Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

kızlar ben hala beklemedeyim. sanki adet oluyorum gibi kasıklarımda çok ağrım var normalde de adet dönemlerimde kasıklarım çok ağrırdı. ama gelen giden yok henüz. hıh şimdi oldum diyorum lavaboya bir şey yok sadece beyaz bir akıntı geliyor bir de idrarımın rengi çok sarı bu durumu yaşayanlarınız varmı acaba
bu arada yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum.
 
arkadaşlar biraz özel olucak ama bişi aklıma takılıyo sadece bana mı oluyo diye düşünüyorum...
ilişkiden sonraki ertesi gün kasıklarınız ağrıyormu yada bu kasık ağrısı dediğiniz şey nasıl bişi.
otururken ağrımıyo ama ayağa kalkıp yürüken kasıklarım ağrıyo dün akşamda malum şey oldu acaba ondan mı diye aklıma takılıyo eğer çok özel olmazsa bi kaç bişey yazarmısınız
 

hayatım sana daha öncede söylemiştim. sen yumurtlama dönemindesin. kasıklarında batma yada sızı olması normal naniknanik göğüs acısı falanda olur. hatta uyumak için yattığında kasık ağrın dahada şiddetlenebilir :dance:
 
sevgili fındık 80,beni de nisan ayında hamiş olmak isteyenlere eklermisin canım.buay yumurtalarım gelişmedi.nisanın ilk haftası regl olacağım.sonrada gonaphene ilacına dozu arttırılmış şekilde(günde 2 tane)alacagım.insallah nisan çıkmadan hamiş olurum.hepinizi öptüm.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
 

iyi de dıptıscım benim yumurtlama günülerimi bırak adet belirtisi olarakta hiç belirtim olmazki adet olacağım gün sadece belimden dizime kadar bacaklarım ağrır öyle olduğu zaman işte uyumakta zorlanırım acayip şiddetlenir ama adetim 4 nisanda nerdeyse 17 gün var daha yada ben öyle sanıyorum.
canım saolasın ilgin için ama ben kendi vücut tepkilerimi değişiklikleri bilmesem size niye sorayım kia.s
 
evet canım ya aynısı bana oluyo.bence ilişki bize yaramıyo galiba:)
 
Beni de eklermisiniz lütfen :) 08.04.2008

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhh... Hamişler sizler bizlerin moral ve umut kaynağımızsınız... Bizler kalamasak da sizlerle mutlu oluyoruz ve olacağız.. Herkesin iyi haberlerini bekliyorum.. :dance:
 
benide mart lisdesinden silermisin,adet oldum:çok üzgünüm: bi zahmette 18 nisan lisdesine ekliyiver canim,nisan ayi dogdugum ay,insallah hayirliugurlu gelir.eger nisanda hamis kalirsam benim dogdugum ayda kalmis olucam ve dogumumuda esimin dogdugu aya denk geliyor .hayirlisi hadi bakalim,:dance:
 
canım aynı durum bende de var ertesi gün agrı hıssedıyordum.afedersın ama tuvaletımı yaparken daha da agrı oluyordu.dr a gıttım hafif bir iltihaplanma oldugunu söyledi.su anda ilaç kullanıyorum sankı hafifledi gibi.alakası var mı bilmiyorum.
 

canım arkadaşım beniiim:içelim: banada doktorum söylemişti. yumurtlama zamanlarında kasıklarında ağrı, göğüslerde hassasiyet ve akıntı artması olur diye. inşallah yumurtlama zamanındır:teytey: eğer ağrın fazlaysa dr gözük Allah korusun başka bir rahatsızlık falan olmasın canım benimm a.s.
 

o bendede oluyordu ama mantarmış :sm_confused:
zaten bayada yanma oluyordu kafamçokkarıştı
çok şükür şimdi iyiyim geçti ilaçla falan Şeniz
 
vallaha çok şükür tuvaletteyken ne yanma ne ağrı oluyo sanırım ilişkiden bi kaç defa daha olmuştu ama önemsemedim şimdide olunca garip geldi
3 gün ara vermiştik zaten belki ondan olavilir
belime vuruyo ağrısı valla yüyürken
neyse bu ay hamiş olmak dileğiyle arkidişler
inşallah bebeğim hemen konmuştur içimeee
 

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH BU GÜZEL BEKLENTİN GERÇEK OLUR VE SENDE GÜZELMİ GÜZEL BİR ANNE ADAYI OLURSUN yerimseniben BEN ARTIK BEKLEMEKDEN YORULDUM. BEKLEYİP KAYBETMEKDENDE YORULDUM. 3. KEZ AYNI ŞEYİ YAŞARSAM NE YAPARIM BİLMİYORUM. ARTIK HAMİŞ HABERLERİNE BİLE SEVİNEMİYORUM. GÖRDÜĞÜMDE SAYFAYI KAPATIYORUM VE AĞLAMAYA BAŞLIYORUM :çok üzgünüm: ALLAH BEBEKLERİNE KAVUŞANLARA BU ACIYI YAŞATMASIN. DOĞSUN BÜYÜSÜN OKULA GİTSİN EVLENSİN VE TORUNLARINI SEVSİN.
 

fatoşcum adetin geçtimi senin. eğer öyleyse hemen bir test yap bence benimde idrarım normalden sarı geliyor ve beyaz akıntı var ve bende biliyorsunki henüz kesemi görmemiş olsam bile bu ay ki hamişlerdenim yani diyeceğim o ki bir test yap hamile olabilirsin
 
yaptım yaptım yehuuuuuuuuuuuuuu heyooooooooooooooooooo sudenazcım yaptım bak dediğin gibi yazının bir kısmını kopyalamak gerekiyormuş ama ben tamamını kopyalıyordum ondan olmuyormuş çok teşekkür ederim. Umarım bebişimin 40 haftaya geldiğinide görebilirim allahın izniyle. Bana dua edin yarın dr.a gideceğim bu sefer kesesini görürüm umarım tabi biliyorum oda yetmez bana kalbinide bir görsem çok şükür bir rahatlayacağım. Bu kandil günü dua edelim kızlar allahım hepimizin içine bebişlerini kondursun. Ben bu ay hamile bir arkadaşımın bebeğinin hareketlerini elimle hissederken dua ettim bebeğim lütfen sen diğer taraftasın benim bebeğimde gelsin bekliyorum onu diye tabiki allahıma dua ettim ve geldi minişim deneyin belki sizede şans getirir.
 
ARKADAŞLAR DUALARIN KABUL OLDUĞU BU GECEDE BOLBOL DUA EDELİM.. MELEĞİMİZ BELKİ BU GECE İNER GÖKTEN :) KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLARIMMMM :))
 
Dıptıs ne demek ağlıyorum hamile kalanları duyunca. Hiç yakışıyor mu bu kadar moralsizlik. Ben sana söleyeyim bu ay hamiş kalacaksın ve Kova Burcu bi kızın olacak aha da buraya yazıyorum :)
Bu arada evet bir kısmını alıp yapıştırmak gerekiyormuş ... şimdi oldu.
 
Serencim Bu Ay Erken Pes Ettim
Ağrim Için Doktora Gittim Tahlil Yapildi Gebelik Yok Malesef.seninde Dediğin Gibi Yeni Bir Ay Yeni Bir Umut.umudum Nisan Ayina Inşallah Tarihimi Değiştirisen Sevinirim Muhtemelen 23 Nisan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…