kızlar hsg mi çektirdim... anestezi alacak kadar zor değil ama dayanması da kolay değil:a015: ... insanın canı acıyor hakikaten özellikle rahime bişey yerleştiriyorlar o zaman... bir de ilacı vücuda verdikleri zaman ağrı artıyor ama sadece 3dk sürüyor... derin derin nefes aldım hep kendimi kasmamak için... sonuç olarak tek tüpüm kapalıymış sanırım.... yarın birdaha çektiricem dr um öyle istedi, sadece yatarak bu sefer normal röntgen gibi olucak herhalde... yarı akşam dr tam anlamıyla bir açıklama yapar artık....
Esrako selam. Çekim dijital olduğundan çekim yapılırken ben de bir ekrandan adım adım yapılan işlemi izledim. Önce bir alet taktı sonra dezenfeksiyon için bir sıve püskürttü sanırım , onlarda acı hissetmedim. Sadece alttan muayene sırasında olan rahatsızlık hissi vardı. Sonrasında bi alet yerleştirdi ve açtı. onda da acı felan hissetmedim. Sonra şimdi ilaç püskürtmeye başlıyorum dedi o an da normal bir sıcaklık yayıldı içime. Ben de izliyorum rahmin içine beyaz bir sıvı yayılıyor. Ama bir noktada tıkandı. İşte orda tıkalı tüpleriniz zorliyacağım dedi doktorum. Basınç gaz sancısı regl sancısı karışımı bişey hissettim ama bi yandan da dua ediyorum Allahım açılsın ne olur diye. Ve açıldı ikisi birden... İncecik saç kılı gibi o tüplerden geçişini gördüm ilacın ve bitti dedi... :) Korkacak birşey yokmuş yani. Ama aklınızda olsun dijitalde çekilmek daha iyiymiş. Daha net görünüyormuş herşey...
vuslat geçmis olsun canım
bende dun dr umla konustum bgun seni bir goreyim ctesi için rahim filmi organizasyonu yapalım dediiii inanamadım daha 8 ay oldu benim bebek isteyeli. ama sezaryandan sonra yada spiral yuzunden tıkana biliyormus. bakalım ctesi bende çektireceğim çok heyecanlı yım ve korkmamaya calısıyorum. bende okurken o rahimi tutup sabitliyorlar ilac vermeden evel o kısmından nedense bilmeden korkuyordum demek en acıtan o kısım ama kısa surmesi iyi en azından.
beni beklemede olanların arasından çıkarın az önce hastalandımsenağlamasenağlama 13 nisan olarak yazın nisanda umutlarımız
vuslat geçmis olsun canım
bende dun dr umla konustum bgun seni bir goreyim ctesi için rahim filmi organizasyonu yapalım dediiii inanamadım daha 8 ay oldu benim bebek isteyeli. ama sezaryandan sonra yada spiral yuzunden tıkana biliyormus. bakalım ctesi bende çektireceğim çok heyecanlı yım ve korkmamaya calısıyorum. bende okurken o rahimi tutup sabitliyorlar ilac vermeden evel o kısmından nedense bilmeden korkuyordum demek en acıtan o kısım ama kısa surmesi iyi en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?