Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

doktordan geldim şimdi kısslar...muayene etti alttan ultrasonla baktı..klomene yarın başla günde 2 kez 6 gün kullanacaksın dedi....ayın 27 sinde kontrole gidicem tekrar...bu arada doktor bana bişeyler anlatırken aklımdan binbir türlü şeytanlık geçiyor..içimden diyorum ki "ben bu ay adaçayını içeyim bolcana ,kuru incirin arasına pul biber koyup yiyeyim ,birde bol tarçın yiyeyim.....ee bide üzerine spor yapayım sen 10 gün sonra gör benim yumurtaları...aklın duracakkk"" diyorum tabi içimden....

kıslar yaa ben kafayımı yiyorum yavaştan...kendi kendime konuşmaya falan başladım...Allahım aklımı koru yarabbimm.. klava:klava:klava:

:roflol::roflol: kız delimisin ne inciri ne pul biberi alemsin haaa :tomato: :roflol:

WALLA BENDE ARKADAŞLARIN YALANCISIM KISSLAR...BUNLAR YUMURTA GELİŞİMİ İÇİN ÇOK FAYDALIYMIŞŞŞ.....BENDEN SÖLEMESİ..

süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

bu yazdıklarım birde adaçayı yumurta gelişimine çok yardımcıymışşben bu adet dönemimde başladım kullanmaya...ama yumurtlama günüden 1-2 gün önce bırakıyosun...

Pamukum tebrikler. Çok sevindim senin adına. Esrakocum biz bu ay korunduk onun için doktorum bakmadı bile fim çekilirken. Zaten eşim görevli olduğu için bu ay çalışmadık pek :) Doktorun baktıysa içini ferah tut oktur bişey. Hadi bakalım önümüzdeki ay umarım hamiş kalırsın...

bu aaralar mevsim değişilkliği sebebiyle adette sapmalar yaşanıyo arkadaşlar bilginiz olsun benim adetim ilk defa gecikti ümitlenmeye başlamıştım ama malesef((

dogru diyorsun sanirim,benim adet gunum hic sasmazdi hatta adetten 2 gun öncesinden leke seklinde gelirdi,dun adet gunumdu 2 damla kan geldi sonra kesildi,yok bisey simdi,eee okadar her ay gelmesin diye bekliyorum ,heralde kusdu bana adetim,naz ediyor :roflol:

seyracım evet geçen ay öyle bi gelişme yaşadık işin ilginç tarafı ben bu ay 2 gün gecikince yine test yaptım o parlka çizgi çıkmadı :uhm:

tebrikler pamukum bak minişin seni bekletmeden geldi ne güzel değil mi? Bundan sonra herşeye daha dikkat tabiki. Bilmiyorum haberin oldumu ama bu ay bende hamiş oldum yakın doğuracağız yani benim son doğum tarihim 19 kasım ama tabi ilki sezeryan olduğu için buda öyle olur yani ekim sonu kasım başı bakalım artık (allahım nasip ederse tabiki o günleri görmeyi inşallah eder hepimize sağlıkla sıhatle çocuklarımızı kucağımıza almayı)

tebrikler canım
rabbim bizede gösterir inşaalah çift çizgiyi....
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.......

kız sen delürdünümü????? CADIARZU CADIARZU

kendine gellllll klava: klava:

gerçi benimde yakındır delirmem ya hadi neyse.....laelaelaelaelae

sen yinede gebelik testi yap canım ihmal etme herkeste aynı olucak değil canım :1hug:

pamukum tebrik edrim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bende hamişim ama ultrasonda görünmedi daha
ultrasonda bir göreyim işte o zaman inanırım ancak hala tedirginim çünkü

Bende Ayni Durumdayim Sudenaz, Gerçi Benim 3. Günüm Gecikeli Ama 4 Tane Test Yaptim şimdiye Kadar Artk Eczaneden De Alamiyorum Kadin Bana Gülüyor Artik, Aylardir Test Ala Ala Bi Hal Oldum Ama Bugünde Geçerse Yarin Yine Test Alirim, Inş. Adet Olmam, Inş. Ikimizdede Bebek Vardir :)

inşaallah canım hamişsindir sen.ben kesin olmadığıma kanaat getirdim..8.günde testte çıkmazsa artık ne zaman çıksın canım..:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…