Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

selam arkadaşlar ben en son 14 şubat ta hastalandım bu ay henüz hastalanmadım inşallahta hastalanmam bu güzel haberi hepinize verieim

canım kader ortağım benim :içelim:

bende en son 14 şubatta hastalandım bendede hala tık yok...seni bilmiyorum ama ben normalde düzenli bi şekilde 25 günde bir oluyorum..bu ay olmadım.test yaptım ama çıkmadı..

sen test yaptınmı??*

bende internetteki hesaplayıcıları kullanıyorum normalde 112 şubat dio ama ya gene negatif çıkarsa

bende internetteki hesaplayıcıları kullanıyorum normalde 112 şubat dio ama ya gene negatif çıkarsa

canım negatifte olsa üzülmek yok bir dahaki ay inş.dersin herşey kısmet yap bir testte sende kurtul bu olumsuzluktan negatifte olsa pozitifte olsa herşey allahtan

inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimizi kucaklarız aslında üzülmüyordum nedense bu ay hiç hamile kalırım diye aklımdan geçmedi ama hala adet olmayınca yine çok ümitlendim ne olur dua edin yine negatif olmasın ya adet olucaksamda biran önce olayım beklemek çok üzüyor

inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimizi kucaklarız aslında üzülmüyordum nedense bu ay hiç hamile kalırım diye aklımdan geçmedi ama hala adet olmayınca yine çok ümitlendim

dualarım hep bebiş isteyenler için inş. en kısa zamanda tadarlar bu duyguyu inş.

Serencim,
Bu ay ben de çift çizgiyi gördüm!!! oleeeeeeeeeey!!!!!!!
Daha doktora gitmedim ama hesaplayıcılara göre 4+2 hamişim..
Kızlar sizce doktora ne zaman gitmeliyim?
Bu arada tüm Mart hamişlerini kutlkarııııımmmmmm!!!

canım senide tebrik ederim....

valla hamişlerimiz çoğalıyor.....ne güzel......

tam emin değilim ama kese hemen gözükmediği için biraz daha bekliyolar yani 5-6 haftalıkken diye biliyorum canım...:içelim:

:teytey:TEBRİKLER CANIMMMMM ÇOK SEVİNDİM ADINIZA HAMİŞ HABERİ ALINCA SEVİNİYOM İNANCIM ARTIYOR BENDE OLABİLİRİM DİE.....Şeniza.s.

canım tebrik ederim öncelikle. benimde adet tarihim 13 şubattı en son ve 13 martta gittiğimde hiçbirşey görülmedi dr.um henüz gelememiş dedi o yüzden sen bilirsin canım ben bu perşembe yine gideceğim hayırlısı artık umarım bu sefer kesemi görürüm söyle sağlıkla sıhatle inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:a.s.:hooray:Kötü Kazen

kıslar ne kadar cok hamıle haberı var bu ay masallah..:teytey::teytey:
bu haberlerı duydukca cok sevınıyorum...
ama bır taraftan da ımrenıyorum...senağlamasenağlama
ben ne zaman bu haberı duyucam yada sıze haber verıcem...senağlamasenağlama
sdetıme 6 gun kaldı gunlerde gecmıyor...:a015:

yeni hamişleimizi kutlarım .:teytey::teytey:insallah allah bize de burdan hamişim diye haber vermeyi nasip eder.hergün dua ediyorum.

arkadaşlar merhaba. sizlere bir sitemim var benim. size bundan önce de bir çok kezmerhaba demiştim. ne zormuş yeni olmak. inşallah bir merahaba alabilirim sizlerden
hamiş olanları tebrik ediyorum. olmak isteyipte yine tek çizgi görenlere umutlarını yitirmemelerini diliyorum.
bende hamiş olmayı çok istiyorum allah hepimize yardımcı olsunb

hoşgeldin aramızaa.s.
Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…