Kızlar selam. Bir kaç gündür giremedim annemin doğumgünü için sürpriz yapıp yanına gittim süper geçti stres attım geldim. Çarşamba günü HSG çektireceğim. Bir arkadaşım da benle geliyor ve eskisi kadar korkmuyorum. Doğum yapmak üzere olan bir arkadaşım "ne kadar acı verebilir ki, doğum provası yapmış olursun çok çok" dedi ve bir anda düşündüm hakikaten filmden korkarsak doğumda ne yapacağız... :) Çok çok ilaç enjekte edilecek işte. O kadar. Sudenazcım çok üzüldüm bu ay da olmamasına. Umarım gelecek ay beraber gecikir reglimiz. Ben bu ay tam yumurtlama günümde film çekileceğim için bu ayki listeden umudum yok. Filmler sadece çarşambaları çekildiği için ve bir sonraki ayı da yememek için bu ay çektirmek zorundayım. Hadi bakalım hepimize iyi şanslar. Allah yardımcımız olsun. Kucaklarımız bebeğimizin kokusu ile dolsunnnnnnnnnnnnnnnn.....
slm kizlar nasilsiniz
kizlar ben bazi belirtilerden supelenerekten bugun daha dogrusu yaklasik yarim saat once bir test yaptim ve sonuc
pozitif 2 cizgiyi gordum ama 2 dusuk yapmamdan olsa gerek heyecan olmadi testin yanilma payi yoktur demi kizlar cok saskinim ama malesef heyecan yok[/
yoktur canım hadi hayırlı olsunallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi canım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
kan tahlili sonucumu aldım.kanda gebelik görülüyor dedi dr.ama değerim düşükmüş perşembe tekrar tahlil istedi
eğer geç döllenme olduysa o yüzden olabilirmiş
ne şimdi bu ben hamilemiyim değil miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?