Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

yok yanlış anlamışşsın ... adetim bitti benim ama adetli olduğum 2. ve 3. gün parça parça tuvalete oturduğumda hep bişeyler düştü içimden... perşembe günü adet olmuştum bugün haftası.... dün dr.a gittim film için ilaç yazdırmaya ona anlattım böyle böyle oldu diye.... o da ne olur ne olmaz diye kan tahlili istedi.... bugün onun da sonucunu alıp dr.a göstericem... gebelik şu an yoktur ama düşük yapmış olabilirsin dedi.... valla ne biliyim ona göre düşük varsa ne yapıcağını o söyler bana.... film çekilebiliyorsa çeker.... benim geçen ay 12 yumurtam oluşmuştu ilaçla ondan da olabilir dedi....

yok yapmadim kizmayin kizlar beklicem bu ardade ayzen karbonat olayina inanmiyorum ben gecen gün ben zaten kabartma tozuyla yapmmisim sonradan hamile arkadasima gittim.oda bende karbonatla gittik kiz 6 aylik ama dibe düstü valla bendede hadi ben haile degilimse ya okiz karni sismis ama dibe düstü garip yani:uhm:

canım adetimin 29. günü ile 35. günü idrarda baktırdım negatif çıktı... kan testini ondan istedi bence... düşük yaptığım veya yapmadığım kan testine göre belli olacak... bugün bakıp ona göre yapar ne yapılacaksa...16:30 da dr umla buluşucam... film için o saate randevu verdi...

tamam canım anlaşıldı şimdi.....
evet bencede hamiş kalmışsan filme gerek kalmaz tüpler açıkki olmuş.....
:içelim:

sudenazzz ne yaptın hastalandınmı bende daha tık yok ne olacak bu halimiz

yok şekerim bendede yok bişey......
ama ben nedense o kadar testten sonra hamiş olmadığıma eminim ........
o yüzden diyorum bir an önce adet olayım bitsin sonra yumurtlayım ve çalışmaları hızlandırayım........:dance:

sude bende adet olmim diye dua ediyorum ama olcam sanirim ofya gelecek aya daha cok calismak lazim dimi kizlar:teytey:

Evet Kislar Diptistan Haberiniz Varmii????

yok canim su an bembeyazim bir kirmizilik yok yani bekliyorum iste dua ediyorum bu arada gelmesin diye ayzen hepiniz icin gecerli bu dualarim.allah hepimize kirmiziyi göstermesin bu ay kizlar yaa.s.

offya beklemek ne kadar zor biseym is gögüslerimi altindaki kmikler agriyor resmen bu nedemkki anlamadim vallahi

klava:gülsü çocuk gibi davranıyosun ya bi test yapmıyosun kızdırdın bak yine beni

offya beklemek ne kadar zor biseym is gögüslerimi altindaki kmikler agriyor resmen bu nedemkki anlamadim vallahi

şaka yapıyosun herhalde........yasakkelime
hale bunlar nedir diye sorabiliyosunya pes yaniiiiiiii.........

herkes sana bi test yaparsan acaba larından kurtulursun diyor......sen hem yapmıyosun hemde niye oluyor bekleyemiyorum diyosun....Çok üzgünüm çoook

çok naz yapıyon şekerim sen yaaaaaa......yerimseniben

niye bekleyip kendini helak ediyosun bende belirti olsa biraz beş dakika durmazdım ölüm yok ya ucunda negatifse negatif

canim ama gögüslerim hassaslasmadiki hem ne bilim canimya.kasigimin agrisi sag taraftan geliyor normalde hamile olsaydim solda gelmezmiydi ayzen.^bilmiyorum ki:bbo:

bimiyorumki herkes solumda agri var demis ama benim genelde sag tarafimda.yani solumdada var ama dönerken kalkerken genelde sag tarafimda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…