arkadaşlar bu ay herkes bunları denesin ....bakalım ne kadar faydasını görücez...ve nekadarımız bunlarla hamiş kalıcak...
1- sabah ilişkiye girmek
2- adet günü başlayıp yumurtlamadan önce bırakmak üzere günde 2 bardak adaçayı
3- ilişkiden 2 saat önce eşinize sert bir kahve
4- eşinize her gün sabah akşam aç karnına 1 kaşık keçi boynuzu pekmezi (sperm artırıcı etkisi var)
5- kalça altına yastık
6- en az 1 saat bacakları kaldırarak beklemek
7- ovulasyon kiti kullanın yumurtlamayı şansa bırakmayın..
8- ovulasyondan 1 gün önce başlayıp yaklaşık 1 hafta hergün veya 1 gün arayla ilişkiye girmek
9- folik asit kullanın
10- eşiniz ve siz sigara-alkol kullanıyosanız bırakın (yumurta ve sperm kalitesine kötü etkisi mevcut ve düşüklere neden olabiliyor)
11- en önemlisi kafanızdan bu ayda olmıycak gibi psikolojinizi kötü etkiliycek şeyleri silip atın.stresten uzak durun.....
aklımda bu kadar var ....ben tüm malzemeleri aldım...hazırım adetten sonra başlıyorum.....hepinize bol şans................
sudenazzz kayboldun sen ya seni biturlu bulamadim nasilsin canim,
Selam kizlar,bugun regl gunumdu,olmadim. Test yaptim, negatif cikti. Yine de bekliyorum bir umut. Bu arada hamisler listesinde NAZO_GELIN in adi var. Okudugum kadariyla bebegini kaybettiisterseniz onu silin de uzulmesin ismini gorunce.
Bebeğim Yok Artık
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar ben 4 hafta 2 günlük hamileydim ama kuzucuğum beni bırakıp gitti.Dün kürtaj oldum çok ama çok üzgünüm 3 gün önce düşmüş iyi ki seni zehirlememiş diyor doktorlar.Rabbime şükürler olsun kısa sürede olsa bana o duyguyu yaşattı ya.İnşallah yakın zamanda yavruma tekrar kavuşurum...
--------------------------------------------------------------------------------
bunlari yazmis NAZo GELIN . Basliklara bakarsan sen de gorebilirsin canim, bu basligin hemen ustunde.
bende aliyorum elmali turtacim hemen arastirim bunuya nerden satin alinirki illa baharatcilardami bulunur bu kizlar yada marketlerde bulabilirmiyim ben yurt disindayimda burda varmidir acabaCADIARZU
kızlar bişi sorcam size benim doktorum nisanda hamilelik olmazsa reglimin 2-5 günleri arasında gelmemi söledi sanırım hormon testi yapıcak ama ben alttan bakar mı die korkuyorum siz adetliyken dr nuz attan baktı mı hiç ben çünkü adetliyken duş alınca adetim hemen kesiliyo o şekilde de muayene olmak istemiyorum çok çekiniyorum bi bilginiz war mı çünkü beni bayan dr un bi tanesi bu şekilde muayene etmeye kalktı ben odayı terkedip çıktım
kızlar bişi sorcam size benim doktorum nisanda hamilelik olmazsa reglimin 2-5 günleri arasında gelmemi söledi sanırım hormon testi yapıcak ama ben alttan bakar mı die korkuyorum siz adetliyken dr nuz attan baktı mı hiç ben çünkü adetliyken duş alınca adetim hemen kesiliyo o şekilde de muayene olmak istemiyorum çok çekiniyorum bi bilginiz war mı çünkü beni bayan dr un bi tanesi bu şekilde muayene etmeye kalktı ben odayı terkedip çıktım
Canlarım beni de 8 Nisan'a eklermisiniz.. a.s.
selam nevroski muhtemel adet günümüz aynı 8 nisan benimde peki sakıncası yoksa yumurtlama günün ne zamandı bir bilgin varmı gerçi döngünün gün sayısı önemli ama yinede sorayım dedim herkes içinde bizim içinde hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?