Ayzencim inşallah sen de hamişseindir canım a.s.
Bu arada benim olayım milyonda bir olabilecek cinsten.
Bundan 4 ay önce 4+4 hamileyken İkea'ya gitmiştik. Çıkışta tuvalete gittiğimde bir de ne göreyim, hafif leklenmem gelmiş. Sonu kimyasal gebelik oldu.
İnanmazsınız, bugün 4+4 hamileyim. Yine 4+4, yine İkea , yine lekelenme!!!
N'Olur biri bunu bana açıklasın!!!!!!!!
ne gibi değişik yöntemler güzelim...banada söle..walla kimsaye sölemem sözz.....kulağıma söle hadii..:teselli::teselli::teselli::teselli:
aynen fatoşcum gelecekse biran önce gelsin böylesi daha kötü oluyo:çok üzgünüm:
peki ben napıyım şimcik ayzen 8 gün geçmiş hala olmamışım..heeeeee cevap ver nedeyim şimcik?? :çok üzgünüm:
bide umudun da yoksa hamişlik için..offffff offfffffff :çok üzgünüm:
merhabalar arkadasalar,
ctesi gunu rahim filmi cektirdim. ilk çocugm 8 yasında tekrar hatırlatma olmasi için yazıyorum ve ikinci için 8 aydır ugrasıyorum. dr um iki aydır sagda çok iyi yumurtam vardı takibi yapıldı catlatma ignesi oldum ama gebelik olusmadı bunun uzerine tıkanıklııktan suphelendi ve evet. ctesi gunu sag tupumun tıkalı oldugunu ogrendim film cekimindede acılmadı basınca ragmen. dolayısıyla benim sansım yuzde elli ama ben eminim sol dan yumurtladıgım zaman tuttururum gibi geliyor çunku hormon tahlillerim çok iyi esimin tahliller içok iyi takibi yapılıp catlatma igneside olursam sayet olmaması için neden yok. tek tup tıkalı olunca operasyonla actırmadıktan sonra tek yumurtalıgın varmıs gibi birsey bir nevi bir tarafa kalıyor sansın.
belki dr um bu ay yumurta gelistirci ilac verip ç ok sayıda yumurta olusturmayı planlar raporum bugun çıkacak bugun dr la tekrar konusacagız
:roflol: :roflol: :roflol:
sağol canım ya...şimdi istiyorumki bir an önce adet olayımda sonrasında çalışmalara başlıyayım...hem adet yok hem bebiş yok..böyle vakit kaybı olunca daha çok insanın siniri bozuluyo...:içelim:
canım benim üzülmeee artıkk a.s bak ben bile toparlandım. zaten bak yapılabilecek herşeyi yapmışsın yerimseniben o ovulasyon testleriyle ben 2 kez tutturdum jeyyar 2side düşük oldu ama en azından garantilemiş oldum zamanı. boşu boşuna hergün hergün uğraşmaya değmez ayol :roflol: adamlarda bıkıyor sonunda :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?