan testinde beta hcg 255 çıktı.normal dedi doktor. inşallah senin de sonucun hayırlısı ile olumlu olurbu arada o adet sancısına benzer sancı dün de devam etti. özellikle uzun süre oturup ayağa kalkınca oluyor. anlayacağın kesinleşince de adet olacakmışın hissi devam ediyor . güzel haberlerini bekliyoruz

ya kizlar karnima kramplar giriyor bu belirti olabilirmi

13 ya 14 de olmam lazim canim ama ne bilim korkuyorum olcak diye yine.

bide gögüslerim ve karnim kasiniyor bazende gögsümün ucuna sanki igne batiyor anlamadim nedir bunlar

benım sadece kramplar girio karnıma belim cok agrıo hadi insallah bu sefer olurda surada hamıleyız die bagıralım.....benımde 14mart insalla insallah olmayıs ne kadar zamandır istiosun bebek benim 4, denemem

bu benim 2. denemem canim.ya bu arada gügüslerim büyüdü sanki bi agirlik hissediyorum.niye bilmiyorum ya bende 14 olcam bekliyelim bakalim

ya bide bugün rüyamda acayip bisey gördüm.rüyamda kanli akintim oluyodu beyaz akintinin icinde 2-3 damla kan vardi bu nedemek kizzlarya.

iyi düşünelim iyi olsun güzelimmm....

bu arada çatlatma iğnesi vurulduğunda iğneden 14 gün sonra hastalanıyormuşuz...yani ben boşuna 11 mart diye beklemiyim....14 mart cuma ....hedefff

öylede evrimcim bu rüya nedemek merak ediyorum.ama bilmiyorum gercekci olursak adetz olcam sanki icimden bi his öyle diyor.ama yinede umut diyorum belli olmaz dimi

sen içini ferah tut...yüreğini karartma...

rüyada kan görmek rüyayı bozar derler diyorlar ama karamsar düşünmeyin lütfen...ben hala adet olamadım deliricemmmmmmmmmmmmmmmmmmm göğüslerim patlamak üzere belim nerdeyse kırılacak agrıdan.......

bu arada gebe olmam imkansız onuda belirteyim yani bebek beklemiyorum henüz zaten eşim askerde

bi doktora görün o zaman güzelim....

bi doktora görün o zaman güzelim....

doğru söylüyorsun canım ama inan warya doktor muhabbetinden nefret ediyorummmmmm ama benim hep böyle çok düzensiz ben hastaneye kaldırıldım kansızlıktan.3 kutu dolusu tüpte kan yapıcı ilaç kullandım.. acaba onun etkisi olabilirmi kan yokki allttan salıverelim töpe töpeee

kızlar günaydın......
son durum nedir acaba ....
hamile kalan yokmu yavvvvv....??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…