Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

aynen elmalı turta
hamile kalmaya calısan insanların yakınlarınında biraz hassas ince dusunmesi gerek ama nerde resmen basa gelmeden bilinmeyen birseymis bu duygu . ben cevremde duydukca bebek isteyip hamile kalamayanları acayip uzulurdum onlara allah verdi bana iyiik ilk istedgimde çok takar sonra olmazmıs derdim. ki ikinci hiç dusunmuyordum bunalrı hissederken. demek oyle bir acımısım o insanlara ki allah basıma verdi diyorum .) sende bir yasa diye tovbe yarabbim :) acıma allah acısın falan derler ya :))
en azından dusunmemey calıs baska seylerle mesgul ol bari bu ara falan dense sinirlenmiycem..
uyuz uyuz takıyorsunn boyle takarsan olmazz çok takıyorusn
oysa hani çok takmıslıgımda yok gundemim bu tabiki konusuyorum bu konuyu falan ..

oyle iyi dusunmeye calısıyorum zaten
hep kendim gibi yay burcu bir kızım olsun istemistim belkide allah tam gonlume gore vermek için bu ayı bekledi diyorum su an olursa yay burcu olacak çunku.
yanlız hamile arkadasların listesine bakılırsa akrep burcu patlaması yasancak demekki seneye:)))

ilahi seren....:roflol:
valla canım bu gecikmede devam ederse haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten....
bakalım ben neremi üşütmüşüm..:roflol:

ilahi seren....:roflol:
valla canım bu gecikmede devam ederse haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten....
bakalım ben neremi üşütmüşüm..:roflol:

:roflol: e öle ama bendekı sorun oymus ama bende gecıkme falan olmadı hıc sadece ılıskı sırasında agrılarım yanmalarım oluyordu okadar senınkı farklı bişey olabılır:enbuyukkk:

:roflol: e öle ama bendekı sorun oymus ama bende gecıkme falan olmadı hıc sadece ılıskı sırasında agrılarım yanmalarım oluyordu okadar senınkı farklı bişey olabılır:enbuyukkk:

valla bende üşütmüş olmayı tercih ederim.......
peki şimdi hamişsin ilişki sırasında şuan kasık ağrın olmuyomu?

hayır yani oluyosa gene umutlanıp hamilemiyim diycemde ondan soruyorum....sırnaşık şey

kızlar dun doktora gıttım ultrasonda bebegımın kesesını gordum, cok mutlu oldum, rabbm herkesın kucagını doldursun.

:teytey: valla cnm ilişki sırasında zorlanma oluyor eskısıne nazaran ama cok agrı olmuyor ara ara bagzı doktorlar hamilelikte ilk 3 ay ilişkiyi yasaklıyor benım doktorumda haftada 2yi aşmayın dedısengözlerimebaksanab e bebeiş için biraz katlanmak gerek ama ara ara zorlandıgım oluyor oda bebısten kaynaklanıyor henuz tam karnıma gecmedı assagıda yanı bu haftadan sonra rahatlarım insalaha.s.

bak şimdi gene umutlandım...sırnaşık şey
kız benimkide bebişten olmasın sakın...... :uhm:

ya ben varya hakkaten kafayı yemeye başlamışım da haberim yok...şimcik adet olsam bu seferde kesin üstüne görüyom diycem heeee..:roflol:
ben 9 ay sonra dokuz doğurmazsam neyim valla.......laelaelaelaelae

:roflol: kıs allah seni napsın emiiiii:roflol: cokta uıtlenme ama umudunuda kaybetme bu ay olmazsa otekı ay da var cnm sen calısmalarını ii yap rabbım zamanı gelınce elbet sanada müjdenı verecektrı herseyın hayırlısı tatlişkoomma.s.

bende 15 martta hastalanıcam, hiç gelişme yok, sadece göğüslerimde bazen azıcık batma oluyo gibi bişeyler var, ama o da regl olacağım içindir, cumartesi sabah fortel yaptım tek çizgiydi, yüksek ihtimal işim sonraki aylara kaldı sende varmı bişeler

kızlar slm bugün hsg çektiricem ama adetim çok parça parça geldiği için dr um kan testi istedi... resmen minik ciğer parçaları gibiydi... düşük yapmış olabilirsin dedi dün testi verdim bugün filmi çekilicem bakalım daha neler görücez canım çok kıymetli değildir ama içimde korku yok desem yalan olur bide aklıma şu takıldı eğer düşük yaptıysam sanmıyorum ama film genede çekilirmi acaba test sonucuna göre belli olur herhalde

kizlar merhaba heralda bende adet olcam agrilarim var offya bu ayda olmadi sanirim kizlarya.

gülsücüm gebelik belirtileryle adet ağrısı aynıymış bekle bakalım biraz haberdar et

canım ya gebelik şüphesi varsa çekmezler filmi.sonuçta radyasyon içerikli bir film. gebelik sonlanır bu yüzden dr.lar adet bittikten hemen sonra çekiyorlarki olası bir gebelik bitmesin diye......ayrıca adetliysen nasıl çekcekler. hiç bişey anlamadım...

vuslat sayet dusuk yapıyorsan filme ne gerekki demek sperm yumurta ile karsılasmıs dollenmis ama tutunamamıs bu durumda tuplerinin tıkalı olma durumu yoktur zaten filme de gerek yoktur cekimi sakıncalı olmasa bile dr bu yuzden bekletmis olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…