canımm aynı sorun hamiş olmadan once bendede vardı , neredeyse ilişki azap halıne donusmustu saolsun kocişim cok anlayıslı davrandı ama ben kendımı strese sokmustum , dedıgın gıbı resmen bıcak saplanıyor agrım oluyordu hatta goguslerımde bıle agrı belırmıstı doktora gıttım kontrole bıde ne dese begenırsınız:roflol: sende hiiç bişey yok sadece ayaklarını üşütmüşsün oda kasık bolgenı zorluyor dedı yanı bir ayak üşütmek nelere maal oluyo , aman aman kadınlar ayaklarına cook dıkkat etmesi gerekmiş ayaklarınızı sıcak tutun bayanlar yaz gelmeden cıbıl cıbıl dolasmayın sakın , ayaklarınızı korursanız bişeyiniz kalmaz benden solemesiiia.s.
ilahi seren....:roflol:
valla canım bu gecikmede devam ederse haftaya gitmeyi düşünüyorum zaten....
bakalım ben neremi üşütmüşüm..:roflol:
:roflol: e öle ama bendekı sorun oymus ama bende gecıkme falan olmadı hıc sadece ılıskı sırasında agrılarım yanmalarım oluyordu okadar senınkı farklı bişey olabılır:enbuyukkk:
valla bende üşütmüş olmayı tercih ederim.......
peki şimdi hamişsin ilişki sırasında şuan kasık ağrın olmuyomu?
hayır yani oluyosa gene umutlanıp hamilemiyim diycemde ondan soruyorum....sırnaşık şey
kızlar dun doktora gıttım ultrasonda bebegımın kesesını gordum, cok mutlu oldum, rabbm herkesın kucagını doldursun.
kızlar dun doktora gıttım ultrasonda bebegımın kesesını gordum, cok mutlu oldum, rabbm herkesın kucagını doldursun.
:teytey: valla cnm ilişki sırasında zorlanma oluyor eskısıne nazaran ama cok agrı olmuyor ara ara bagzı doktorlar hamilelikte ilk 3 ay ilişkiyi yasaklıyor benım doktorumda haftada 2yi aşmayın dedısengözlerimebaksanab e bebeiş için biraz katlanmak gerekama ara ara zorlandıgım oluyor oda bebısten kaynaklanıyor henuz tam karnıma gecmedı assagıda yanı bu haftadan sonra rahatlarım insalaha.s.
bak şimdi gene umutlandım...sırnaşık şey
kız benimkide bebişten olmasın sakın...... :uhm:
ya ben varya hakkaten kafayı yemeye başlamışım da haberim yok...şimcik adet olsam bu seferde kesin üstüne görüyom diycem heeee..:roflol:
ben 9 ay sonra dokuz doğurmazsam neyim valla.......laelaelaelaelae
kızlar slm bugün hsg çektiricem ama adetim çok parça parça geldiği için dr um kan testi istedi... resmen minik ciğer parçaları gibiydi... düşük yapmış olabilirsin dedi dün testi verdim bugün filmi çekilicem bakalım daha neler görücez canım çok kıymetli değildir ama içimde korku yok desem yalan olur bide aklıma şu takıldı eğer düşük yaptıysam sanmıyorum ama film genede çekilirmi acaba test sonucuna göre belli olur herhalde
kizlar merhaba heralda bende adet olcam agrilarim var offya bu ayda olmadi sanirim kizlarya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?