arkadaşlar merhaba. sizlere bir sitemim var benim. size bundan önce de bir çok kezmerhaba demiştim. ne zormuş yeni olmak. inşallah bir merahaba alabilirim sizlerden
hamiş olanları tebrik ediyorum. olmak isteyipte yine tek çizgi görenlere umutlarını yitirmemelerini diliyorum.
bende hamiş olmayı çok istiyorum allah hepimize yardımcı olsunb
Serencim,
Bu ay ben de çift çizgiyi gördüm!!! oleeeeeeeeeey!!!!!!!
Daha doktora gitmedim ama hesaplayıcılara göre 4+2 hamişim..
Kızlar sizce doktora ne zaman gitmeliyim?
Bu arada tüm Mart hamişlerini kutlkarııııımmmmmm!!!
beni silin arkadaslargene olmadı ................................
kislar çok Düşündüm Bugün Ananemdeydim...ve Dayanamayip Ona Sordum...bildiğin Biri Varmi Beni Sardirt Dedim....ben Bi Sorayim Dedi....ne Bileyim O Da Bi Umut Denemekten Bi Zarar Gelmez.....umut Fakirin Ekmeği Misalii....ne Dersiniz?çok Mu Aptalca?
:teselli: CANIM BENİM YENİ AY YENİ ŞANS. EN AZINDAN SAĞLIKLIYIZ BAK BENDE TOPARLADIM YENİDEN LİSTELERE HIZLI BİR GİRİŞ YAPIYORUM :icecream:
ilk defa listede ismimi en basta gormüştüm cünkü günüm gecmişti ilk defa beklemeye gectim cok umutlandım hatta havalandım ama olmadı hep dioruzya hayırlısııa.s.
CANIM NE BİLEYİM DUYDUKLARIMIN YALANCISIYIM..BAZILARINDA KASIK DÜŞÜKLÜĞÜ FALAN OLUYOMUŞŞŞ ESKİLER Bİ YÖNTEMLE BAZI BİTKİLERİ KURU ÜZÜM BAHARAT FALAN BUNU DÖVÜP PİŞİRİP ADETİN SON GÜNÜ TEMİZLENDİKTEN SONRA SARIYOLARMIŞ SANA O GECE DE İLİŞKİYE GİRİYOMUŞSUN....BİRÇOK KİŞİDEN DUYDUM..BUGÜN YENGEM ANLATTI ONUNABİSİNİN HANIMI EVLENMİŞ İKİ YIL ÇOCUKLARI OLMAMIŞ SARDIRTMIŞLAR HEMEN O AY KALMIŞ..ARADAN4 SENE GEÇMİŞ BU ARADA HJİÇ KORUNMA YOK 2.ÇOCUĞU İSTİYOLAR OLMUYO YİNE SARDIRTIYOLAR HEMEN O AY HAMİLE KALIYO İKİNCİYEE...ŞİMDİ KADININ 16 YAŞINDA KISI 12 YAŞINDA OĞLU VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?