canım ya gebelik şüphesi varsa çekmezler filmi.sonuçta radyasyon içerikli bir film. gebelik sonlanır bu yüzden dr.lar adet bittikten hemen sonra çekiyorlarki olası bir gebelik bitmesin diye......ayrıca adetliysen nasıl çekcekler. hiç bişey anlamadım...
vuslat sayet dusuk yapıyorsan filme ne gerekki demek sperm yumurta ile karsılasmıs dollenmis ama tutunamamıs bu durumda tuplerinin tıkalı olma durumu yoktur zaten filme de gerek yoktur cekimi sakıncalı olmasa bile dr bu yuzden bekletmis olmalı.
yok yanlış anlamışşsın ... adetim bitti benim ama adetli olduğum 2. ve 3. gün parça parça tuvalete oturduğumda hep bişeyler düştü içimden... perşembe günü adet olmuştum bugün haftası.... dün dr.a gittim film için ilaç yazdırmaya ona anlattım böyle böyle oldu diye.... o da ne olur ne olmaz diye kan tahlili istedi.... bugün onun da sonucunu alıp dr.a göstericem... gebelik şu an yoktur ama düşük yapmış olabilirsin dedi.... valla ne biliyim ona göre düşük varsa ne yapıcağını o söyler bana.... film çekilebiliyorsa çeker.... benim geçen ay 12 yumurtam oluşmuştu ilaçla ondan da olabilir dedi....
sudenazzz ne yaptın hastalandınmı bende daha tık yok ne olacak bu halimiz
offya beklemek ne kadar zor biseym is gögüslerimi altindaki kmikler agriyor resmen bu nedemkki anlamadim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?