Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

gecen ay bende sen gibiydim acaba stresmi yaptın?...çünki ben gecen ay stres yaptım ve gecikti buayda aman olmazsa olmaz bizde kocamla yaza rahatca tatil yaparız diye avuttum çok üstüne düşmedim açıkcası şimdide hastaneye gidiom kan testine.dayanamadım bakalım.....:dance:

Kizlar Dipdiptis Dün Hamile Olduğunu öğrenmiş Ama Kanamasi Başlamiş.... Düşük Tehlikesi Varmişşş çok üzügün Ya Inşallah Iyi Olur Herşey... Stres Yapmayalik Kendimize Oluyor Olan .... Sifira Sifir Elde Var Sifir Olayi...

ne olacak kız bu halimiz ne adet belirtisi ne hamile belirtisi tık yok yawwwwww:bbo::bbo::bbo:

şekerim beni hiç stres yapmıyorumki.....yani oluruna bırakıyorum.....asıl bu durumda stres yapıyorum......ilk defa adettim gecikti...hamile değilim....testler öyle diyo....bune şimdi diye strese başlıyorum....kafamçokkarıştı

bu arada umarım sen hamişsindir.testin sonucunu bildirmeyi unutma......:içelim:

kan testimi ettirsek ben yarın sabahta test yapacam olmazsa gidip kan testi ettirecem ofkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

şekerim ben adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım oda negatif çıktı..acaba erken yaptırmış olabilirmiyim diyorum ama kendimi avutuyorum....sen bi yap istersen canım....

ay gerçektenmi yaaaaa....bak şimdi çok üzüldüm...umarım bişiy olmaz ...iyi haberlerini alırız........hamiş kalması bi dert onu tutması ayrı bir dert....Allahım sen kullarına yardım et....

ay inşallah bişey olmaz bende merak ediyodum bu kız gözükmüyo diye hayırlı haberlerini bekliyoz dıpdıptıs

kızlar şimdi size bi sorum olacak....deminden beri internette araştırıyorum bişey bulamadım pek......
son bir kaç keredir ilişki sırasında kasıklarım patlıycakmış gibi ağrıyor.....sizce niye olabilir? yada böyle olan varmı?
çoğu sitede kist,enfeksiyon,v.s gibi sorunlar olabilir diyor fakat daha ben geçen ay bir çok test yaptım...hiç bişeyim çıkmadı.hatta dr.um pırıl pırılsın dedi,hiçbir sorunun yok....ama ben şimdi buna kafayı taktım......

sudenazcım benimde bu ara ilişki sıransında başlarında ağrı sonra yanmaya dönüşüyo ama bu aralar daha iyi düzeldi gibi canım

sudenazcım benimde bu ara ilişki sıransında başlarında ağrı sonra yanmaya dönüşüyo ama bu aralar daha iyi düzeldi gibi canım

sağol canım benim öyle başında değilde şimdi nasıl desemki sanki böyle kasığıma giriyomuş bıcak gibi oluyor......

sağol canım benim öyle başında değilde şimdi nasıl desemki sanki böyle kasığıma giriyomuş bıcak gibi oluyor......

canımm aynı sorun hamiş olmadan once bendede vardı , neredeyse ilişki azap halıne donusmustu saolsun kocişim cok anlayıslı davrandı ama ben kendımı strese sokmustum , dedıgın gıbı resmen bıcak saplanıyor agrım oluyordu hatta goguslerımde bıle agrı belırmıstı doktora gıttım kontrole bıde ne dese begenırsınız:roflol: sende hiiç bişey yok sadece ayaklarını üşütmüşsün oda kasık bolgenı zorluyor dedı yanı bir ayak üşütmek nelere maal oluyo , aman aman kadınlar ayaklarına cook dıkkat etmesi gerekmiş ayaklarınızı sıcak tutun bayanlar yaz gelmeden cıbıl cıbıl dolasmayın sakın , ayaklarınızı korursanız bişeyiniz kalmaz benden solemesiiia.s.

ya arkadaslar stres yapmayalım hamile kalamıyoruz vs diyoruzda hamile kalan arkadaslar hiç mi stresyapmadılar ??/ bu insanın elinde olan birsey değilki
bana arkadaslarım çok takıyorsun ondan olmuyor vs dediklerinde çok sinirleniyorummm. çunku bu elimde değil ve birçok stres yapan insanda kalıyor mumkun mertebe dusunmemeye calısın diyorum ben.

Aynen katılıyorum Esrakocum!
Düşünsenize, aşılama yapılan kadın hiç mi stres olmuyor da bebeği tutuyor?
Bana da çok saçma geliyor doğrusu...
Stres yapma demek yerine pozitif düşün pozitif olsun demek daha doğru bence...

denizkokusu geçmis olsun tekrar.
iyiki cektirmissin demekki hsg yi
peki tıkanıklık vardı acıldıgını gordunuz ekranda tekrar tıkanma ihtimali hemen en azından yoktur insallah ??

demek agrı kesici alınca çokda kotu değil bu film olayı. çok rahatlattın içimi canım çok sagol yoksa birkaç ay sonra olmazsa bebek bende çektirecğğmi canım çok tatlı değildir ama buralarda yazılanları okuduktan sonra urkmustim biraz.

ilac verilirken gaz sancısı gibi birsey oluyor dedin peki ilacı vermek için rahim agzına ince boru yerlestiriyorlarmıs onun içinde rahimi tutoyrlarmıs o esnada falan bir agrı acı hissetmedinmi?

canımm sen kımseyı takma kafana stresle alakası yok ama olacakmı olmıcakmı dıyede takılma yanı oluruna bırak herseyı elbettekı sizin bebişlerinizinde zamanı vardır allah herseyı sırasına gore vermıs Allahtan baskada kımse bılemez,demekkı senın daha zamanın var cnm allah hayırlısını versın de hayırlısı nezamansa ozaman de yeter cnm ,
kucaklarınız bos kalmıcak bana ınana.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…