yok canım valla benim yolunda değil.........kafamçokkarıştı
aaa ben adet olmak istiyorum.....hamile falan değilim....bari adet olayımda bir an önce bitsin diyorum....ama bacım tık yok......adet belirtisi bilem yok........
yok canım valla benim yolunda değil.........kafamçokkarıştı
aaa ben adet olmak istiyorum.....hamile falan değilim....bari adet olayımda bir an önce bitsin diyorum....ama bacım tık yok......adet belirtisi bilem yok........
ne olacak kız bu halimiz ne adet belirtisi ne hamile belirtisi tık yok yawwwwww:bbo::bbo::bbo:
gecen ay bende sen gibiydim acaba stresmi yaptın?...çünki ben gecen ay stres yaptım ve gecikti buayda aman olmazsa olmaz bizde kocamla yaza rahatca tatil yaparız diye avuttum çok üstüne düşmedim açıkcası şimdide hastaneye gidiom kan testine.dayanamadım bakalım.....:dance:
gecen ay bende sen gibiydim acaba stresmi yaptın?...çünki ben gecen ay stres yaptım ve gecikti buayda aman olmazsa olmaz bizde kocamla yaza rahatca tatil yaparız diye avuttum çok üstüne düşmedim açıkcası şimdide hastaneye gidiom kan testine.dayanamadım bakalım.....:dance:
kan testimi ettirsek ben yarın sabahta test yapacam olmazsa gidip kan testi ettirecem ofkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
anacım bi bilsem.....offfffffff kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Kizlar Dipdiptis Dün Hamile Olduğunu öğrenmiş Ama Kanamasi Başlamiş.... Düşük Tehlikesi Varmişşş çok üzügün YaInşallah Iyi Olur Herşey... Stres Yapmayalik Kendimize Oluyor Olan .... Sifira Sifir Elde Var Sifir Olayi...
bu arada umarım sen hamişsindir.testin sonucunu bildirmeyi unutma......:içelim:
bak hala duruyonmu..bildiririm canım hadi görüşürüz kızlar byyyyyyyyyyy gidiom ben teste
sudenazcım benimde bu ara ilişki sıransında başlarında ağrı sonra yanmaya dönüşüyo ama bu aralar daha iyi düzeldi gibi canım
sağol canım benim öyle başında değilde şimdi nasıl desemki sanki böyle kasığıma giriyomuş bıcak gibi oluyor......
ya arkadaslar stres yapmayalım hamile kalamıyoruz vs diyoruzda hamile kalan arkadaslar hiç mi stresyapmadılar ??/ bu insanın elinde olan birsey değilki
bana arkadaslarım çok takıyorsun ondan olmuyor vs dediklerinde çok sinirleniyorummm. çunku bu elimde değil ve birçok stres yapan insanda kalıyor mumkun mertebe dusunmemeye calısın diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?