anlatim kızlar
ben adet tarihimden bir hafta falan önce test yaptım aslında ama normal testdi hızlı testlerden değil sonra bi kaç arkadaşımız yazmıştı ışığa bakınca görünen bi cizgi var falan diye o aklıma geldi ama baya bi sonra gittim baktım gölge gibi bi cizgi eşim o cıkması gereken cizginin yeridir dedi neyse ölece kaldı ama cok rahattım içimde bilmediğim bi rahatlık vardı adet tarihim geçti normalde gwecer geçmez yaparım hemen 6 gün oncomed (hızlı gebelik testi)aldım ( kasıtlı almadım eczanede o varmış) Cıktım yukarıya daha testi yaparken cıktı sonrasında hiç bakmadım zaten koşa koşa aşağıya inip büroyu kapattım
Kasıklarımda ağrılar vardı Kızlar kasık ağrılarını hafife almayın sış gebelik ne kadar erken farkedilirse o kadar iyi olur sizin için tüpleriniz bile alınabilir allah korusun
Neyse bu gün doktora gittim ultrasonda keseyi gördük 5 haftalıkmış henüz bebek oluşmamış altıcı haftada canlanıyomuş bir haftanın gecmesini beklemem gerekiyomuş Kasık ağrılarınız varsa muttlaka söyleyin doktora benim henüz bebeşim gözükmediği için kesenin içinde doktor bi tane hap verdi eğer kanaman olursa dedi inşallah olmaz allah korusun bunu kullan dedi bide folik asit verdi tabiki şimdilik herşey noröl gözüküyor bakalım bebişi kesenin iinde görene kadar bekleyecegiz
sormak istediğinizi sorunn kızlar ben fırsat buldukca anlatırım Ara ara kaşıntım oluyo ama bununda sebebini biliyorum rahim bebeği korumak için tıpa geliştiriyor bunu yaparken salgıladığı hormonlar kaşıntı yapıyo yakında gececek
rabbim inşallah hepinize versin cok güzel bişey şimdilik pek bişey hsetmiyorum ama öğrendiğimde ve eşime söylerken ayaklarım yerden kesildi uçtm resmen eşime söylerken hem ağladım hem güldüm ben hiç böyle bişey yaşamadım hiç bu kadar içten gülmemiştim yani aslında ben hiç içten gülmemişim bunu anladım muhteşem birşey allahım inşallah sağlığı ile kavuştursun rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
acaba oldumu ya signature ayarlar diye bir yer yok bende
HAZIRLADIĞIN TAKVİMİN EKLENTİSİNİ KOPYALA SONRA KONTROL PANELİNE GEL DETAY BİLGİLERİNİ DÜZENLEYE GİR SAYFANIN EN ALTINDA KİLO-DOĞUM TAKİP KISMINA YAPIŞTIR VE KAYDET..
canım senin durum ne oldu? geldimi kırmızılar
dur bakayım şimdi olmuş olması lazım bende oraya yapıştırıyordum ama olmuyordu meğer imzaları göster kısmı seçili değilmiş şimdi olmuş olması gerekiyor hadi bakalım
Sudenaz Walla ben de çok merak ettim... Bu ay regl olacağımdan eminim ya başkalarına bakıyorum ne olacak diye :) Hadi ya hastalan ya da güzel haberi al hayırlısı ile...
sudenazcım çok yardımcı oluyorsun ama ben yapamıyorummmmmmmmmmmmm yani grafiğim oluştu aslında ama buraya bir türlü eklenmiyor sabahtan beri dediğin gibi ekleyip duruyorum ama nafile kafayı yedim burda ya
sudenazcım çok yardımcı oluyorsun ama ben yapamıyorummmmmmmmmmmmm yani grafiğim oluştu aslında ama buraya bir türlü eklenmiyor sabahtan beri dediğin gibi ekleyip duruyorum ama nafile kafayı yedim burda ya
:sm_confused: yok şekerim nanay valla..
artık hamişlikten geçtim..kötü bi şey olmasa diyorum...
kızlaarrrrrrrr hamişimmmmmm cift cizgiyi gördüm cuma günü ayyyyyyyyyy allahım hepinize nasip etsin hepinize dua ediyorum rabbim boş bırakmasın kucağınızı
Yanlız kasık ve bel ağrılarım var yarın doktora gidicem inşallah olumsuz bişey cıkmaz
Belirtileri söyliyeyim hemen
ben bu ay cok rahattımhiç takmıyodum etmiyodum meğper benim mink bebişim gelmiş annesinin karnına yerleşm,işde ondan mış bu rahatlık
göğüslerim adet olmadan bi kaç gün önce acırdı bu sefer 10 gün önce acınmaya başladı ama adetdeki gibi şişmedi sadece cok fazla adetdekinden fazla acıyor ve bazen bıcak gibi sancı giriyodu Adet olacağım gün başım ağrır ve ertesi gün olurdum bu sefer bir hafta aynı ağrı girdi ama ertesi gün adet olmadımonun dışındane kasık ağrım ne başka bişi oldu adet olacağım zaman kasıklarımda baskı olurdu oda yoktu yani adetle ilgili hiç bir belirti yoktuKızlar benzer şeyler ama farklı yani adet olurkende başınız ağrıyor ama gebelik gibi değil göğüslerin,iz acıyor ama gebeliğin ki gibi değil
Rabbim hepinize versin inşallah
listedeki yerimide göreyim lütfenn aaaaaaayyyy cok tuhaf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?