kizlar ama bikmicaz yilmicaz umudumuzu kaybetmicez dimi.o minikleri ne olursa olsun icimize alcaz.ve o gün burda kutlama yapcaz beraber güzel dostlarim benim
canım sen hamılesın sanırım..hcg 48 cıktıgına gore..hem doktorun hamılelıkten suphelenmıs sanırım o yuzden yenıden test ıstemıs..duphastonu kullandırmamasının nedenıde bence bu..ınsallah guzel haberlerle donersın doktorundan..sevgıler canım..yerimsenibendün saat 2 de çıktı tahlil sonucum.sabahtan doktorum muzocuma uğradım kan verdikten sonra...öğleden sonra bana telefonla sonuçları bildir demişti...ve duphaston yazdı,sonuca göre kullan yada kullanma derim ben sana dedi....dün 22.günümdü...progesteron : 6.40 HCG : 48.6 çıktı.doktorumu aradım hemen progesteronun düşük daha yüksek olmalı dedi...hcg yi söyleyince şöyle bi durakaldı duphastonu kullanmıcaksın,progestan tablet kullan günde 3 tane dedi,sabah-öğle akşam.hemen başla vakit kaybetme dedi.
2 gün sonra tekrardan HCG ne bakalım gel dedi.
şimdi bu durumda kafamda soru işaretleri oluştu?????çünkü daha önceki aylarda da hatta daha geçen ayda progestan kullandım 8 gün günde 2 tane ondan sonra adetini bekle demişti gelmezse tahlil yaparız demişti...neden sabah önce duphaston yazdı sonra progestana çevirdi ve bugüne kadar hiç günde 3 tane dememişti ....ve HCG yi ikinci kez istememişti....
ne diyosunuz şimdi bana yorum yapın bakalım...benim kafam karıştı.......
kafayı yicem şu belirtilerden :uhm:[/Q
arkadaşım bende yicem kafayı artık vücudumu dinler oldum
nasıl bir psikoloji bu ya bir saniye kafamdan çıkmıyo:1no2::1no2:
:bbo: aynen yokluyorum kendimi ama bir belirti yok regl günüm 13 mart 9 gün var acaba belirti olur mu olmaz mı şimdi hep bunları düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?