doktordan geldim şimdi kısslar...muayene etti alttan ultrasonla baktı..klomene yarın başla günde 2 kez 6 gün kullanacaksın dedi....ayın 27 sinde kontrole gidicem tekrar...bu arada doktor bana bişeyler anlatırken aklımdan binbir türlü şeytanlık geçiyor..içimden diyorum ki "ben bu ay adaçayını içeyim bolcana ,kuru incirin arasına pul biber koyup yiyeyim ,birde bol tarçın yiyeyim.....ee bide üzerine spor yapayım sen 10 gün sonra gör benim yumurtaları...aklın duracakkk"" diyorum tabi içimden....
bu aaralar mevsim değişilkliği sebebiyle adette sapmalar yaşanıyo arkadaşlar bilginiz olsun benim adetim ilk defa gecikti ümitlenmeye başlamıştım ama malesef((
ayzencim olacak senin inşallah canım düzenli adet görüyorsun.seninle geçen ay iyi heyecan yaşadık:teselli: bende regl bekliyorum 28 martta, doktor yumurtlamadığımı söyledisenağlama hiçbir belirtide yok tabi ama yinede Allahtan ümüt kesilmez
Allah bize o günleri görmeyi nasip etsin...
kızlaarrrrrrrr hamişimmmmmm cift cizgiyi gördüm cuma günü ayyyyyyyyyy allahım hepinize nasip etsin hepinize dua ediyorum rabbim boş bırakmasın kucağınızı
Yanlız kasık ve bel ağrılarım var yarın doktora gidicem inşallah olumsuz bişey cıkmaz
Belirtileri söyliyeyim hemen
ben bu ay cok rahattımhiç takmıyodum etmiyodum meğper benim mink bebişim gelmiş annesinin karnına yerleşm,işde ondan mış bu rahatlık
göğüslerim adet olmadan bi kaç gün önce acırdı bu sefer 10 gün önce acınmaya başladı ama adetdeki gibi şişmedi sadece cok fazla adetdekinden fazla acıyor ve bazen bıcak gibi sancı giriyodu Adet olacağım gün başım ağrır ve ertesi gün olurdum bu sefer bir hafta aynı ağrı girdi ama ertesi gün adet olmadımonun dışındane kasık ağrım ne başka bişi oldu adet olacağım zaman kasıklarımda baskı olurdu oda yoktu yani adetle ilgili hiç bir belirti yoktuKızlar benzer şeyler ama farklı yani adet olurkende başınız ağrıyor ama gebelik gibi değil göğüslerin,iz acıyor ama gebeliğin ki gibi değil
Rabbim hepinize versin inşallah
listedeki yerimide göreyim lütfenn aaaaaaayyyy cok tuhaf ya
kızlaarrrrrrrr hamişimmmmmm cift cizgiyi gördüm cuma günü ayyyyyyyyyy allahım hepinize nasip etsin hepinize dua ediyorum rabbim boş bırakmasın kucağınızı
Yanlız kasık ve bel ağrılarım var yarın doktora gidicem inşallah olumsuz bişey cıkmaz
Belirtileri söyliyeyim hemen
ben bu ay cok rahattımhiç takmıyodum etmiyodum meğper benim mink bebişim gelmiş annesinin karnına yerleşm,işde ondan mış bu rahatlık
göğüslerim adet olmadan bi kaç gün önce acırdı bu sefer 10 gün önce acınmaya başladı ama adetdeki gibi şişmedi sadece cok fazla adetdekinden fazla acıyor ve bazen bıcak gibi sancı giriyodu Adet olacağım gün başım ağrır ve ertesi gün olurdum bu sefer bir hafta aynı ağrı girdi ama ertesi gün adet olmadımonun dışındane kasık ağrım ne başka bişi oldu adet olacağım zaman kasıklarımda baskı olurdu oda yoktu yani adetle ilgili hiç bir belirti yoktuKızlar benzer şeyler ama farklı yani adet olurkende başınız ağrıyor ama gebelik gibi değil göğüslerin,iz acıyor ama gebeliğin ki gibi değil
Rabbim hepinize versin inşallah
listedeki yerimide göreyim lütfenn aaaaaaayyyy cok tuhaf ya
doktordan geldim şimdi kısslar...muayene etti alttan ultrasonla baktı..klomene yarın başla günde 2 kez 6 gün kullanacaksın dedi....ayın 27 sinde kontrole gidicem tekrar...bu arada doktor bana bişeyler anlatırken aklımdan binbir türlü şeytanlık geçiyor..içimden diyorum ki "ben bu ay adaçayını içeyim bolcana ,kuru incirin arasına pul biber koyup yiyeyim ,birde bol tarçın yiyeyim.....ee bide üzerine spor yapayım sen 10 gün sonra gör benim yumurtaları...aklın duracakkk"" diyorum tabi içimden....
dogru diyorsun sanirim,benim adet gunum hic sasmazdi hatta adetten 2 gun öncesinden leke seklinde gelirdi,dun adet gunumdu 2 damla kan geldi sonra kesildi,yok bisey simdi,eee okadar her ay gelmesin diye bekliyorum ,heralde kusdu bana adetim,naz ediyor :roflol:
sudenaz sen hala adet olmadın dimi? bebiş vardır inş.
Bende Ayni Durumdayim Sudenaz, Gerçi Benim 3. Günüm Gecikeli Ama 4 Tane Test Yaptim şimdiye Kadar Artk Eczaneden De Alamiyorum Kadin Bana Gülüyor Artik, Aylardir Test Ala Ala Bi Hal Oldum Ama Bugünde Geçerse Yarin Yine Test Alirim, Inş. Adet Olmam, Inş. Ikimizdede Bebek Vardir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?