Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

ewet canım sanırım öyle oldu çünkü akıntımda var.aslında onuda düşündüm yani yumurtlama günlerimdeyim dedim teşekkür ederim canım içim rahatladı.şimdi en azından düşünmem....

Esincim tebrik ederim... Biraz geç oldu ama yeni okuyabildim forumları... Esrakocum sana da geçmiş olsun. Tek tüp de olsa şansın çok bence çalışmalara devam :) Benim bu ay olmayacak çünkü yumurtlama gününde HSG çekildim. onun için rahat rahat hasta olmayı bekliyorum. Gelecek ay için doktorum umutlu ben de uraşacağım bakalım. Hayırlısı. Sevgiler herkese...

denizkokusu bana dr um film cekilmeden onceki aksam usg ile baktı yumurta henuz yok o yuzden bu ay korunmana gerek yok dedi. senin dr un bakmıstı sanırım ve yumurta vardı bunu teyit edermisin ? bana dr her ne kadaryok desede biraz aklım takıldı. yada cuma aksamı dr baktı ctesi 12,00 de cektirdim filmi o esnada olusmus olabilirmi bilmiyorum ama.

sekerim valla ben cuma gece 3 gibi adet oldum.ama vajinam cok yaniyor ve kasinioyr.o yüzden yarin doktora gitcem.umarim sen güzel bi sonuc alirsin sudecim.ayzen nerdesin merak ettim ne oldu.

valla benim umudum nisana artik arkadaslar biraz üzüld¨m ama hayirlisi buymus herseyin basi saglik.hersey yüce rabbimden gelir beklicez ne yapaplim

sude ayzeni gördünmüya ne oldu merak ediyorum adet oldumu yoksa hamismi

ya arkadaslar ben nisani beklicem artik beni nisan listesine eklermisiniz nisanin 10 n.bide bi sorum var ben 14 gecesi yani 3 gibi falan regl oldum yani 15 diyemi hesaplim 14 diyemi 15se beni nisan 11 diye yazin canlarim.

sude ayzeni gördünmüya ne oldu merak ediyorum adet oldumu yoksa hamismi

gülsücüm canım arkadaşım bugün sabah regli oldum ve çok sancım vardı halada var bakamadım buraya belirtim olmadığı için yıkım olmadı benim için sen nasılsın canım:1hug:
önümüzdeki ay birlikte hamiş olucaz görürsün :dance:

kıssslarr slm ancak girebildim nete...sabahtan çok sancım oldu...gece desen ona kezaaa...tam dalmışım gece sabah ezanıyla bi sancı oturdum ağladım yatakta hüngür hüngür,bugüne kadar hiç böle olmamıştı sancım...eşim uyandı ben ağlarım o ağlar..onunda elinden bişey gelmiyo..bana sıcaksu torbası falan hazırladı...belimi ovarken sızmışım....tabi gün ağarmıştı en son....ayıptır sölemesi saat 11 de kalkınca duşa girdim,gezmeye gidecektim bugün,duştan çıktıktan sonra giyinirken banyoda bir kan boşaldı aniden bacaklarımın arasından afedersiniz sanki idrar gibi şook oldumm....napacağımı şaşırdım...noluyor bana böle anlayamadım...şimdi yine kasığımda termofor la geziyom....

saat 7 de doktora gidicem..bugün 3.günü adetimin...bu ay büyük ihtimal aşılama yapıcakkkk....bakalım ne dicek bugün bana doktorum muzocum..

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ayzencim olacak senin inşallah canım düzenli adet görüyorsun.seninle geçen ay iyi heyecan yaşadık:teselli: bende regl bekliyorum 28 martta, doktor yumurtlamadığımı söyledisenağlama hiçbir belirtide yok tabi ama yinede Allahtan ümüt kesilmez
Allah bize o günleri görmeyi nasip etsin...

kızlaarrrrrrrr hamişimmmmmm cift cizgiyi gördüm cuma günü ayyyyyyyyyy allahım hepinize nasip etsin hepinize dua ediyorum rabbim boş bırakmasın kucağınızı
Yanlız kasık ve bel ağrılarım var yarın doktora gidicem inşallah olumsuz bişey cıkmaz
Belirtileri söyliyeyim hemen
ben bu ay cok rahattımhiç takmıyodum etmiyodum meğper benim mink bebişim gelmiş annesinin karnına yerleşm,işde ondan mış bu rahatlık
göğüslerim adet olmadan bi kaç gün önce acırdı bu sefer 10 gün önce acınmaya başladı ama adetdeki gibi şişmedi sadece cok fazla adetdekinden fazla acıyor ve bazen bıcak gibi sancı giriyodu Adet olacağım gün başım ağrır ve ertesi gün olurdum bu sefer bir hafta aynı ağrı girdi ama ertesi gün adet olmadımonun dışındane kasık ağrım ne başka bişi oldu adet olacağım zaman kasıklarımda baskı olurdu oda yoktu yani adetle ilgili hiç bir belirti yoktuKızlar benzer şeyler ama farklı yani adet olurkende başınız ağrıyor ama gebelik gibi değil göğüslerin,iz acıyor ama gebeliğin ki gibi değil
Rabbim hepinize versin inşallah

listedeki yerimide göreyim lütfenn aaaaaaayyyy cok tuhaf ya

tebrik ederim pamukum allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün inşallah............

tebrıkler canım..:teytey:Allah tamamına erdırsın..darısı hepımıze ınsallah..
bu ay cok bereketlı bır ay oldu nede olsa mart ayı..bakalım bızım durumumuz ne olucak..:dance:

buarada ,pamukum kac gun gecınce test yaptın..hemen cızgı cıktımı??

tebrikler:teytey:
Allah tamamını erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…