Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

EVRİMCİM HAYIRLISI OLSUN AYNI DURUMDAYIM BENDE SONUCU NEGATİF GÖRÜRSEM NE YAPARIM ACABA DİYORUM....İNŞ BU SEFER OLUR HAYATIM......

ne gibi zararı olabilirki arkadaşım yakı gibi bişey oluyomuş...bişey yiyip içmiyosun yada içine bişey olmuyo.....sadece bel ve kasık bölgesi bu sıcak merhemle sarılıyo.....dedim ya umut fakirin ekmeğiymişşş

bu duyduklarm ve hatta biriside canlı canlı tanık olduğum birebir yaşadığım bi olay.....bende inanmamıştım bekarken..ama insan başına ne geleceğini bilemiiyo..

merhaba kızlar ben 17 aylık evliyim. hiç korunmamıza rağmen bugüne kadar hamiş kalamadım. 14 mart adet tarihim ama hastalanmadım henüz adet belirtilerim var kasıklarımda ağrım var. henüz bir tedaviye başlamadık biz ben sadece dört haftadır prolactin tedavisi oluyorum dostineks kullanyıorum haftada bir kez o yüzden b uay biraz ümitlenmiştim ama yine de hamiş değilim galiba

slm kizlar kimse yok sanirim ben dün gece adet oldum.kizlar bilerek test yapamdim biliyodum cünkü bebisim olmadigini hissetim biraz üzgünüm.kendinize iyi bakin görüsürüz by

slm kizlar kimse yok sanirim ben dün gece adet oldum.kizlar bilerek test yapamdim biliyodum cünkü bebisim olmadigini hissetim biraz üzgünüm.kendinize iyi bakin görüsürüz by

üzüme canım...

inşallah bi dahaki ay olucak..

valla benim bu ay olmaz sa bidahaki ay değişik yöntemler deniycem...

üzüme canım...

inşallah bi dahaki ay olucak..

valla benim bu ay olmaz sa bidahaki ay değişik yöntemler deniycem...

ne gibi değişik yöntemler güzelim...banada söle..walla kimsaye sölemem sözz.....kulağıma söle hadii..:teselli::teselli::teselli::teselli:

:1no2:arkadaşlar ben adet olmadım sabah test yaptım negatif çıktı hiç sapma olmazdı hiç belirti yoktu bende biliyosunuz ama adet olacakmışım gibi kasıklarıma sancı giriyo ama sonra geçiyo

merhaba ayzen. benim durumumda aynı senin gibi. 14 ünde adet olmam gerekiyordu olmadım. kasıklarım ağrıyor aynı adet olacakmışım gibi ama olamıyorum 3 gündür.gidiyorum bakıyorum tuvalete bir şey yok.akıntım geliyor ama ben test yapmadım yine negatif çıkar diye. gögüslerimde bir acı veya şişkinlik de yok. bu hamişliğin belirtisi olabilir mi

gülsücüm çok üzüldüm canım sanıyorum mevsim değikliğinden sapmalar oluyor adetimizde ben de hala adet olmadım 2 gün bugün geçeli sanırım bendede bebiş yok bende öyle hissediyorum:çok üzgünüm:

yerleşme kanamasıdı canım telaşlanma hemen olabiliyo bazen tedirgin olma rahatlamak için doktorunu ara hemen canm

aynı durumdayız canım :1hug:bende hiç belirti olmadı şimdiye kadar ama 2 gündür hastalanmıyorum hıh şimdi olucam kasıklarım ağrıyo diyorum hiç bişey yok bide negatif çıkınca üzüldüm benim günüm hiç sapmaz

ayzen benm de aynı sık sık tuvalete gidiyorum hıh şimdi geldi diye ama yok
benim için de dua edin arkadaşlar

ayzen kasıklarında başka br belirti var mı canım benim hiç bir belirti yok
ya gelecekse hemen gelsin bu adet niye böyle umutlandırıyor

benim için dua edinde hastalanmayım arkadaşlar :(((((((

Ayzencim inşallah sen de hamişseindir canım a.s.
Bu arada benim olayım milyonda bir olabilecek cinsten.
Bundan 4 ay önce 4+4 hamileyken İkea'ya gitmiştik. Çıkışta tuvalete gittiğimde bir de ne göreyim, hafif leklenmem gelmiş. Sonu kimyasal gebelik oldu.
İnanmazsınız, bugün 4+4 hamileyim. Yine 4+4, yine İkea , yine lekelenme!!!
N'Olur biri bunu bana açıklasın!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…