Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

fatoşcuğum merhabaaaaaa kızlar 29 şubatta adet oldum benide ekleyin listeye inşallah bu ay çift çizgiyi görmek nasip olur..

BENDE İSTİYORUM LİSTEDE ADIMI GÖRMEK :1rolleyes: EMİN DEĞİLİM AMA SANIRIM 12 NİSAN a.s.

Fatoş hoşgeldin a.s.
inşAllah dileğin gerçekleşir
bebişin gelir hayırlısıyla..
sevgiler canım

çok teşekkür ederim arkadaşlar inş bi sonraki aya bütünnnn isteyenler hamiş olur tabi bendesenağlamasenağlamasenağlama

öykübebek canım üzülme kıyamam yaa inşAllah buradan hamileyim diye seslendiğin gün çook yakın
hiissediyorum bebişin yakında gelecek Allahın izniyle sen üzülme tamam mı canım öptüm :))

canım tebrik ederim allah kucağında göstersin canım.inş bende pazartesi mart hamişi olurum.canım:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.

dıptısdıptıs çok haklısın.Benim adet tarihim 21 Mart fakat umutsuzum çünkü belirtilerim adet belirtisi ile aynı bende umutllarımı gelecek aya bağladım

kıssslaarrr ben bugün öğlen hastalandımm....benide bekleme listesinden silin ve nisan 13 NİSAN a yazın....tahminm öle yanii...önce çok içim sıkıldı hastalanınca ama sonradan kendimi teselli ettim hastalanmam demek yeni bir adet döngüsünün başlangıcı rahmimin temizlenmesi demek..bu da yeni umutlar demekk..senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kislar çok Düşündüm Bugün Ananemdeydim...ve Dayanamayip Ona Sordum...bildiğin Biri Varmi Beni Sardirt Dedim....ben Bi Sorayim Dedi....ne Bileyim O Da Bi Umut Denemekten Bi Zarar Gelmez.....umut Fakirin Ekmeği Misalii....ne Dersiniz?çok Mu Aptalca?

canım ne demek o duymadım ben hiç anlatta bende yaptırayımmm

:teselli: CANIM BENİM YENİ AY YENİ ŞANS. EN AZINDAN SAĞLIKLIYIZ BAK BENDE TOPARLADIM YENİDEN LİSTELERE HIZLI BİR GİRİŞ YAPIYORUM :icecream:

ilk defa listede ismimi en basta gormüştüm cünkü günüm gecmişti ilk defa beklemeye gectim cok umutlandım hatta havalandım ama olmadı hep dioruzya hayırlısııa.s.

ilk defa listede ismimi en basta gormüştüm cünkü günüm gecmişti ilk defa beklemeye gectim cok umutlandım hatta havalandım ama olmadı hep dioruzya hayırlısııa.s.

CANIM NE BİLEYİM DUYDUKLARIMIN YALANCISIYIM..BAZILARINDA KASIK DÜŞÜKLÜĞÜ FALAN OLUYOMUŞŞŞ ESKİLER Bİ YÖNTEMLE BAZI BİTKİLERİ KURU ÜZÜM BAHARAT FALAN BUNU DÖVÜP PİŞİRİP ADETİN SON GÜNÜ TEMİZLENDİKTEN SONRA SARIYOLARMIŞ SANA O GECE DE İLİŞKİYE GİRİYOMUŞSUN....BİRÇOK KİŞİDEN DUYDUM..BUGÜN YENGEM ANLATTI ONUNABİSİNİN HANIMI EVLENMİŞ İKİ YIL ÇOCUKLARI OLMAMIŞ SARDIRTMIŞLAR HEMEN O AY KALMIŞ..ARADAN4 SENE GEÇMİŞ BU ARADA HJİÇ KORUNMA YOK 2.ÇOCUĞU İSTİYOLAR OLMUYO YİNE SARDIRTIYOLAR HEMEN O AY HAMİLE KALIYO İKİNCİYEE...ŞİMDİ KADININ 16 YAŞINDA KISI 12 YAŞINDA OĞLU VAR

valla canım ıyı oldu bu bilgi 2 sene cocukları olmamıs sardırınca olmus arastırıcam insalla saran birini bulurum umut fakirin ekmeği...

yine bizim gün yaptığımız arkadaşımızz var benle yaşıt oda evlendi 3 yıl olmadı...doktora gidiyolardı ne ilaç tedavileri gördü ikisindede herşey normal dedi doktoru,ben buna canlı şahidim sonra annesine biri saralım bu kısı bi demiş...bize söledi arkadaş o zaman ben bekarım tabi ben hatta saçmalama kızım ne o öle işin onamı kaldı doktoruna devam e falan dedim...aaaaa kısss o ay hamile kaldı,yani sarıldığı ayy..hepimiz şokkk geçirdikk...şimdi utana utana o kadını sordum onu saran kadını o da ölmüş ne yazıkki....bende kendimi sardırtacak birini arıyom..

ilginç bi yöntem ama iyce araştırın arkadaşlar bi zarar gelmesin bu arada bugün adet günüm ve hala hastalanmadım ben ama hiç belirtim yok bence mevsim değişikliğinden sapmalar yaşanıyooo(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…