Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

insallah nisanda bebisin gelri sabirsiz.bende adetimi bekliyorum bugün yada yarin gelmesi lazim.ayzencim kasiklarimdaki agri gecti simdi iyiyim bugün olmucam sanirim yarinda atlatirsam rahatlicam.

ayzencim yarin benim adet günüm ama b irgün önce gelirdi 16 subattan hesaplarsak 28 günde bir oldugumu göre 14 mart olmazmi günüm gecsin hemen yapcam

kiz gulsu ne kadarda meraksizsin ya ben olsaydim simdiye kadar kac kez yapmistim
bende bi tane teest var sana gonderimde yap

bu arada diptisa cok uzuldum insallah onemli bi sorunu yoktur canim benim ya Allah buyuk yardimcisi olucaktir insallah

:çok üzgünüm:bu arada diptisa cok uzuldum insallah onemli bi sorunu yoktur canim benim ya Allah buyuk yardimcisi olucaktir insallah

gülsüüüüüüüü

yani dua et ist da falan değilsin:))) a tlayıp gelip zorla sana test yapabilirdikk yanii:))
ya allah rızası için bu aksam test al yarın sabah ilk is yap ve bize yazzzzz. habire belirti yazıp duruyorsun da icraat yok ogrenemk içinnn biz bilmeyiz test bilir hamilemisinnnn diyee okkk canım bak yarın sabahhh test yapmadan sakın buralara birse yyazma oram agrıyor buram agrıyor diye:))))))))

kızlar hsg mi çektirdim... anestezi alacak kadar zor değil ama dayanması da kolay değil:a015: ... insanın canı acıyor hakikaten özellikle rahime bişey yerleştiriyorlar o zaman... bir de ilacı vücuda verdikleri zaman ağrı artıyor ama sadece 3dk sürüyor... derin derin nefes aldım hep kendimi kasmamak için... sonuç olarak tek tüpüm kapalıymış sanırım.... yarın birdaha çektiricem dr um öyle istedi, sadece yatarak bu sefer normal röntgen gibi olucak herhalde... yarı akşam dr tam anlamıyla bir açıklama yapar artık....

Esrako selam. Çekim dijital olduğundan çekim yapılırken ben de bir ekrandan adım adım yapılan işlemi izledim. Önce bir alet taktı sonra dezenfeksiyon için bir sıve püskürttü sanırım , onlarda acı hissetmedim. Sadece alttan muayene sırasında olan rahatsızlık hissi vardı. Sonrasında bi alet yerleştirdi ve açtı. onda da acı felan hissetmedim. Sonra şimdi ilaç püskürtmeye başlıyorum dedi o an da normal bir sıcaklık yayıldı içime. Ben de izliyorum rahmin içine beyaz bir sıvı yayılıyor. Ama bir noktada tıkandı. İşte orda tıkalı tüpleriniz zorliyacağım dedi doktorum. Basınç gaz sancısı regl sancısı karışımı bişey hissettim ama bi yandan da dua ediyorum Allahım açılsın ne olur diye. Ve açıldı ikisi birden... İncecik saç kılı gibi o tüplerden geçişini gördüm ilacın ve bitti dedi... :) Korkacak birşey yokmuş yani. Ama aklınızda olsun dijitalde çekilmek daha iyiymiş. Daha net görünüyormuş herşey...

kıslar bana bi yardım edin yaaaa
nedir kıslar bu adet mi olucam acaba ama hiç böle adet belirtim olmamıştı benim...hamileliği geçtim kist falan mı diye düşünmeye başladım...

sol kasığımda batmalar ağrılar var ve şuanda sanki batma olur olmaz yanmada olur gibi...neler oluyor bana...

sol kasığımda batmalar ağrılar var ve şuanda sanki batma olur olmaz yanmada olur gibi...neler oluyor bana...

Sağolun çok Yardimci Oldunuz Walla...

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

11 Mart Adet Günümdü.ama Ben Progestan Kullandim 8 Gün Boyunca Ve Progestan 10 Martta Bitti...

Allah Allah Ne Bu Yaaa...yazdiğim Mesajlar Nerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…