Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

kızlar demin bişey okudum..sizide bilgilendireyim dedim.ben ilk defa duydum..

ilişkiden 2 saat önce erkeğin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyarıyomuş ve etkiliymiş..ben bunuda bidahaki yapacaklarıma ekledim valla..denemek zararmı canım........??????

EVET CANIM BENDE OKMUŞTUM.. DENMEKDE FAYDA VAR ... YA TUTARSA :)):teytey:

arkadaşlar aşılama yaptırdım 11.de 1 hafta oldu hala karnım da sancılar oluyor.ilk gün çok sancım oldu hatta ağrı kesici içmek zorunda kaldım dayanamıyordum. şimdi iyiyim ama tam geçmedi neden bu kadar uzun sürdü anlayamıyorum..eşimle beraber bile olamıyorum 1 kere deneyelim dedik çok canım acıdı aslında hazır yumurtlamışken beraber olmamız gerekiyordu ama acılardan olamıyorum..
benim gibi acı çeken oldu mu çok merak ediyorum ??

bu konuda bir bilgim yok ama mutlaka dr.unu ara sor.ihmale gelmez canım.önemli çünkü boşa aşılama olmuş olcaksın yoksa...:içelim:

sudenez erken gebelik testi alipda deneseydin,bende merak ettim niye gelmedi senin regl yada testte cikmasi gerekirdi?9 gun diyorsun bayagi bi zaman gecmis, hic böyle olurmuydu ?

sudecim bekle bence bazen 2 haftadan önce cikmiyormus canim.umudunu kaybetme diren olurmu canim.senin icin dua etcem

sudecim bekle bence bazen 2 haftadan önce cikmiyormus canim.umudunu kaybetme diren olurmu canim.senin icin dua etcem

sudenez erken gebelik testi alipda deneseydin,bende merak ettim niye gelmedi senin regl yada testte cikmasi gerekirdi?9 gun diyorsun bayagi bi zaman gecmis, hic böyle olurmuydu ?

CANIM HAYATIMDA İLK DEFA BÖYLE BİŞEY BAŞIMA GELDİ..AY ARTIK
HAMİŞLİKTENDE GEÇTİM..KÖTÜ BİŞEY OLMASA BARİİİ....

TESTLERE KÜSÜM AYRICA O KADAR PARA HARCIYORUM UTANMADAN HALA TEK ÇİZGİ GÖSTERİYOLAR...

şekerim daha ne bekliycem ümidim kalmıyo gittikçe..hatta bazı sitelerde adetiniz 3 gün geçtikten sonra idrar da çıkmazsa gebelik yoktur yazmış doktorlar..bunları okudukça iyice ümitsizliğe kapılıyorum...:çok üzgünüm:

pazartesi doktoruma gidecem..ne dir bu neyin nesidir??:uhm: :uhm:

ben test yapmaktan korkuyorum yaa en çok 10 gün geçme olmuştu knamamdaa bir tarafımda biran önce yap dr git diyorr cesaretsizim kızlarrr

SONUCU DEĞİŞTİREMEZSİN .. NETİCEYİ ÖĞRNECEKSİN EN NİHAYETİNDE.. EVTE YAP BİR TEST... NETİCEYE GÖRE HAREKET EDERSİN.. BOŞ BOŞ BEKLEMEKTENSE :) İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR :)

buarada ,pamukum kac gun gecınce test yaptın..hemen cızgı cıktımı??

anlatim kızlar
ben adet tarihimden bir hafta falan önce test yaptım aslında ama normal testdi hızlı testlerden değil sonra bi kaç arkadaşımız yazmıştı ışığa bakınca görünen bi cizgi var falan diye o aklıma geldi ama baya bi sonra gittim baktım gölge gibi bi cizgi eşim o cıkması gereken cizginin yeridir dedi neyse ölece kaldı ama cok rahattım içimde bilmediğim bi rahatlık vardı adet tarihim geçti normalde gwecer geçmez yaparım hemen 6 gün oncomed (hızlı gebelik testi)aldım ( kasıtlı almadım eczanede o varmış) Cıktım yukarıya daha testi yaparken cıktı sonrasında hiç bakmadım zaten koşa koşa aşağıya inip büroyu kapattım
Kasıklarımda ağrılar vardı Kızlar kasık ağrılarını hafife almayın sış gebelik ne kadar erken farkedilirse o kadar iyi olur sizin için tüpleriniz bile alınabilir allah korusun
Neyse bu gün doktora gittim ultrasonda keseyi gördük 5 haftalıkmış henüz bebek oluşmamış altıcı haftada canlanıyomuş bir haftanın gecmesini beklemem gerekiyomuş Kasık ağrılarınız varsa muttlaka söyleyin doktora benim henüz bebeşim gözükmediği için kesenin içinde doktor bi tane hap verdi eğer kanaman olursa dedi inşallah olmaz allah korusun bunu kullan dedi bide folik asit verdi tabiki şimdilik herşey noröl gözüküyor bakalım bebişi kesenin iinde görene kadar bekleyecegiz

sormak istediğinizi sorunn kızlar ben fırsat buldukca anlatırım Ara ara kaşıntım oluyo ama bununda sebebini biliyorum rahim bebeği korumak için tıpa geliştiriyor bunu yaparken salgıladığı hormonlar kaşıntı yapıyo yakında gececek

rabbim inşallah hepinize versin cok güzel bişey şimdilik pek bişey hsetmiyorum ama öğrendiğimde ve eşime söylerken ayaklarım yerden kesildi uçtm resmen eşime söylerken hem ağladım hem güldüm ben hiç böyle bişey yaşamadım hiç bu kadar içten gülmemiştim yani aslında ben hiç içten gülmemişim bunu anladım muhteşem birşey allahım inşallah sağlığı ile kavuştursun rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…