bedefcim yumurtlama dönemine girmiş olabilirsin. biliyorsun ben yumurtlama testi kullanıyorum. pozitifi gördükden sonra göğüslerim acımaya akıntım artmaya başlıyor. kasıklarımada ince ince sızı giriyor. :teytey: tedbiri elden bırakma çalışmaya devam :roflol:
slm kizlar nasilsniz arkadaslar
merhaba bende mart ayında hamile kalanlardan olmak istiyorum.banada dua edin.neolurrrrrr....
sude ayzeni gördünmüya ne oldu merak ediyorum adet oldumu yoksa hamismi
ayzencim olacak senin inşallah canım düzenli adet görüyorsun.seninle geçen ay iyi heyecan yaşadık:teselli: bende regl bekliyorum 28 martta, doktor yumurtlamadığımı söyledisenağlama hiçbir belirtide yok tabi ama yinede Allahtan ümüt kesilmezgülsücüm canım arkadaşım bugün sabah regli oldum ve çok sancım vardı halada var bakamadım buraya belirtim olmadığı için yıkım olmadı benim için sen nasılsın canım:1hug:
önümüzdeki ay birlikte hamiş olucaz görürsün :dance:
kızlaarrrrrrrr hamişimmmmmm cift cizgiyi gördüm cuma günü ayyyyyyyyyy allahım hepinize nasip etsin hepinize dua ediyorum rabbim boş bırakmasın kucağınızı
Yanlız kasık ve bel ağrılarım var yarın doktora gidicem inşallah olumsuz bişey cıkmaz
Belirtileri söyliyeyim hemen
ben bu ay cok rahattımhiç takmıyodum etmiyodum meğper benim mink bebişim gelmiş annesinin karnına yerleşm,işde ondan mış bu rahatlık
göğüslerim adet olmadan bi kaç gün önce acırdı bu sefer 10 gün önce acınmaya başladı ama adetdeki gibi şişmedi sadece cok fazla adetdekinden fazla acıyor ve bazen bıcak gibi sancı giriyodu Adet olacağım gün başım ağrır ve ertesi gün olurdum bu sefer bir hafta aynı ağrı girdi ama ertesi gün adet olmadımonun dışındane kasık ağrım ne başka bişi oldu adet olacağım zaman kasıklarımda baskı olurdu oda yoktu yani adetle ilgili hiç bir belirti yoktuKızlar benzer şeyler ama farklı yani adet olurkende başınız ağrıyor ama gebelik gibi değil göğüslerin,iz acıyor ama gebeliğin ki gibi değil
Rabbim hepinize versin inşallah
listedeki yerimide göreyim lütfenn aaaaaaayyyy cok tuhaf ya
tebrıkler canımkızlaarrrrrrrr hamişimmmmmm cift cizgiyi gördüm cuma günü ayyyyyyyyyy allahım hepinize nasip etsin hepinize dua ediyorum rabbim boş bırakmasın kucağınızı
Yanlız kasık ve bel ağrılarım var yarın doktora gidicem inşallah olumsuz bişey cıkmaz
ben bu ay cok rahattımhiç takmıyodum etmiyodum meğper benim mink bebişim gelmiş annesinin karnına yerleşm,işde ondan mış bu rahatlık
göğüslerim adet olmadan bi kaç gün önce acırdı bu sefer 10 gün önce acınmaya başladı ama adetdeki gibi şişmedi sadece cok fazla adetdekinden fazla acıyor ve bazen bıcak gibi sancı giriyodu Adet olacağım gün başım ağrır ve ertesi gün olurdum bu sefer bir hafta aynı ağrı girdi ama ertesi gün adet olmadımonun dışındane kasık ağrım ne başka bişi oldu adet olacağım zaman kasıklarımda baskı olurdu oda yoktu yani adetle ilgili hiç bir belirti yoktuKızlar benzer şeyler ama farklı yani adet olurkende başınız ağrıyor ama gebelik gibi değil göğüslerin,iz acıyor ama gebeliğin ki gibi değil
kızlaarrrrrrrr hamişimmmmmm cift cizgiyi gördüm cuma günü ayyyyyyyyyy allahım hepinize nasip etsin hepinize dua ediyorum rabbim boş bırakmasın kucağınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?