geçmiş olsun esrako bende ikinci için uğraşıyorum benim bu aydan hiç umudum yok biran önce adet olsam diyorum
Sudenaz hamilelik düşüncesi ve hava değişimi adet düzenimizi bile sapıttı.
2. aşılama için ctesi start verdim
dün menogon iğnelrr başladım hepinizi dualarını ve güzel dileklerini bekliyorum
inşallah bu sefer allahın izni ile bebişime kavuşurum ... :a015:
CANLARIMM GUNAYDINNNa.s.
DUN COK MISAFIRIM VARDI SAYDIM TAM 18 KİŞİ BAYA BİR YORULDUM GERCI SAOLSUNLAR BANA YARDIMCIDA OLDULAR AMA EVIN INSANISIN İŞTE OTURAMIYORSUNDA
DÜN BANA BİŞEY YAPTILAR COK ILGINCTI SİZLERDE BILIYORMUSUNUZ BI SORIM DEDIM, BENIM HABERIM OLMADAN BİR MİKTAR TUZ ALIP KAFAMDAN SERPMISLER HİİÇ HİSSETMEDIM HATTA GORUMCEM YAPMIS BUNU SONRA BENI TAKIBE ALMIS ONUDA FARKETMEDIM ELIMI BURNUMA SURERSEM ERKEK EGER AGZIMA SURERSEMDE KIZIM OLURMUS BEN BILMEDIGIM ICIN ELIMI AGZIMA GOTURMUSUM KIZIN OLACAK DIYINCE SASIRDIM NE ALAKA DEDIM E TUZ SERPTIK SENI TAKIBE ALDIK ELINI AGZINA GOTURDUN DEDILER COK KOMIKTI YAA YANI KIZIM OLACAKMIS HAY ALLAHIM ONCELIKLE SAGLIKLI OLSUN TABIKIDE NEBILIM BEN PEK İNANMIYORUM BÖYLE ŞEYLERE ACABA SİZLER DUYDUNUZMU DOGRULUK PAYI VARMI:uhm:
ONLARIN DEDIKLERINE GORE HEP DOGRU CIKARMIS BU TÜR ŞEYLER:uhm:
kızlarr günaydın 2-3 gündür göğüslerim ağrımaya başladı bu kadar çabukmu dedim kendi kendime ama yeni hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlar sunu sormak istiyorum göğüs ağrısı göğüs ucunda acımaylamı başlar.bi kaçgündür zaten hafif ağrıyorlardı ama ben pek önemsemedim bana öyle geliyordur dedim.fakat dünden beri göğüs ucunda acıma başladı hamiş kalındığında böylemi olurr
kızlar adet oldum beni silebilirsiniz pes ettim artık...
acıkcası sudenaz sevindim desem tek tupumun tıkalı olduguna
çunku en çok korktugum ve en sinir bozucu olan nedensiz hamile kalamamak ve ben iyi ay o kadar yogun calıstım dr a gidip takibini yaptırdım ki tutmamasına dahada uzuluyordum neden denden diye
ben mantık insanıyım tutmamıs çunuk tıkalıymıs napalım soldan olunca tutar onu yakalarım bende diyorum. acıkcası ordan sevinerek çıktım içimde sevinc vardı hıı demek bundan olmuyormus tamam bakalım sol a dedim. belkide oglum da soldan ilk ayda sansa denk geldi soldan oldu hatırlamıyorum o zaman dr demistir solda diye belki ama emin değilim bir sol lafları anımsıyorum ama bir onemide yok sonradanmı oldu dogustanmıydı benim bu durumum hiç onemli değil.
gulsu uzuldum demek hissettin o yuzden test yapmak istemedin
beklemek seninle ayrıca konusmustuk zaten tekrar burdan tebrik ederim arkadasım:)
elmalı turta umarım aynı seyi yasamassın çok buyuk tesaduf 4+4 ve aynı yerde aynı olayı yasaman. bugunku son durumun nedir bildir bizlerede.
atladıgım baska adet olan arkadaslaraad uzulmeyin diyorum bakın benim sansım %50 ye indi ama en azından sansım var bunada sukur. pozitf dusunelim hersey iyi olsun
Elmalı turta işten izin alma imkanın yokmu
kızlar adet oldum beni silebilirsiniz pes ettim artık...
kızlar perşembe günü doktora gittim kasık ağrılarım nedeniyle tahlil ultrason vesaire bu ayda bişey çıkmadı .adet günüme daha var ama erken pes ettim bu ay .bidahaki aya inşallah.tarihimi değiştiriseniz sevinirirm 24 nisan olur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?