arkadaşlar biraz özel olucak ama bişi aklıma takılıyo sadece bana mı oluyo diye düşünüyorum...
ilişkiden sonraki ertesi gün kasıklarınız ağrıyormu yada bu kasık ağrısı dediğiniz şey nasıl bişi.
otururken ağrımıyo ama ayağa kalkıp yürüken kasıklarım ağrıyo dün akşamda malum şey oldu acaba ondan mı diye aklıma takılıyo eğer çok özel olmazsa bi kaç bişey yazarmısınız
hayatım sana daha öncede söylemiştim. sen yumurtlama dönemindesin. kasıklarında batma yada sızı olması normal naniknanik göğüs acısı falanda olur. hatta uyumak için yattığında kasık ağrın dahada şiddetlenebilir :dance:
evet canım ya aynısı bana oluyo.bence ilişki bize yaramıyo galiba:)arkadaşlar biraz özel olucak ama bişi aklıma takılıyo sadece bana mı oluyo diye düşünüyorum...
ilişkiden sonraki ertesi gün kasıklarınız ağrıyormu yada bu kasık ağrısı dediğiniz şey nasıl bişi.
otururken ağrımıyo ama ayağa kalkıp yürüken kasıklarım ağrıyo dün akşamda malum şey oldu acaba ondan mı diye aklıma takılıyo eğer çok özel olmazsa bi kaç bişey yazarmısınız
canım aynı durum bende de var ertesi gün agrı hıssedıyordum.afedersın ama tuvaletımı yaparken daha da agrı oluyordu.dr a gıttım hafif bir iltihaplanma oldugunu söyledi.su anda ilaç kullanıyorum sankı hafifledi gibi.alakası var mı bilmiyorum.arkadaşlar biraz özel olucak ama bişi aklıma takılıyo sadece bana mı oluyo diye düşünüyorum...
iyi de dıptıscım benim yumurtlama günülerimi bırak adet belirtisi olarakta hiç belirtim olmazki adet olacağım gün sadece belimden dizime kadar bacaklarım ağrır öyle olduğu zaman işte uyumakta zorlanırım acayip şiddetlenir ama adetim 4 nisanda nerdeyse 17 gün var daha yada ben öyle sanıyorum.
canım saolasın ilgin için ama ben kendi vücut tepkilerimi değişiklikleri bilmesem size niye sorayım kia.s
canım aynı durum bende de var ertesi gün agrı hıssedıyordum.afedersın ama tuvaletımı yaparken daha da agrı oluyordu.dr a gıttım hafif bir iltihaplanma oldugunu söyledi.su anda ilaç kullanıyorum sankı hafifledi gibi.alakası var mı bilmiyorum.
vallaha çok şükür tuvaletteyken ne yanma ne ağrı oluyo sanırım ilişkiden bi kaç defa daha olmuştu ama önemsemedim şimdide olunca garip geldi
3 gün ara vermiştik zaten belki ondan olavilir
belime vuruyo ağrısı valla yüyürken
neyse bu ay hamiş olmak dileğiyle arkidişler
inşallah bebeğim hemen konmuştur içimeee
kızlar ben hala beklemedeyim. sanki adet oluyorum gibi kasıklarımda çok ağrım var normalde de adet dönemlerimde kasıklarım çok ağrırdı. ama gelen giden yok henüz. hıh şimdi oldum diyorum lavaboya bir şey yok sadece beyaz bir akıntı geliyor bir de idrarımın rengi çok sarı bu durumu yaşayanlarınız varmı acaba
bu arada yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?