yine bizim gün yaptığımız arkadaşımızz var benle yaşıt oda evlendi 3 yıl olmadı...doktora gidiyolardı ne ilaç tedavileri gördü ikisindede herşey normal dedi doktoru,ben buna canlı şahidim sonra annesine biri saralım bu kısı bi demiş...bize söledi arkadaş o zaman ben bekarım tabi ben hatta saçmalama kızım ne o öle işin onamı kaldı doktoruna devam e falan dedim...aaaaa kısss o ay hamile kaldı,yani sarıldığı ayy..hepimiz şokkk geçirdikk...şimdi utana utana o kadını sordum onu saran kadını o da ölmüş ne yazıkki....bende kendimi sardırtacak birini arıyom..
slm kizlar kimse yok sanirim ben dün gece adet oldum.kizlar bilerek test yapamdim biliyodum cünkü bebisim olmadigini hissetim biraz üzgünüm.kendinize iyi bakin görüsürüz by
üzüme canım...
inşallah bi dahaki ay olucak..
valla benim bu ay olmaz sa bidahaki ay değişik yöntemler deniycem...
slm kizlar kimse yok sanirim ben dün gece adet oldum.kizlar bilerek test yapamdim biliyodum cünkü bebisim olmadigini hissetim biraz üzgünüm.kendinize iyi bakin görüsürüz by
merhaba ayzen. benim durumumda aynı senin gibi. 14 ünde adet olmam gerekiyordu olmadım. kasıklarım ağrıyor aynı adet olacakmışım gibi ama olamıyorum 3 gündür.gidiyorum bakıyorum tuvalete bir şey yok.akıntım geliyor ama ben test yapmadım yine negatif çıkar diye. gögüslerimde bir acı veya şişkinlik de yok. bu hamişliğin belirtisi olabilir mi
benim için dua edinde hastalanmayım arkadaşlar :(((((((
ayzen kasıklarında başka br belirti var mı canım benim hiç bir belirti yok
ya gelecekse hemen gelsin bu adet niye böyle umutlandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?