Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

saolun canlarım yaa içim rahatladı walla bende strese giriyodum neyseki sizler warsınız çok saoluna.s.

geçmiş olsun canım moralini bozmamaya çalış burda neler yaşayıp yine anneliği tadan o kadar arkadaş varki sakın umutsuzluğa kapılma bol bol dua et yeter ok canıma.s.

geçmiş olsun denizkokosu şu dr lar varya adamı verem ederler bi tıp dilinde değilde adam gibi anlatsalar durumu ne diyim çok geçmiş olsun bidaha canım

çok ilginç vallahi..geçmiş olsun canım...ama tüberkülozla ne ilgisi varki....ben 7 sene önce bağırsak tüberkülozu geçirdim...yıllarca tedavi gördüm..benim bile hsg de böyle bişey olmadı....umarım kötü bişey çıkmaz canım....:içelim:

Allahıma şükür dün adet gördüm....yarın hormon testleri yaptırıcam eşimde sperm testi yaptırcak....inanılmaz derecede heycanlıyım....arkadaşlar bana duanızı eksik etmeyin...umarım bir sorunla karşılaşmam....

SERENNNNNNNN tatlım beni 20 nisana yazabilirsin........

inşallah canım bi sorunla karşılaşmazsın ben hormon testi yaptırdım ama drum bana adet günü yaptır demedi anlamadım yawCADIARZUCADIARZU

sudenazcım umarım tahlillerinin hepsi temiz çıkar ..bende hormon testi yaptırdım ama çok korkuyordum bişey çıkacak diye ama temiz çıktı ... inşallah sizinkilerde öyledir..

canım inşallah kötü bişey çıkmaz.. insan doktorlarada artık güvenmeye korkuyo valla... nedemek kalbine çıkmış ben anlamadım yanii... kalbe bir zararı yokmu bunun..

Canım geçmiş olsun. Umarım kötü birşey yoktur. Bizi habersiz bırakma. Bir de doğru düzgün konuşsalar psikolojimizi bu kadar bozmucaklar ama ketumlar işte. insana evham yaptırıyorlar. sıkma canını sen lütfen a.s.

sudenazcım ne oldu adet oldunmu ne zamandır takip edemiyorum cnm

canım 16 günlük gecikmem vardı..dr a gittim gebelik çıkmadı..adet çökücü verdi...dün adet oldum..yarında gidip testler olucaz..sonuca göre ne yapılcağına karar verilcek...hayırlısı artık...

Günaydın kızlar. Ben dün uyuyamadım. Sabah da soluğu hastanede kendi doktorumun yanında aldım . Malum onun olanlardan haberi yok. HSG çekimi sırasında herkeste karın boşluğuna yayılıp sonra da atılan sıvının bende bir kısmı yukarı doğru çıkmıştı. Bu da değişik bir durum olduğundan dün beni incelemek istemiş beyler.. Onun için de ödümü patlatmışlar. doktorum hem smear hem de hormon sonuçlarımın çok iyi olduğunu korkacak bişey olmadığını söyledi. Hatta neden burdasın çalışmalara başlamadın mı hala bile dedi :) Pazartesi yine de gidip Doppler çekilicem sonra da MR iste dedi doktor maksat her şeyi net görelim. Bu arada hamile kalsam bile dopplerin de MR ın da zararı olmuyomuş bebeğe. Mesaj yazan herkese teşekkür ederim. İnsan kendini yalnız hissetmiyor sayenizde...

tekar geçmiş olsun canım...iyi haberler verirsin umarım....

desire uzgunum ama evet bakılıyor o gunlerde birseyler daha net gorunuyor yada iste belli bir olcum vs yapıyorlar usg de bakıp rahim içine. takılma buna emin ol pekçok insan bu sekilde muayne oluyordur oyle olması gerektigi için odayı falan terketme bu yolda hersey mubah herseyb ebek için

hadi gozun aydın sudenaz gun gelip insan adet oldum diye bile sevinebiliyor değilmi ..
insallah tahlillerinin sonuçları iyi çıkar ugrasmadan bebegine kavusursun

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİŞEY ÇIKMADIĞINA SEVİNDİM.. UMARIM BU KORKU YERİNİ HAMİŞLİK SEVİNCİNE BIRAKIR... TEZ ZAMANDA İNŞ....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…